-=MaZaHaKa=- Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Nu ko sveiki tauta es veletos lai jus man izstastitu par STEAM iisti neko par vinju nezinu tikai zinu ja ir steam var spelet arzemnieku serveros nu ko es veletos zinat. 1. kur nopirkt kada veikala [riiga] no parastiem mirstigajiem negribu pirkt tikai veikaLA 2. cik maksaa ja ir netikai cs bet visas visas speles 3. veletos lai ieksa ir hl speles, cs cs:cz,cs:s, team fortess2 un citas speles isti neatceros no galvas 4. vai ir jega 5. a steam ir kaut kads disks ko ielikt cd-rom`a un viss ies vai ka sorry vnk esmu dolbis tada lieta izstastat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) 1. kur nopirkt kada veikala [riiga] no parastiem mirstigajiem negribu pirkt tikai veikaLA 2. cik maksaa ja ir netikai cs bet visas visas speles 3. veletos lai ieksa ir hl speles, cs cs:cz,cs:s, team fortess2 un citas speles isti neatceros no galvas 4. vai ir jega 5. a steam ir kaut kads disks ko ielikt cd-rom`a un viss ies vai ka sorry vnk esmu dolbis tada lieta izstastat Pacheko gign bodiiti tur moby pa 35 ls trigo perfektu komplektu ! Edited November 23, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 psc wow wow wow liels paldies tagad izlasi manu postu es itka neveletos uzreiz pirkt bet lai man paskaidro visu ko jautaju un vispar nezinu vai priksu vispirms visu gribu zinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Steam ir spēļu ielādes serviss. Steam tu NEVARI nopirkt! Novelc steam, tālāk caur steam var iegādāties spēles. Counter-Strike ir manīts latvju veikaliņos, piemēram stacijas 636(tā to veikaliņu sauca? ) Pēctam tu tur nopērc CS diskiņu pa 10ls un igrā stīmotajos serverīšos. Nevar tā uzreiz "Es gribu visas spēles". Spēļu cenas var uzgūglēt meklējot vārdu salikumu steampowered. Piemēram gribi spēlēt team fortress, ieej steam, uzspied pirkt TF2, ievadi savas kredītkartītes datiņus, stīmiņš atvilks tev naudiņu un ļaus novilkt geimu, kas uz visiem laikiem stāvēs uz tava steam konta. (^_________^ kā man patīk mīļi rakstīt) Edited November 22, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 No rokam perc, tas ir viss ertakais veids Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 ar visām spēlēm izmaksās 50ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) 1. kur nopirkt kada veikala [riiga] no parastiem mirstigajiem negribu pirkt tikai veikaLA 2. cik maksaa ja ir netikai cs bet visas visas speles 3. veletos lai ieksa ir hl speles, cs cs:cz,cs:s, team fortess2 un citas speles isti neatceros no galvas Atbildeju uz taviem 3 jautajumiem.... Ja tada ir tava pateiciba, par palidziibu, tad vari iet veiksmiigi nah Edited November 22, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 Kar4 es sapratu vienu janopoerk no ista steam weba steamu ar kreditkarti [man tadas nav ko darit ] un tad veikalos pirkt speles ja? a man nav kreditkartes Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) lejupielādē steamu, uztaisi akkauntu, izvēlies kuras spēlēs gribi un samaksā par tām ar KREDĪTkarti, lejupielādē un spēlē. Edit: Ja vēlies iegādāties, tad vari ņemt no manis paku, jo tādejādi ietaupīsi laiku, nervus un naudu. Edited November 22, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 moby k bet tad man pats steam nebus japerk ar kreditkarti ja? Nu es nopriksu visu no tevis un man viss ies ja? vnk nav kreditkartes newaru nopirkt moby kad busi on PM atsuti ar skype nicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) ] un tad veikalos pirkt speles ja? a man nav kreditkartes Neko tu nesaprati. Tu steam vienkārši novelc, piereģistrējies un tālāk tu caur to programmu sauktu par steam vari vilkt spēles, protams par katru maksājot no savas kredītkartes. Nopērkot no moby tu dabūsi visu viņa konta informāciju(respektīvi dabūsi acc un pw kā to mēdz dēvēt) Ielogojies programā(tas nevarētu būt sarežģītāk kā izmantot skaipu) un tev pie my games būs visa moby nosauktā spēļu liste. Tad tu uzspiedīsi lai tev velk viņas nost un sāksies lejupielāde(tātad vairs nekādas kredītkartes nebūs nepieciešamas). Tad vari aiziet pačučēt un nākamajā rītā ielīst skapī, pagaidīt kamēr vecāki aiziet uz darbu un močīt tf2 Edited November 23, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 emm nu tagad man kluva skaidraak! A vispar piemeram moby pardod nu tas speles a tas wel nav ful komplekts? ir vel speles steam`a? ja ir ta kadas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) Steamu izmanto daudzi spēļu izstrādātji, jo acīmredozt tā izplatīt spēli ir daudz vienkāršak. Iemet aci un sapratīsi http://www.steampowered.com/v/index.php?ar...ial=1&cc=LV Tas ir tāds kā spēļu veikals internetā... Tur nav vairāk nekā tāda, ko nevarētu nozagt torrentos Edited November 23, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Tās būs tikai visas Valves spēlēs, ja tu domā Valve complete pack. Steams ar to neaprobežojas. Vēl tikai jāpiebilst, ka Steam lapā norādītajām cenām vēl jāpieskaita klāt nodoklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 AAAm tagad man pieliece tikko no ta weba nokachaju to steaminstal un new account un kad nopriksu no moby lapijnu un ieeishu vinja accountaa un tur bus visas speles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Tieši tā! Tad tu no steam servera tās spēles varēsi nokačāt, un pēc tam spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 Jap tagad sapratu paldies visiem ka iestastijat so lietu paldies :* P.S a kapec kad ieeju tools [man nav nevienas speles nopirktas] nu vot gribu noka4at kadu decitated serv bet rada too busy steam a ja tas bus uz moby steama ka steam serveris ir aiznemts un neko nenoka4ashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 ganjau noak4asi man pa 2 dienam speli novilka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now