Jump to content
GIGN Forum

Problēma


mer0n
 Share

Recommended Posts

heyoo! Man ir paradijusies diezgan liela probleema... manaa PC ir ieperinaajushies 2 viirusi. Nosaakuma es domaju, ka tie nav viirusi, domaaju ka antiviirus (Avira Antivirus) man dirsh, bet vakar uzinstaleeju avast! un vinjsh raada tieshi tos pashus viirusus. Bet probleema taada, ka es tos viirusus nevaru izdzeest. Kapeec? Jo windows, manupraat, vinjus izmanto kaut ka.. un nevar izdzeest failus, kurus kaut kaada programma izmanto (to juus takaa zinat) Un es veeleejos pakonsulteeties, ko es vareetu dariit lietas labaa?

Virus nr.1

virusql7.th.png

Virus nr.2

virus2ak7.th.png

Esmu izmēģinājis gan "Delete", gan "Move to chest" bet neka..

Ceru uz palidziibu..

Edited by mer0n
Link to comment
Share on other sites

nuu ja tu nezini kas ir tojan horse un domaaji ka tas nav viirus, tad es tevi apsveicu :slap: Iesaku tev 2 variantus, uzliec citu antiviirsu piem kaa kaspersky, vai norton.. otrs varians ir meegjinaat ielogoties safe modaa un tad izdzeest

Link to comment
Share on other sites

1)Formatēt

2)Izskenēt un mēģināt aizvākt ar Ad-Aware

3)Pamēģināt hijackthis

Vislabāk jau to būtu darīt safe-mode ar network support, jeb bez network support, iepriekš instalējot ieteiktās programmas.

1.) Formatēt.... ko? un ka?

2.) Kas ir ad-aware? Kur viņu var nokačāt?

3.) icecube es esmu ljaron. Un hijackthis mēs itkā megjinajaam un neko neeatradām.(šeit) Bet nu labi... tas bija kaadu nedeelju atpakalj, rekur jaunais log fails. Pasaki vai redzi kaut ko nelabu?

Edited by mer0n
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...