worm Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Izmantoshu savu dienesta stavokli un ielikshu sho topiku kaa svariigu Tatad, pie lietas... mekleju 2 istabu dzivokli rajonaa agenskalns/botaniskais darzs/ilguciems/imanta var but neremonteets, butu labi ja neatrastos pirmajaa stavaa, kaa arii ne ipashi taalu no celja... lietas kas var tikt njemtas veeraa: 1. transporta (-tu) pieejamiiba maajas tuvumaa 2. laiks kuraa nokljut lidz centram 3. normala interneta pieejamiiba shajaa vietaa 4. dzivoklja staavs (velams lai nebutu 1 vai 5 staavs 5stavu majaa, kaa arii 9 staavs 9stavu majaa) par cenjiku domaju varees vienoties ja kadam ir informacija vai iespeja sho lietu nokartot, ludzu sutat privaati man mesedzju p.s. protams neceru uz lielu atsaucibu, bet ja kadam ir pazistami ljaudis kas varbut nodarbojas ar sho lietu, ceru uz sadarbiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Pievienojos wormam Man arii vajag dziivokli. Tikai man po kursh staavs un var buut arii nePaardaugavaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Man no saakuma vajag naudu, tikai tad dziivokli! Veelams Antonijas- Pulkvezha Briezha vai Eksporta ielas rajonaa Taadu uz 100-120 kv.m. Visas ekstras utt. P.S. Worm izmanto netu vai CM Reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 www.doska.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 es personiigi negribu caur reklaamaam... labaak ja caur kaut kaadu paziishanos... (nezinu tieshi kapeec...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Macho, netaalu no manas maajas buuuveejaas dziivokllu nams ar 2-istabu vai 3-istabu dziivoklliem, naac dziivot manaa ciemaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Hmm no manaam maajaam t.i. maarupes rajonaa ar buuveejas maajas.. Par cenaam gan nekaa nezinu... bet no aarpuses izskataas zoliidi.. shkjiet ka nosaukums ir: "dziivoklju placis maarupiite" vai kaut kas taads.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 (edited) Varu tev dabuut dziivokli beberos apmeeram 50k un vairaak maksaaja(laikam) Un tur ir pilniigi visas extras, tikai taalu no centra Edited August 3, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 manaa maajaa laikam paardod 2 dziivokljus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 macho neiesaku caur reklamu... kad muteriite pirka sito dziivokli mees ar caur reklaamu no saakuma mekleejaam - tur viss notiek caur maakleriem un beigaas vinju no tevis veel par tipa "baigi kruto" info savaac kaadus 100-150 latus... beigaas nopirkaam no mammas darudzenes, viira maasas viira drauga ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pig Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Keda kur tu dzivo tiesi marupe :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now