doGY Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Lieta tāda, ka gribu ielikt savā pc jaunu mātes plati dual core un procesoru, bet nezinu kur lai vedu iepriekšējie meistari ir sliktā vietā uncena itka būtu ok. KR4 IESAKAT kādu labu centru (vietu) kur var aizvest pc un man visu tur sa4inīs par normālu cenu un ieliks normālas (ne zagtas ne viltotas ) detaļas. Vai arī kur jūs paši vedat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Es vedu uz "SIA Molteks". Atrodas Rīgā, Purvciemā, Ūnijas ielā 71, blakus staburadzes veikalam, iekšpagalmā, telefons 7840566, mājaslapa - http://www.molteks.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 nemaz jau nav tik gruuti pasham to izdariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 tagad, kad tu esi nonācis pie kopsaucēja, ko tev īsti vajag, es to arī beidzot varētu izdarīt (kad tu man visu laiku neprasi, ka tev vajagot lielākus megahercus . Visām precēm garantija, viss oficiāli. PM ar to koīsti tev vajag. Iespējama piegāde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Lapele jau moltekam smuka, toties cenas ir pizdatās. Es iesaku sa.lv (studija A) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 m79 (matīsa ielā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now