Jump to content
GIGN Forum

Bildes Nr2

worm
 Share

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

un tad atnaca vinja draudziigais draugs ar holivudas veertu frizuuru un 1000$ smaidu ~_0

Un megajokiem.

mosh uztaisiit veelvienu topiku kuraa liek komentaarus par bildeem un sheit tikai bildes wink.gif Citaadi daudz lapas ir un taas bildes nevar atrast ja vajag

Luudzu vareetu pietureeties pie teemas ?

Visas reizes ( gandriiz ) , kad ieraugu ka ir jauns posts ir nevis bilde bet kaads lieks teikums kas nebuutu vajadziigs . Bet tieshaam shis topics ir naturaals spams , vai tieshaam juus nevarat notureeties neuzrakstiijushi kaut kaadu teikumu , mani tas druscinj kaitina ... Ja nav ko sakariigu pateikt/uzrakstiit luudzu nerakstiet/nespamojiet , es domaaju tas tikai naaks par labu jums un arii citiem

wink.gif

frag^machine es pateicu k-ko nesakariigu ? es piepaliidzeeju rembo ...

un ja tu tik ljoti veelies redzeet bildes, tad ieliec tachu savas draudzenes bildi ( ja tev protams ir draudzene )

Edited by anfisa

h4 h4. naakamreiz izlasi tos poustus, nevis tikai paskaties, vai tur nav jaunas bildiites. ja tu to buutu izdariijis, tad tu saprastu, ka runaats ir pilniigi un viennoziimiigi par teemu, t.i. par sho topiku. un spams te kaadu laiku nav atgadijies, un, pat ja buutu, tiktu driiz dzeests wink.gif

anfisa, tu mani forshi sasmiidinaaji happy.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...