Jump to content
GIGN Forum

Steam Where?

-=MaZaHaKa=-
 Share

Recommended Posts

Nu ko sveiki tauta es veletos lai jus man izstastitu par STEAM iisti neko par vinju nezinu tikai zinu ja ir steam var spelet arzemnieku serveros nu ko es veletos zinat.

1. kur nopirkt kada veikala [riiga] no parastiem mirstigajiem negribu pirkt tikai veikaLA

2. cik maksaa ja ir netikai cs bet visas visas speles

3. veletos lai ieksa ir hl speles, cs cs:cz,cs:s, team fortess2 un citas speles isti neatceros no galvas

4. vai ir jega

5. a steam ir kaut kads disks ko ielikt cd-rom`a un viss ies vai ka

sorry vnk esmu dolbis tada lieta :ermm:

izstastat :khehehe:

1. kur nopirkt kada veikala [riiga] no parastiem mirstigajiem negribu pirkt tikai veikaLA

3. veletos lai ieksa ir hl speles, cs cs:cz,cs:s, team fortess2 un citas speles isti neatceros no galvas

4. vai ir jega

5. a steam ir kaut kads disks ko ielikt cd-rom`a un viss ies vai ka

sorry vnk esmu dolbis tada lieta :ermm:

izstastat :khehehe:

Pacheko gign bodiiti tur moby pa 35 ls trigo perfektu komplektu !

Edited by bencik

Steam ir spēļu ielādes serviss. Steam tu NEVARI nopirkt! Novelc steam, tālāk caur steam var iegādāties spēles. Counter-Strike ir manīts latvju veikaliņos, piemēram stacijas 636(tā to veikaliņu sauca? :D ) Pēctam tu tur nopērc CS diskiņu pa 10ls un igrā stīmotajos serverīšos. Nevar tā uzreiz "Es gribu visas spēles". Spēļu cenas var uzgūglēt meklējot vārdu salikumu steampowered. Piemēram gribi spēlēt team fortress, ieej steam, uzspied pirkt TF2, ievadi savas kredītkartītes datiņus, stīmiņš atvilks tev naudiņu un ļaus novilkt geimu, kas uz visiem laikiem stāvēs uz tava steam konta. (^_________^ kā man patīk mīļi rakstīt)

Edited by knds

Atbildeju uz taviem 3 jautajumiem....

Ja tada ir tava pateiciba, par palidziibu, tad vari iet veiksmiigi nah :)

Edited by bencik

lejupielādē steamu, uztaisi akkauntu, izvēlies kuras spēlēs gribi un samaksā par tām ar KREDĪTkarti, lejupielādē un spēlē.

Edit: Ja vēlies iegādāties, tad vari ņemt no manis paku, jo tādejādi ietaupīsi laiku, nervus un naudu.

Edited by moby

:( ] un tad veikalos pirkt speles ja? a man nav kreditkartes :blelohs:

Neko tu nesaprati. Tu steam vienkārši novelc, piereģistrējies un tālāk tu caur to programmu sauktu par steam vari vilkt spēles, protams par katru maksājot no savas kredītkartes. Nopērkot no moby tu dabūsi visu viņa konta informāciju(respektīvi dabūsi acc un pw kā to mēdz dēvēt) Ielogojies programā(tas nevarētu būt sarežģītāk kā izmantot skaipu) un tev pie my games būs visa moby nosauktā spēļu liste. Tad tu uzspiedīsi lai tev velk viņas nost un sāksies lejupielāde(tātad vairs nekādas kredītkartes nebūs nepieciešamas). Tad vari aiziet pačučēt un nākamajā rītā ielīst skapī, pagaidīt kamēr vecāki aiziet uz darbu un močīt tf2 :D

Edited by knds

Steamu izmanto daudzi spēļu izstrādātji, jo acīmredozt tā izplatīt spēli ir daudz vienkāršak. Iemet aci un sapratīsi http://www.steampowered.com/v/index.php?ar...ial=1&cc=LV

Tas ir tāds kā spēļu veikals internetā...

Tur nav vairāk nekā tāda, ko nevarētu nozagt torrentos :khehehe:

Edited by knds

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...