traktorists^ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Keda izbaudi, izbaudi mirkli, tikai nedirs tad par sekaam ok ? Pastastiishu tev gadijumu kur dzeks arii izbaudiija mirkli... Bija kada kartejaa sadzerhsana pirtii utt. Vins kolijas virsuu vienai vecenei, bet taa vinju atshuva Nu un tieshi tapat kaa tu vins izbaudiija mirkli, novilka bikses, un nodrichiija visu priekshaa Un vins peec tam vareja teikt ko grib, kaut vai : "Man ir pilnīgi poxuj ko jūs man tē diršat, es esmu tāds kāds es esmu, neslēpju savu personību kā dažs labs." Nu vinam bija kauns peec tam paskatiities uz jebkuru meiteni, kas tur bija, bet chill vins izbaudiija mirkli. Te es tev taa apskaidroju, ko nozime vardu salikums izbaudiit mirkli. Piem. kad tu pirmo reizi get laid, kad tu pirmo reizi sadod pa muti, vai aprecies, vot tur izbaudi mirkli, nevis ar tik ideali stulbaam lietaam, kaa runaat ar botu, vareji veel nodrochiit pie tiem tekstiniem apr sukashanu. vareji nobildeet un ielikt bildi lai visi redz kaads mirkla bauditaajs esi. Un tas, kad parejie vnk tevi uzskata par lohu un debiliki, ir tavs nopelns, tapec nedirs uz viniem, un atceries, kad tada slava tev arii ies liidzi - Atradies te mirkla bauditaajs ... p.s.Kapeec vispar kaut ko taadu jarada parejiem? Yo im talking to bot, Yo im so cool bot just sucked my dick Yo damn, bencik, skarbi teikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 bļed nu pietiek mani apdirst taisiet topiku ciet, es to vairs nevaru iztureet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ja godīgi ka biju noobins domaju ka centrale ir cilveks. Es ar vinu norunaju kadu 1h un tad gaju prom. Centale ir robots?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Ne tachu, kas tev lika par to taa domaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 hehehheheh :D tiri jautri ja kadam aiziet ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 veel kaads ies parunaaties ar centraali? ^^ vareeja tai centraalei forshaakus tekstinjus ieprogrammeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 da labi, nu bij jau anomaali debiila taa saruna, bet nu nav jau taa jaiespringst, pie kompja parsezhoties viss kas jau var uznaakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooZy* Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 btw atceros mirkli, kad mikriņā, braucot uz sacensībām (jau labu laiciņu atpakaļ), izbaudīju mirkli un nolaidu vienu kārtigu sīvo, pēc tam tā smirdēja, ka nāca reizē smieli un asaras, bet kad šoferis apstājās (btw viņu sauc vaņa), un visus nolamāja par to pifiņu + trenneris pazvanīja manai mammai un peteica par notiekošo, tad man gan bija kauns Man liekas, ka ar šo visu arī var novilkt paralēles: pifs-runāšana ar centrāli, smirdoņa-kedas nolikšana, kauns-kauns . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Nebūtu ienācis lācis, tad arī vēl šobaldtien keda nezinātu, ka centrāle ir bots Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Bļed to ka tas ir bots es jau zināju kad piedzimu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 bet vajadzeetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 <keda^> centraale kas ir centraale <@centraale> poxuists <keda^> ak tad tu esi virieshu parstavis <keda^> fuj jaie mazgaties <@centraale> nu kapec taads skaabs gjiimis? Gadās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now