Jump to content
GIGN Forum

Mans Movie 2


Evanescence
 Share

Recommended Posts

Tu vari vienreiz uzlikt uz normāla servera savu movie

kaut vai uz yy.lv!!!!

Aizmirsu par šito topiku :D

Scout tiešām tīri normāli izstījās, bet

pārējais sucks GL nākamajos darbos (lai gan nevajag īstenībā)

Edited by kaza4ok
Link to comment
Share on other sites

Nu nav jau nemaz tik gruuti novilkt vinju no vinja lapas. Eniivei, par pashu movie - diemzheel vieniigais, kas man patika, bija saakuma fragi ar scout. Tajaa briidii jau sapriecaajos, ka varbuut buus kaut kas skataams, bet nu beigu beigaas taads paskaabs tas darbs. Nu 5/10 par scout + centiibu. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Vot kas tas tagad par stilu, uztaisa HS taa tas jaapievelk drausmiig klaat? HS so fcking whaat? nu nav tas tagad puspasaulei jaaziimee aciis, ir protams iznjeemumi, kad drausmiigi smuki panjem hs tur kartes otraa galaa un ar vienu lodi..

Mana kritika...

Kvalitaate - bad

fragi - bad

muuzika - dont even know

paraadiit kaa izskataas dd2 - very bad (saprotu vaidzeeja intro kaut kaadu, bet beigaas drausmiigi apraujas) + visi drausmigi fano par tiem fragiem ar scoutu, sanjemas, taa ir kaut kaada ljevaa mape(kuru taisijis kaiminju pekja) mape noteikti 10x10m2 :slap:

Nu nevaig likt sheit taada tipa filminjas, es saprotu, tev vinja tagad liekas wow, bet peec nedeeljas apskatiisies un sapratiisi ka vari uztaisiit kaut ko labaaku :thumbsup: Movikaa var ielikt arii citu cilveeku fragus, netikai savus, jo shie fragi izskatijaas - 3 mapes nospeeleeju, 5 labaakos gabalus izgriezu un lieku iekshaa

P.S. Varu iedomaaties kaada bija taa 650MB(lielmetraazhas filma) ;)

Link to comment
Share on other sites

:rrrr:

Tas, ko es pateicu, nav ne mazākā mērā diršana, tā ir visparastākā patiesība.

Es pat nemēģināšu uzskaitīt visu, kas to viņa mākslas darbu padara par īpaši foršu.

P.s. Kapēc man būtu jāsūkā kājas īkšķis ? Mazgadīgais aizstāvis bļe atradies.... :blink::blelohs:

Link to comment
Share on other sites

Mazgadiigs? Nu nezinu gan kursh no mums te ir mazgadiigs.

Eniivei, tavs suudainais, bezjeedziigais spams par to, ka tev nepatika shis movie nevienam nekrata. Luuk Teddy pateica tevis taa saukto 'visparastaako patiesiibu'. Vinjsh vismaz izstaastiija kas un kaa, kas vinjam nepatika, un autoram no taada posta vismaz ir kaut kaada jeega, lai uz priekshdienaam vareetu pilnveidot savu darbu un nepieljaut liidziigas kljuudas. Bet tu seedi un gudri d!rs pilniigaa bezteemaa bez jebkaada pamatojuma. Saakumaa pameegjini pats kaut ko uztaisiit, lai tev ir ar ko saliidzinaat, un tad saac gudri kritizeet.

Runaajot par kaajas iikshkja suukaashanu, tas, manupraat, aizstaaj taadus vaardu savienojumus kaa 'Ej d!rst, kretiin' un 'Aizej paseedi stuuriitii un attiisties mazliet'. Vienkaarshi mazliet mazaak rupjiibu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...