Intel^ Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Veretu uzlik uz servera kadas paras jaunas kartes .Speles nespeles pectam jau redzes es domaju ir verts de_vine http://www.slackiller.com/de_vine.htm vi ko citu ja wormu tas neapgrutinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 izskataas tieshaam laba un kaut kur shkjiet redzeeta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 karte rullzz esmu sen ar botiem speeleejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Ir speeleeta un teikssu ka man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Liekam tikai virsū, jo visas standarta mapes: aztec, dust2, inferno, cbble,dust, utt jau ir iesēdušās un nau jau vairāk interesanti! Es piemēram nesaprotu kapēc nespēlē de_piranesi, normāla mape, vajag tikai kapāt, tas, ka visi savu skilu parāda dd2, tas neko nenozīmē, jo dd2 visi ar aizvērtām acīm var iziet cauri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 de_vine bikin atgaadina asaltu nebuutu slikti kaut ko janu paspeeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 shitaa karte tieshi prieksh gign speeles stila jo hostus tur bija kautkaads chakars izvest un ir arii daudz vietas kur var rashot kur granaatas izmeetaaties kaa arii pakempot kr4 karte ir ok - aatraak mapcyclaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now