BarnY Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 es veel ieguut admina / vote tiesiiibas un tadaaeel tapeec lai nomainiitu mapi zinu ka rakstiiits var iet d***t ar taadu apgalvojumu bet taa ir kad nau adminu ieksaaa pagadaas vertigo un tad ir d**saaaaa besiii pilniigi vieiem taa karte un vini nemaz netiek iekssaa raada coul not tur de_vertigo un taa taaalaak taapeec laipni paluuugsu worm tev admina / vote tiesiibas plzz iedo okzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 no vienas puses zheel, ka vajadzeeja izdzeest tavu otru topiku, kursh bija ljoti gudri ievietots shai pashaa tiesiibu sadaljaa (pa teemu *miedz ar aci*), jo tagad varbuut kaads pilniibaa nesapratiis, cik bremzeets shis subjekts patiesiibaa ir. bet arii no shii posta dvesh speeciiga inteligjences smaka, taa ka iipashaam probleemaam nevienam nevajadzeetu buut. sho topiku gan negribaas ne lockot, ne dzeest, jo vispaar gaidaama smaga ap oshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 1.nez man liekas vertigo normala mape parmainas kau kadas a to aztec aztec d2 d2 2.Nesmu tevi Manijis uz serva maiby spele pa naktim nu nez 3.Man jau liekas ka lai mapcycle iet savu rinki nav ko tur jaukties vienigas pretenzijas man ir pret assault2k parejas mapas ir ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 uzliec lielo po kaada karte un speelee 4 fun bez naaviigaas fragoshanas taa kaa es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Ja no mapcycle iznjemtu d2, tad adminus, kas mainiitu mapes vispaar nevajadzeetu... Tikai vajadzeetu, lai pa nakti paarliekas uz funmapeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 De_verigo ir reāla mape--> tas viss, ko varu piebilst! Sorry par offtopic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 tieshaam veriigo laba mapa vakar panjeemaam ar duh uz 4h un taas laikaa es laikam bija 5 reizes jaaspeelee dust (gan pirmais gan otrais) taka tieshaam lai mapes iet savu gaitu nevis vienu un to pashu jaamalj visu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horcry Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 de_vertigo poljubomu norm map, takze kak i de_inferno normaljnie mapi pobegatj estj gde vot naprimer ice mne ne nravitjsa na haljavu mozno resetitj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 de_vertigo normaalaa mape nezinu kas tev tur nepatiik, piekriitu kad vaidzeetu iznjemt aaraa de_dust, de_dust2 paraak daudz votes liek... nomainaas mape un atkal visi blauj uzliekat kaut ko normaalu uzliekat kaut ko normaalu... Kipa lielaakai daljai normaals ir de_dust,de_dust.... tas mapes tiek speeleetas 30 reizes dienaa un 20 reizes naktii.... Naktii tiek speeleetaa awp_map2 un kaads visu laiku bljauj vote 22 de_dust2 need 10 votes.... u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horcry Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Da kstati pocemu mi igraem tak casto eti mapi de_dust de_dust2 de_aztec de_prodigy ? Estj ze mnogo drugih interesnih map Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 cilvēki tomēr tik labi nepārzin šīs te lietas man šķiet, ka d2 ir pārāk bieži. aztec pats pēdējā laikā spēlēju visai reti. un vispār - man neviena karte nav īsti "noriebusies" Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Karte de_vertigo ir laba. Dzeks reali sudigi spele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 (edited) odigy uz servera vēl ir? vajadzētu to vairāk rukāt teica gordijs pusstundu pirms tam kaa dabuuja spelet odigy edit podzinja pwns Edited August 4, 2004 by EDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 negribejas jaunu topiku taisiit, lai izteiktu savu domu, taka teikshu tepat - manuprat visi tie iemesli tiesiibu iegushanai kas pedeja laikaa ir tik populaari, konkreeti tas ka tomeer redz esiet noverojushi, ka adminu ir maz uz servera, tapat ir tikai pagaidu lieta. ir tak vasara. admini (vai arii cilveeki, kam ir kaut kadas tiesiibas uz servera) normaali atpuushas. naaks rudens, adminu piepluudums atkal buus forshi maksimaals. taka, velams neizmantot vairs klishejisko iemeslu tiesiibu iegushanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 (edited) admiini *ķiķina* forshi ka ir edit poga Edited August 4, 2004 by sulik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts