Jump to content
GIGN Forum

Mans 1 Darbs Ar Sony Vegas


merfs*
 Share

Recommended Posts

Šeit nav jāliek nekādi mūviji, mūviji un citi radošie ir jāliek pie Radošā šita teitan

Btw nav tev sanācis tas trelerītis 1/10 :(

1. nav noņemts Huds

2. nav uzlikts normāla kvalitāte dūmiem

3. muzons pilnīgi iesūkā, jo reps neder mūvijiem

4. 5kārt,. 6kārt,. nu nav tev sanācis šis darbiņš, bet es pieņemšu ka tas ir tavs pirmais darbiņš!

Edited by godiE
Link to comment
Share on other sites

ja godiigi man smiekli sanaaca :) par ko ? par muzonu(tik tieshaam bija graujosh) smoke puffs izceelaas vnk ideaali, ja nekljuudos vel bija uzlikti 16biti.. un pats labaakais - ir tachu jaapietuvina kad uztaisa headshout(tur pietruukst skanjas FIRST BLOOD,HEADSHOUT utml.) Es vareetu buut tas cilveeks kursh tic tev, tic taviem speekiem izveidot kaut ko labaaku par sho, paies dienas, meeneshi, gadi un visi buus aizmirsushi sho drausmiigo traileri, tu kljuusi slavens movie taisiitaajs un visi attcereesies savas doma - Vinjs tachu bija nozheelojams, bet tagad WOW, nekad nedomaaju ka vinjs tik taalu tiks... Turies, tu to vari, cerams ka devu tev iemeslu sanjemties!!! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Es buushu jaukaaks un iedoshu 5/10. Kaut vai tikai taapeec, ka man prieks, ka cilveeks vismaz censhas kaut ko dariit, un vismaz peec manaam domaam prieksh pirmaa darba uz Vegasa nav jau nemaz tik slikti. Protams, muuzika pilniigi atsuukaa etc., bet tam visam tachu ir jaaiziet cauri. Mees tachu maacamies no savaam kljuudaam, vai ne? Turpini apguut to Vegasu un piedomaa mazliet vairaak pie satura, muuzikas un visa taa kaa tas izskataas, un buus chiki. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

mhmm... es tev ieteiktu pēc uz4inīšanas to video uz brītiņu vnk atstāt datorā (teiksim, dienu), un tad noskaties vēlreiz. Jo pašlaik tev ir sanākusi vnk ļoti, ļoti liela hujņa (un kāda jēga csmuvikam no trailera vispār). vienvārdsakot patrennējies, parādi draugiem, un tad liec plašākā apskatē.

Link to comment
Share on other sites

Da labi nedirsiet, manuprāt uztaisīts uz normālu devjatku :thumbsup:

NOT.

P.S. Tavi draugi no mūvijiem jēdz tikpat daudz, cik es no sieviešu kosmētikas. Vienkārši atver tanti gūgli un vienkārši MEKLĒ ČALĪT ES TEVI LŪDZU! Izrakņā pilnīgi visus mūvijmeikeru saitus, izšķirsti visas pamācības un tā tālāk. Un tikai tad ver vaļā Vegasu un taisi nākošo sūdu :)

Link to comment
Share on other sites

suuuuuucks... pretīgs Intro -5 balles pretīgā primātu mūzika, ko izpilda lielākais primāts no visiem 50kapeikas noņem tavam video arī atlikušās 5 balles 10-10= 0 :o nevar ta4 likt kkadu suuda 50cent filmā kur šaušana... to 50 labak pietaupi kad ar saviem pok3monu draudzinjiem ononejat kopaa...

Link to comment
Share on other sites

es saku ka chalis ir centies un normali pirmai reizej iznjemot muzonu!!

es piemeram vispar tadu pat nespetu izveidot jo nesmu stradajis uz vegasa tpec nevaru kritiski vertet!! un domaju ka lielaka dalja kas vinju nodirsa pashi nemaz vegasu redzejushi nav!!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...