Jump to content
GIGN Forum

Lol


Zorg`s
 Share

Recommended Posts

x)

Keda izbaudi, izbaudi mirkli, tikai nedirs tad par sekaam ok ?

Pastastiishu tev gadijumu kur dzeks arii izbaudiija mirkli...

Bija kada kartejaa sadzerhsana pirtii utt. Vins kolijas virsuu vienai vecenei, bet taa vinju atshuva :mIm: Nu un tieshi tapat kaa tu vins izbaudiija mirkli, novilka bikses, un nodrichiija visu priekshaa :axe:

Un vins peec tam vareja teikt ko grib, kaut vai : "Man ir pilnīgi poxuj ko jūs man tē diršat, es esmu tāds kāds es esmu, neslēpju savu personību kā dažs labs." Nu vinam bija kauns peec tam paskatiities uz jebkuru meiteni, kas tur bija, bet chill vins izbaudiija mirkli. Te es tev taa apskaidroju, ko nozime vardu salikums izbaudiit mirkli. Piem. kad tu pirmo reizi get laid, kad tu pirmo reizi sadod pa muti, vai aprecies, vot tur izbaudi mirkli, nevis ar tik ideali stulbaam lietaam, kaa runaat ar botu, vareji veel nodrochiit pie tiem tekstiniem apr sukashanu. vareji nobildeet un ielikt bildi lai visi redz kaads mirkla bauditaajs esi. Un tas, kad parejie vnk tevi uzskata par lohu un debiliki, ir tavs nopelns, tapec nedirs uz viniem, un atceries, kad tada slava tev arii ies liidzi - Atradies te mirkla bauditaajs ...

p.s.Kapeec vispar kaut ko taadu jarada parejiem? Yo im talking to bot, Yo im so cool bot just sucked my dick Yo :baby:

damn, bencik, skarbi teikts :lol:

Link to comment
Share on other sites

btw atceros mirkli, kad mikriņā, braucot uz sacensībām (jau labu laiciņu atpakaļ), izbaudīju mirkli un nolaidu vienu kārtigu sīvo, pēc tam tā smirdēja, ka nāca reizē smieli un asaras, bet kad šoferis apstājās (btw viņu sauc vaņa), un visus nolamāja par to pifiņu + trenneris pazvanīja manai mammai un peteica par notiekošo, tad man gan bija kauns :lol:

Man liekas, ka ar šo visu arī var novilkt paralēles: pifs-runāšana ar centrāli, smirdoņa-kedas nolikšana, kauns-kauns :D .

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...