YustArturs Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) Wosem jus ganjau ka esat pamanijusi kad ir tada ficha kad kadu nosauj tad paradas kreisaja puse ar krasainiem burtiem tio dmg u.t.t Kads man var pateikt ka vinju sauc ??? Vai ari ja nau slinkums tad iemetat linku jau ieksa kur ir sis plugins :) Paldies jau ieprieks Un ja welmazs jautajums , ka var izdarit ka man serveris njem no citas mapites kartes , jo es gribu uztaisit tikai ar aim mapem , bet tad man vajaga no orginala foldera maps dzest visas mapes ara kas nau saistiiba ar aim mapi ??? Edited October 30, 2007 by YustArturs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Pa tiem "krāsainajiem burtiem" ja tev ir statsme, tad ieraksti konsolē amx_stacfgmenu tur visus uzliec on.. ja nē nesapratīsi ko prasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YustArturs Posted October 31, 2007 Author Report Share Posted October 31, 2007 (edited) apmeram jau sparatu :D Bet kur lai es dabunu tos /rank /top15 u.t.t failus ?? :D Atradu DC++ :D .. Edited October 31, 2007 by YustArturs Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 serveri taisa vsp citā mapē, ne cstrike, bet kā atbilde uz tavu jautājumu būs maps.ini admini votemapā varēs uzlikt ne-aim mapes, bet maplistā, vai mapčūzerī būs tikai aim mapes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now