MeGaPiiLe Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Nu labi, pamēģināšu pirmo reizi šo spēlīti spēlēt, ja kāds pamācīs un pieņemsiet jūs aliansē, būs jums vēlviens žiperīgais čalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) tātad: jāregojās 2. novembra 00:00, jāizvēlās north-east kakts, ja es pareizi saprotu un jāsāk spēlēt 5. novembrī. misija saprasta Edited November 1, 2007 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Mes esam cita laika zonaa. Doma visi regosies peec latvijas laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Doma visi regosies peec latvijas laika Tas ir UTC laiks, tad veel regsitracija mums nebuus pieejama... Jasaak ir peec 3 naktii BAigi labi man taisni 2 naktii uz darbu jabrauc vareshu buut pirmais latvietis in da server - 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 BAigi labi man taisni 2 naktii uz darbu jabrauc vareshu buut pirmais latvietis in da server - 6 2 nakti darbs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) BAigi labi man taisni 2 naktii uz darbu jabrauc vareshu buut pirmais latvietis in da server - 6 HA! man rīt kojās jauns kompis un veco vedu uz māju, varēšu būt pie neta, kr4 ES būšu pirmais! (tas jau nekas, ka tāpat neko nevarēšu izdarīt ) es jau domāju, ka tur daudz izsaka kā tu ieplāno būvniecību pēc kārtas, nūbs tāpat (tāds kā es) nevarēs konkurēt! Edited November 1, 2007 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) (tas jau nekas, ka tāpat neko nevarēšu izdarīt ) Es buushu pirmais !!!! Skam ir tada lieta, jaa 2nakti maucu uz darbu Edited November 1, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) man te tāds jautājums, ja reiz mēs izvēlamies atrašanās vietu north-east tad mēs atradīsimies te? Es tā saprotu, ka tā karte izskatās kaut kā šādi.. kartes vidū ir koordinātas 0:0 Edited November 1, 2007 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 man šķiet mēs būsim šeit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 man gan šķiet, ka tur sanāk ziemeļi. Re kāds man uberzīmējums sanāca ^^ Es tā domāju, jo tie kvadratiņi jau arī iet slīpi nevis taisni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Oddisha zimejums ir viss precizakais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Tapeec, kad tie kas regojaas pirmie ir tuvaak centram, un ta kaa mees ta dariisim buusim pashaa galjaa pa vidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 vai tad labāk nebūtu stūrī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 ja būsim tuvāk centram tad būsim vairāk kopā, ja tālāk no centra tad izkaisītāk kvadrātiņi iet slīpi? tā karte ir iešķiebta+perspektīvā pārskatāmības labad. reāli tāpat ir koordinātu plakne ar x(-400;+400) un y(-400;+400) mēs būsim I kvadrantā - x(0;+400) un y(0;+400) P.S. kādā vēl stūrī? travian pasaule, tāpat kā zemeslode ir apaļa stūru nav viss iet uz rinķi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) Es nemācēju saprotami izstāstīt, bet pēc erix iezīmētās vietas varēja saprast, ka viņš domā, ka ziemeļi ir te. Skatīt attēlu. Edited November 1, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) Vaajag visiem kopa registreeties , lai peec iespejas tuvaak. Cikos katras registreesies? Edit: Es domaju riit no riita Edited November 1, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Es sai spelei piesaistiju 3-4 speletajus p.s Cikos teikt siem registreties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 nu protams, izskatās vnk ka tai kartei stūris ir uz augšu, tāpēc brīnījos... tagad viss skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Skam ir tada lieta, jaa 2nakti maucu uz darbu bļed nebūsi! suka tāds piekāsi mūs, mēs ar odiņu līdz 2 negulējām, gaidījām... pa muti tev būs jādod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 (edited) Hmm vai nu es kaut ko baigi jaucu, es nemaz nevaru izveleeties taadu 6 serveri??? Man tjipa janem 3 serveris? Aaa un jums paveicas es tiko no darba atbraucu Peec uts laika pirms 33 minutem registracijai bija jabuut atvertai, es neredzu 6 serveri.... Edited November 2, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 nesajauci http://s6.travian.com/ maita vēl nedarbojās, acīmredzot viņi neslēdz iekšā pēc GMT laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 (edited) http://s6.travian.com/ maita vēl nedarbojās, acīmredzot viņi neslēdz iekšā pēc GMT laika Vovo maukas taadi es gribeju tik preciizs buut... Klausies a kapeec tu 3 esi pieregojies??? Un pat klans Latvian ir? Un ieteikums tiem, kas regosies 6 serverii, es domaju katrs uztaisa 3 charus un tad skataas kuram ir visslabakis stavoklis(tjipa tuvaak parejiem) ar to arii mauc talaak, Labaks stavoklis tiek uzskatiis ja esi viena laucinjaa(7x7) ar kadu LAtvieti, jeb arii atrodies tuvaak centram Edited November 2, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 pa jokam alianses prototips Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 alianses prototips Blin un es domaju, kad maybe to 3 parveidos un buus mums tur jaregojaas Vincister es gaidishu lidz briidim kad registracija tiks atveerta, ko tu domaa??? Un uz taa 3 servera var forshu treninju uztaisiit, tjipa ko es 24 h varu izdariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 tā kā man rīt, nu jau šodien, nav lekcijas tad varu neiet gulēt un arī nočekot vai s6.travian beidzot palaidīs es pats 3šajā serverī apmēram to izmēģināju - tikai resurusus bliezt. ā un atradu vēl labu lapu traviantoolbox.com kur palūrēju statistiku, kartes un citus brīnumus. izrādās ka teitoņi ir salīdzinoši maz un tas ir vēl viens iegansts man ņemt teitoņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now