kerchs Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Nekas, gan jau kaut kā iztikšu. vēl vajag? ja ja tad tūlīt izsūtīšu 1k phalanxus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Es tev varu kadus 800 nosuutiit Jau ir celjaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Fok man trešais serveris beidzās (( ko nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (( ko nu? Jagaida latvian serveris. Blin baigi ilgi vinji taisa jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Pirmo postu varētu nedaudz palabot, savādāk es kā lohs meklēju jūs un nevaru atrast. Palasot citus topikus, sapratu, ka te viss ir beidzies, esmu visu nokavējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 My bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 My bed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 da nē, spēlēt jau tāpat var Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 nu tad tas ir tā. Man ir nepieciešams kāds kropperis, kur es varētu novietot savus troopus. Man nav tik daudz laika, lai katru dienu reidotu 70k cropa. Būtu jauki, ja kāds varētu paņmt no manis vismaz 2000 galvas. Kopā man ir mazliet vairāk par 5000, bet tik jau nu neviens nevēlēsies uzņemt, vai arī tomēr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Offence/Deffence? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) i to i to. Defensā man pabrucināta bik armija (reinforsus manus nosita + manā ciemā tapat), bet kādi 1500 phalanxi būs + 2000 swordi. Druīderus un tt es domāju paturēt pie sevis, tikai par catām nezinu. edit: tagad man ir vēl pabrucinātāks defenss, so nu jau būs mazāk crap rijēji Edited April 9, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 man vajadzētu reinformentu uz 16|32 , Kaputzz atsita manus 1,3k phalanxus un tagad domā reidot http://travilog.org.ua/en/1875904/1f0e2234...32675eee3550cea varbuut pasaka kas var kautko sūtīt un tad sūtīs visi reizē Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Klau, dzheki, jo sevishkji Bencik. Kas ir ar supercow accountu, kursh shamo reaali speelee? Atnaaca uz D3 pabuut par fermu kaadam, un man tagad suudzaas, ka jams negrib reagjeet un kljuut mazaaka ferma, ka visus advice ignoree. Uz messagiem arii shams neatbild (vismaz man ne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ev, TI-83, tu izsūtīji desolatoriem, lai man sūta crop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Da vinjam nav laika tam travian, vins it kaaa speelee, bet ieiet 2x dienaa un viss Es parunaashu ar vinju kas un kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Es parunaashu ar vinju kas un kaa Fair enough. Man arii nebija laika pirms laba laicinja, tagad arii paaraak daudz nav. Varbuut var iedot sitteri, lai kaads vareetu tikt valjaa no fermas statusa =) Sha apvaicaashos, kuru uzlikt par siteri, kuram buus laiks tos resursus izteereet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Que? Neko neesmu suutiijis. Vakardien gan pienaaca MM, ka vajag HELLAS cropu baigi, viens no villageem ir cropp town. Likaas dikti redzeets nosaukums Rhasta village arii. Tev naak/nenaak crapsis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 nu cmon džeki , palīdzat , pasakat ko katrs var man noziedot , dyoniss teica ka pareja alianse ari paliidzees tikai vajag organizeeti visiem reizee suutiit reinformentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 TI-83: Nē, vienkārši es biju ļoti, ļoti pārsteigts, ka man 2 dienas nonstopā sūtīja cropu Ko lai saka- esmu par to ļoti pateicīgs, jo nespēju atrast vietu, kur noglabāt savus troopus, so man visu laiku ir mīnus 3 štukas cropa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Es paņemšu! Būs man defence Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 VOt nah ir jadzeshaas ??? Tjipa jo esmu kruts dzeeshos araa , tas ir pats stulbakais ko var dariit, un diemzheel visi to dara !!! Hero kas tev tur ir ? Varu akadu 1k nosutiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Ja nu kaadaam nav kur armiju likt tad atsuutat uz angaaru citaaadi mani te veiksmiigi farmo parasti uzbruuka ar 200-1000imperiaaljiem, crops 1500 nezinu vai pirms uzbrukshanas scouto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Kuram tur nebija kur troopus likt? 14/33 - 4 katapultu uzbrukumi at 11:41:23 o'clock + viens iespējams chiefa at 15:03:42 o'clock, ja starp tiem laikiem kaut ko atsūtītu būtu ideāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 varat sutiit man defence uz 16|32 man crops 2500 stundaa naak Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) nu viss. mani troopi veiksmīgi appisti un nu esmu 80 def rankā Karo4, ir gaidāmi vēl uzbrukumi, so ja nu kādam ir vēlme, tad sūtat šurpu. edit: Jūsu informācijai, gandrīz visus manus troopus atsita cyclops, kas pats zaudēja apmēram 150 catas un 4500 axemeņus (būtībā visu, ko sūtīja, to zaudēja), un tad pārējo piebeidza gabbar. Tā kā, lūdzu, sūtat, cik varat Edited April 11, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now