SchWarZ ;) Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Baiga skrobe vispar sodien, cik diskus jau piedirsu ar windowsiem, bet nu neviens neiet zei bel jomajoj.. Kr4 izmet kau kadu fatalo erroru kas jau man ir lidz kaklam sudzs tads.. Kr4 parsvara vilku no fano un outlaw, bet nu ne viens negaja.. Kr4 cik tur sapratu daziem gaja daziem ne nu tad nhujaaaree.. Lai es pirktu orginalo nu ne tad labak noperku yugioh kartis.. Tatad varetu mani kads abgaismot un pateiktu kur novilkyt kadu ejosu windu.. Ble tas ubunt jau lidz kaklam neko te nemaku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 tu kad win rakstiji diskā, rakstiji viņu kā parastu disku.? tip data.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 Calit tas errors norada cik es tur sapratu ka trukst kkau kads idiots fails taka.. kr4 es tac prasiju lai pasakat kur jus kacajat kadu ejosu ? (pedejo reizi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 dc++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 outlaw.lv ir dazaadi tikai ja tu tur esi registreejies!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 varētu jau pateikt bet ko tas tev dos universitātē IT droši vien nestudē un līdz ar to MSDNAA pieejas tev nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 Nu tagad ir sekojosa lieta, it ka dabuju labu windowsu servis pack 2, bet serials tur nebija , atradu nee man atsutija viens kau kadu serialu tas ari nedereja, taka tagad sezu pie ubunta tad mekleju google to serialu atradu bet vini ieks tiem exe failiem, nu parasti vini taa ir. UN ubunts nespej atvert sos exe failus.. Kr4 mosk kads zina kur dabut serialu prieks 2 servis pakas? NU butu baigi jauki ja iemestu ieksa seit to serialu Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Tie visi windowsi, kurus tu nokačāji iet, vienkārši tu nejēdz ierakstīt diskā tā, ka viņi iet bez autorun. Starp citu no windowsa var mierīgi palaist windows setup un go. Es iesaku WIN XP Students edition, kas ir iekš fano.lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Vo šitais ir līmenis - džeks sēž uz Linux, bet nevar atrast ejošu Windowsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 eem diez es tagad nesmu atradis? esmu, bet nav serials.. Emm m3rsy, es jedzu varaak neka tu gribetu. UN tas tavs students negaja, ja nu kas.. fatalais errors, vispar es ar vienu nosecinaju ka, trackeros sie windowsi neiet tadelj, jo kadam kurs palidz seedot, ir kads beigtais fails, tatad pirmie kuri novelk parasti saka ka vis ir cikinieka un iet, tacu beigas jau lielakajai daljai neiet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) Emm m3rsy, es jedzu varaak neka tu gribetu. UN tas tavs students negaja, ja nu kas.. fatalais errors, vispar es ar vienu nosecinaju ka, trackeros sie windowsi neiet tadelj, jo kadam kurs palidz seedot, ir kads beigtais fails, tatad pirmie kuri novelk parasti saka ka vis ir cikinieka un iet, tacu beigas jau lielakajai daljai neiet.. Es tev velreiz saku - TIE WINDOWSI IET, VISI , vienkārši viņi ir bez autorun. Un Students edition iet vienkārši ideāli. Pašam tagad ir uzinstalēts. Ja tu kautko sajēgtu no šī šita tad tu te neko nerakstītu, bet gan pats tiktu galā :/ Edited November 10, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 varu deret ka problema ir del linux 90% Man skiet ka atseviskas particijas nav prieks windows sataisits, tatad tavs pc saprot tikai exc3 utt paplasinajumus, bet nav ntfs. Jo trakeros ka zinu 80% ir ejosi faili un ja kads novelk kadu bojato failu parasti vins aizvieto torrents pats, ja nu vienigi visiem bojati. 3 Ja tu kaut vienu no windows meginatu installet uz tuksa diska vai kur ir vecais windows jebkads man skiet rezultati butu citi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 Ir vis iet! vispar varu jums ieteikt padomu ka meklet serialu kadai programai, tatad rakstat google saadi "programas nosaukums" 94FBR Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) Man skiet ka atseviskas particijas nav prieks windows sataisits, tatad tavs pc saprot tikai exc3 utt paplasinajumus, bet nav ntfs. Jo trakeros ka zinu 80% ir ejosi faili un ja kads novelk kadu bojato failu parasti vins aizvieto torrents pats, ja nu vienigi visiem bojati. 3 Ja tu kaut vienu no windows meginatu installet uz tuksa diska vai kur ir vecais windows jebkads man skiet rezultati butu citi. tev pašam ir kaut mazākā sajēga par to ko uzrakstīji? es varu ieteikt vēl labāku padomu kā iegūt seriāli jebkurai programmai NOPĒRKOT Edited November 10, 2007 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now