Jump to content
GIGN Forum

Resident Evil 4


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Man draugs ieteica nokačāt Resident Evil 4. Es arī nokačāju, šādu Resident Evil 4(2007) PC. Bet man ir viena problēma, mans draugs teica ka to spēli viņš spējēja ar peli, bet man ir kaut kāda fuckinā vadāmība - tikai ar klaviaturu?! Man arī liekas ka tā nav PC versija jo tur teikts spiežiet 1 pogu, 2 pogu..kr4 tā ir kautkāda PSP versija. Kands nevar palīdzet man dabūt PC versiju? Varbūt vaig config.cnf pamainīt? Es nezinu kas un kā!! Cerēsim ka palīdzēsiet!

P.S. Izmeklējos visur, bet cik zinu tā ir tā pati versijas kas man! :pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tā arī ir PC versija, portēta no konsolēm un diezgan draņķīgi portēta :)

ir k-kāda programmiņa, kas salabo vadību un var izmantot peli. un tas pogas var atrast tikai ar izmēģināšanu

:)

Edit: ir 2 programmas viena ir "Biohazard 4 / Resident Evil 4 MOUSE SUPPORT v1.2" otra ir "Biohazard 4 MOUSEAIM v2.0" pameklē vienu no tām.

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

Klaviatūra>Mouse Aim

Viena vienīga iemesla dēļ, ka tajās situācijās, kad tev vajag noteiktas kombinācijas spiest, tad diez vai tu abus shiftus (vai ko citu) piespiedīsi ar kreiso roku.

Tagad, kad tev jau mouse aim, nez vai šis ko dos, bet nu?

LShift (knife aim) = 5

RShift (weapon aim) = 6

RCtrl (run) = 1

Enter (action) = 3

F (darbības ar Ashley) = 2

4 laikam ir LCtrl, bet to spēles laikā nemaz arī nevajag. Btw? cik tālu tiki? Vidusmēra spēlētājam, lai izietu spēli vajadzētu ~15h. GL ;)

Link to comment
Share on other sites

Es vakar sāku. Un esmu jau ticis pie tās vietas kur tev jau seko meitene. Nositu to lielo zivi, arī to milzeni, un pēdējā vieta bija māja kur nāca milzum daudz zombiju. Tos arī apšāvu un tad save game un gāju, gāju un tad pēkšņi man lodes uz beigām sāka iet. Un tad izlēca 2 vecenes ar motorzāgiem un vel bariņš ar parastajiem tur arī zaudēju un beidzu spēlet!!!

Link to comment
Share on other sites

Hmm? izklausās, ka esi nogājis bišķiņ nepareizi. Atceries pēc mājas bija tāds kā slēdzis - labos vai kreisos vārtus atvērt. Šķiet, ka tu iegāji abos :). Tajos, kas pa labi bija El Gigante (milzenis I mean). Tajos vārtos, kas pa kreisi - milzum daudz Ganados (droši vien arī ieskaitot motorzāģvecenes). Pats ne reizi neesmu bijis vārtos, kuri ir pa kreisi :). El Gigante likās vieglāks nekā bars Ganados.

Lai tiktu tālāk (pieņemsim, ka tu tikko ienāc tur, kur El Gigante) es parasti daru tā:

  1. Kaut kādā veidā nobremzēju viņu. Vai nu akmeni no augšas nošauju vai arī Fb iemetu.
  2. Izskrienu pa visām aizķēdētajām durvīm līdz beigām.
  3. Skrienu atpakaļ un savācu visu (jo tad, kad skrien prom no El Gigante, viņš visu izposta un tajās mazajās mājiņās, kas pa ceļam, iet iekšā, lai savāktu itemus, vairs nevajag ^_^)
  4. Visu savācis (starp mantām būs arī atslēga - Old Key - un tikai ar tās palīdzību varēsi tikt ārā) sāku šaudīt El Giganti ar Handgun. Ir, protams, 2. variants - paķert atslēgu un mukt ārā, bet tad tu zaudē 15k pesetas :).
Btw. El Gigante ir ļoti viegli nokillot (tāpēc arī labāk viņu kill). Tad, kad viņam tas sūds izlien no muguras un viņs pietupjas, tad vajag pieskriet klāt un lekt ar nazi viņam mugurā un graizīt plagu (šī baktērija, kā tu laikam jau zini, saucas Las Plagas). 2 reizes (vai 3) pagraizi un gatavs. El Gigante guļ un esi ietaupījis diezgan daudz patronu.

P.S. Tu esi ļoti tuvu pirmajam bosam - Chief Mendez (tas lielais, jaukais onkulis, kas tevi mēģināja reizi jau nožņaugt). HF ^_^

Edited by DJ MUman
Link to comment
Share on other sites

^_^ Viņu tā Luiss nosauca (big cheese btw), bet nu whatever. Jā - ja tu iesi labajos vārtos iekšā, tad tur būs El Gigante (otrais pēc skaita).

Domāju tev patiks šis faits. Tā nebūs vienīgā reize, kad nāksies ar viņu pacīkstēties ;). Tās cīņas laikā, ko redzēji, tev vajadzēs intensīvi sekot līdzi ekrānam, jo tur kattreiz, kad viņs tevi mēģinās ar nazi nokillot, būs jāspiež kombo.

Link to comment
Share on other sites

DJ MuMan varbūt zināsi... Man ir problēmas tādas, ka es nopirku papildus koferi, bet man tas nav parādījies un otra lieta ir tā, ka tad, kad es kaut ko pērku un ja lietu, kas man jau pirmīt stāvēja koferī ielieku tjipa misenē, tad atpakaļ nevaru dabūt ne ar ko. tas ir gļuks, vai tomēr kaut kā var dabūt atpakaļ? Vienkārši es tikko dēļ tā prikola pazaudēju 4k zelta, jo man nācās izmest tmp stock...

Link to comment
Share on other sites

Tu varbūt nemaz nemanīji, ka koferis palielinājās :). Piemēram, tev sākumā bija 10x8 liels koferis. Tad tu nopirki +19 rūtiņas, kas nozīmē, ka tagad tev ir 11x9 liels koferis. A runājot par miseni, man šķiet, ka nemāki "pacelt" itemu. Visus itemus var pacelt izmantojot taustiņu F(2), tas, protams, attiecas uz keyboard controliem. Un viņus, protams, arī var grozīt kā tetrī ar RShift(6) (vai LShift(5)? neatceros) palīdzību. Un kā jau saprati, ja ieliec itemu misenē un tad izej no inventory piekrītot, ka items pazudīs, tad tas arī pazūd.

Link to comment
Share on other sites

Tu būsi ļoti vīlies par last bosu (vismaz es biju).

Btw, kad iziesi parasto spēli parādīsies šādas minigames:

? Assignment Ada (tu spēlēsi ar Adu; būsi jau uz salas un tev būs jātiek gandrīz līdz beigām pa ceļam vācot Plaga Samplus; pēdējais boss bija Krauzers (stiprs maita))

? Seperate Ways (te būs gandrīz tas pats, kas iziet spēli 2. reizi - šoreiz par Adu)

? Mercenaries (izvēlies vienu keksu, tevi iemet vienā slēgtā lokācijā un "atstāj" (ne gluži atstāj - tev tur jānoturas X-sekundes) nomirt)

Link to comment
Share on other sites

Esmu ticis līdz pilij. Kas jādara pilī ar tām lielajām dzelzs durvīm, kur it kā trūkst kaut kāda zīmējuma detaļa (lauva vai kkas tamlīdzīgs)?

Apšāvu visus mūkus, nogalināju to ieslodzīto, izstaigāju visus stūrus, bet nekur netieku tālāk.

Lūdz nesakiet, kas jādara arī pēc tam. gribu zināt tikai to kā atvērt tās stulbās durvis :)

Link to comment
Share on other sites

Tajās durvīs trūkst 3 (laikam, ka bija 3) gabalu. Visus viņus var teorētiski atrast "pa ceļam". Būs tā: tu visu laiku iesi pa sižetu uz priekšu un atradīsi tos 3 gabalus pa ceļam. Atrodot 3. tu būsi aptuveni turpat kur biji sākumā - pie tām durvīm, tb - būsi apgājis riņķi.

Būtu jauki, ja tu pateiktu, kur tieši tu atrodies. Cik daudz nopratu no tava teiktā, tu nositi Garrador (šito ten). Viņā kamerā bija ričags, kas apdzēš ugunis - vai to tu nolaidi uz leju?

Link to comment
Share on other sites

Jā esi visu pareizi sapratis :)

Esmu jau apgājis rinķi un nonācis atpakaļ, netālu pie durvīm, tikai lieta tāda, ka man nav neviena no tiem 3 gabaliem.

Tās liesmas nodzēsu un tajās durvīs, kas atvērās iegāju un visus atvācu, tur bija tie mūki melnajos apmetņos un ar vairogiem, bet nevienu gabalu pa ceļam neredzēju.

pasaki plz tās vietas, kur apmēram var viņus atrast.

Link to comment
Share on other sites

Tā? let's see:

  1. [Goat Ornament] ? uzreiz pēc tam, kad esi atrisinājis mīklu ar bildēm, tu tiec istabā (lol nu kur ta vēl). Movie scene ar Salazaru + ambush. Tad, kad esi visus apsitis, ej piespied pogu blakus baltām durvīm augšā (istabas vidū izbrauks tāds kā pjedestāls ar kasti). Tad pagriezies par 180 grādiem un ej "uz priekšu". Tādā nelielā blakus istabā (augšējā stāvā joprojām) būs vāze un "iekšā" vāzē poga. Piespied un izbrauks celiņš līdz pjedestālam, kur kastē būs šī detaļa. Tā kā bez šīs detaļas tu tālāk netiktu, jo baltās durvis atveras tikai tad, kad tu viņu paņem, tad pieņemu, ka tev viņa ir.
  2. [serpent Ornament] ? izpildot mīklu ar fragmentu bīdīšanu (kad spēlē ar Ashley), ieej durvīs, kas atveras un paņem Salazar Family Insignia. Statuja, no kuras izņēmi apgriezīsies un kastē būs šis ornaments. Arī bez šī ornamenta tu ārā netiksi, jo paņemot SFI durvis aizveras, bet paņemot Ornamentu - atveras.
  3. [Lion Ornament] ? vot šito gan tu laikam palaidi garām. Viņš atrodas lavas zonā. Uzreiz, kad pabeidz skraidīt ar Ashley, ieejot nākamajās durvīs, ir tāds dīvains agregāts, kurš Leonu nogādās istabas otrā pusē, kamēr Ashley paliks gaidot (tas nav tas vagoniņš). Tur tu, apšaujot visu, kas kustās, tiksi pie šī ornamenta.
Tagad tik domāju, kur ta tu īsti esi :) apejot riņķi 2 gabaliem jābūt noteikti. Droši vien esi daudz tuvāk nekā domāju. Tu laikam tikko iegāji tādā istabā, kur tu esi augšstāvā, bet apakšā bariņš jefiņu, kuri murmina, stāvot apkārt pjedestālā iespraustam zobenam. Ja tā, tad tev vajag augšstāvā palēkāt pa lustrām līdz kamēr tiec pie ričaga, kurš pacels pāris restes, tad, kad pacelsies restes, nolec no augšstāva lejā un uzkāp pa kāpnēm atpakaļ uz 2. stāvu (tagad tev vairs restes netraucēs ieiet vajadzīgajās durvīs - tur vēl blakus merchants stāv) un tikai tad tu sāksi meklēt ornamentus. Tā laikam ir :). Edited by DJ MUman
Link to comment
Share on other sites

Jā laikam mēs runājam par 2 dažādām vietām :lol:

Es labāk vienkārši iemetīšu screenus :)

Man vajag atvērt šis durvis

6yphqo2.jpg

Un esmu ticis līdz šejienei. Te es apšāvu tos visus mūkus un domāju, ka te vajadzēja būt kaut kam, kas atvērs tās durvis, bet te nekā nav.

71z5i0y.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tur ir tā (ļoti pat viegli):

  1. Ej pa taisno, tur apakšā būs durvis (2. skrīns). Ej iekšā.
  2. Divi kvadrāti uz zemes, pa vienam katrā istabas galā (nav grūti iedomāties, ko te jādara).
  3. Aizej ar Ashley līdz vienam, kad viņa ir virsū, pavēli viņai stāvēt - poga F(2).
  4. Pats nostājies uz otra. Zāles vidū (ārpusē) izbrauks ričags.
  5. Ej atpakaļ un rīkojies :).

Pēc tam esi gatavs panervozēt, īpaši tad, ja tev nav kaut kāda sniper rifla.

Link to comment
Share on other sites

Ej pa taisno, tur apakšā būs durvis (2. skrīns). Ej iekšā. Divi kvadrāti uz zemes, pa vienam katrā istabas galā (nav grūti iedomāties, ko te jādara). Aizej ar Ashley līdz vienam, kad viņa ir virsū, pavēli viņai stāvēt - poga F(2). Pats nostājies uz otra. Zāles vidū (ārpusē) izbrauks ričags. Ej atpakaļ un rīkojies :).Pēc tam esi gatavs panervozēt, īpaši tad, ja tev nav kaut kāda sniper rifla.

Lielum lielu lielais paldies :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...