jancis1997 Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 es uztaisišu cs web+cs serv un paziņošu tev tu pateiksi e-pasta adresi vai skype niku aizsūtīšu tev un tu man pārskaiti naudu! Pārskaitījuma summa (LVL): * 2.00 Saņēmēja tālruņa numurs vai e-pasta adrese: * 28371895 Darījuma papildus informācija: web pirkšana un viss darīts! vēl var caur telefonu ! pay 200 28371895 uz telefonu 157 piesakaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Tu jau varēji arī iedot kā paraugu kādu jau taisītu webu,.! Lai tauta redz ko tu proti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Man neko redzēt nevajag, lai sāktu rēkt par tiem 2 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 jancis1997 nu ja tas ir vinaj dzimsanas gads tad padomajam ko 10 gadiigs pidinsh maak Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) Kautkads stulbums, kurs pirks? XD Varbut verat vert ciet!??!?!?!?!?Ono!!1111 Edited November 17, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 ne neveries pasmiesimies vel Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 ko jus varat zināt.? moš super skripteris.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Gribat teikt , ka 3 klase jau biznesu taisa lololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 dzimis ar serveri rokas. Gan jau ka viņam ir lielais bratons kurš visu meiko un tas kasē naudiņu pa neko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) 7-8 gadi [1klase] 8-9 gadi [2klase] 9-10 g [3k] 10-11 g [4k] 11-12 g [5k] Edited November 17, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Cipruss tu esi čīteris Skam, parasti kaut kā sanāk 10 gados 4. klase Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Iemet paraugu gribu parekt ko tu maaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Darījuma papildus informācija: web pirkšana Gribu paprasit vai tu maz sajedz ko dari ? un vai esi dzirdejis par tadu valsts ienjemumu dienestu kursh tew sados pa pakalju un uzliks normalu sodu par nodoklu nemaksasanu un par nelikumigu programu tirzniecibu jo tad sanak kad tu tirgo cs serverus kaa tadus norm norm lmfao turies ar savu 3. klases biznesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 saubos vai vins kautko vispaar maak varbuut tikai kopeet pamaaciibas no citiem web kaa piemeeram seit bet kpeejot pat nejeedz izmantot !! pa 2ls vins jums sataisiis vienkaarsi baltu lapu kurai centraa buus liels sarkans uzraksts "Tu tiko papisi 2Ls" !! nu vismaaz es pa 2ls taa dariitu!! laikam calis kraaj prieks tamagociii!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 jūsu joki, omg, smird. tā kā kautkāds suņu bars, norēc vienu losi, kas cenšās kko darīt. Nu un, ka viņam ir savi 10 gadi. Katrs sāk ar pirmo reizi. Patiesība tāda, ka jūs, pieaugšie papas, pat pieturzīmes tekstā nemākat ievietot, bet ndirst kādu, kas cenšas, gan mākat. Un, nē, viņš nav mans brālis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 nu tad lai vismaz paraada ko vins maak!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) Nupat cirks tulit saksies ar sito akstu btw ka vinsh to vebu doma nozagt no kada ka templati jeb visu parkopeet ? vai tomer tas bija reklamas triks ka 2ls bet beigas rekjinu piesutis hujoma jomo un cik ilga laika web uztaisis ja man vajag steidzami varbut apsleptais talants kkads edited: es tak teicu was cirks saksies Edited November 18, 2007 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 a tu vispār normālā valodā māki rakstīt, h4k3r1 a.k.a. domino? Ej un uzlauz vēl visādus sūdus, bet nevajag noniecināt tos, kas cenšas vismaz. rekjinu piesutis hujoma jomo pay 200 28371895 uz telefonu 157 šitik tālu saproti? Tālāk: un cik ilga laika web uztaisis ja man vajag steidzami Tu viņa postā redzēji, ka tur būtu uzrakstīts, ka visa šitā štelle būtu pieejama ātri? Ja tev vajag steidzami, tad gatavo pats. bw taisa sūdus un bērnus, ne serverus. one more thing, jebkurš normāls cilvēks parāda preci sākumā, tad arī, ja otra puse ir apmierināta (i par preci, i par cenu), notiek darījums. Bet tev noteikti bija jāpaspīd ar savām gudrībām, āāj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now