Evanescence Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Pirmo Juus Neredzeejaat Jo Vinsh Aizneema daudz un bija galiigs Shits Rekur Ir Mans Otrais Movie ecHo Go In The World Izskjirtspeeja : nezinu Ilgums : aptuveni 3 min Svars : 107 mb Velakam Sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) Tu vari vienreiz uzlikt uz normāla servera savu movie kaut vai uz yy.lv!!!! Aizmirsu par šito topiku Scout tiešām tīri normāli izstījās, bet pārējais sucks GL nākamajos darbos (lai gan nevajag īstenībā) Edited November 7, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescence Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 (edited) ok ok P.S Lieku Filer.lv Edited November 5, 2007 by Evanescence Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Nu nav jau nemaz tik gruuti novilkt vinju no vinja lapas. Eniivei, par pashu movie - diemzheel vieniigais, kas man patika, bija saakuma fragi ar scout. Tajaa briidii jau sapriecaajos, ka varbuut buus kaut kas skataams, bet nu beigu beigaas taads paskaabs tas darbs. Nu 5/10 par scout + centiibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescence Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 Paldies tev eziit rekur Links http://echo.filer.lv/CS/file-echo_movie_2.wmv.htm Bet Pagaidiet Pirms Varees Noskatities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Montāža 3/10 Fragi ar Scout 10/10 de_inferno - 2/10.. nu drausmīgi.. pie spawn tu tur kaut ko raksti un tad skrien uz Spotu.. varēji to galabu paatrināt lai nav jablenž ka tu skrien. Kopsumā 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescence Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 Paldies PA To Ka Tev PAtika Ar Scout Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) Evanesence, nezinu vai taisīji pēc šīs pamācības, bet katrā ziņā čats netika noņemts.. Bet nu, Tev vēl daudz jāmācas. Edited November 5, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 2/10 par centību Vienīgais ko varu pateikt ir Good Luck nākamajos darbos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ar scoutu iskatijas labi par to ieliksim tev 2/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescence Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Paldies Nu Neesmu Veel Taa Pieshaavis Tam Sony Vegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Pēc tiem scout fragiem es jau sapriecājos ,ka būs kaut kas labs Scout - 10/10 Music - 5/10 Frags [neskaitot scout] - 1/10 ~5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 jā tie scout fragi man ar patika. bet pārejies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Kā tādam mēslam var iedot 5 ?????? 0,5 / 10 ne vairāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) Apsuukaa sev kaajas iikshkji, stulbais dirseej, un uztaisi kaut ko labaaku. Varonis, blje, atradies... Edited November 7, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Vot kas tas tagad par stilu, uztaisa HS taa tas jaapievelk drausmiig klaat? HS so fcking whaat? nu nav tas tagad puspasaulei jaaziimee aciis, ir protams iznjeemumi, kad drausmiigi smuki panjem hs tur kartes otraa galaa un ar vienu lodi.. Mana kritika... Kvalitaate - bad fragi - bad muuzika - dont even know paraadiit kaa izskataas dd2 - very bad (saprotu vaidzeeja intro kaut kaadu, bet beigaas drausmiigi apraujas) + visi drausmigi fano par tiem fragiem ar scoutu, sanjemas, taa ir kaut kaada ljevaa mape(kuru taisijis kaiminju pekja) mape noteikti 10x10m2 Nu nevaig likt sheit taada tipa filminjas, es saprotu, tev vinja tagad liekas wow, bet peec nedeeljas apskatiisies un sapratiisi ka vari uztaisiit kaut ko labaaku Movikaa var ielikt arii citu cilveeku fragus, netikai savus, jo shie fragi izskatijaas - 3 mapes nospeeleeju, 5 labaakos gabalus izgriezu un lieku iekshaa P.S. Varu iedomaaties kaada bija taa 650MB(lielmetraazhas filma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Tas, ko es pateicu, nav ne mazākā mērā diršana, tā ir visparastākā patiesība. Es pat nemēģināšu uzskaitīt visu, kas to viņa mākslas darbu padara par īpaši foršu. P.s. Kapēc man būtu jāsūkā kājas īkšķis ? Mazgadīgais aizstāvis bļe atradies.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Mazgadiigs? Nu nezinu gan kursh no mums te ir mazgadiigs. Eniivei, tavs suudainais, bezjeedziigais spams par to, ka tev nepatika shis movie nevienam nekrata. Luuk Teddy pateica tevis taa saukto 'visparastaako patiesiibu'. Vinjsh vismaz izstaastiija kas un kaa, kas vinjam nepatika, un autoram no taada posta vismaz ir kaut kaada jeega, lai uz priekshdienaam vareetu pilnveidot savu darbu un nepieljaut liidziigas kljuudas. Bet tu seedi un gudri d!rs pilniigaa bezteemaa bez jebkaada pamatojuma. Saakumaa pameegjini pats kaut ko uztaisiit, lai tev ir ar ko saliidzinaat, un tad saac gudri kritizeet. Runaajot par kaajas iikshkja suukaashanu, tas, manupraat, aizstaaj taadus vaardu savienojumus kaa 'Ej d!rst, kretiin' un 'Aizej paseedi stuuriitii un attiisties mazliet'. Vienkaarshi mazliet mazaak rupjiibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elix Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 1/10 pavisam tuk6 movie,fragi galiigi nepatika,iznjemot smukas 6aaras ar scout,bet taa tev daudz vel jamaacas,bet nu ja taisiisi jaunu movie,es labpraat vinju noskatii6os :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now