bencik Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Nu bet tu avreji normalu plaanu sagatavot, smiekligi ir tas, kad 2 dzeki palii ir spejiis vairaak nekaa visi aprejie skaidraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 bet resursus var tikai 10lvl vai ne , un kādas mājas tad tu sacēli kad tik daudz population Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Tām, jautājums tāds : Jaunajā ciemā, kurai blakām ir diezgan labas oāzes uzcēlu hero mansion. Tātad lai ieņemtu oāzi ir vajadzīgs hero mansion lvl 10, bet man jaunajā ciemā neizveidojas hero. Viņš paliek tur pat, main ciemā. Tātad, kas man jādara, lai kādā ciemā iekarotu oāzi (main ciemā esmu jau to 2 reizes izdarijis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Zorg, aizsuti savu heroju uz to jauno ciemu ka reinformance, un no ta ciema ar heroju ienjemsim oāzi herojs ir laikam vienigais, kuru var sutit taa un tad ar vinju manipulet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Skaidrs, paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 lūdzu nesmieties: http://s6.travian.com/berichte.php?id=14878050 reinformance ir mana Benčikam pa miegam bik misējās Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 http://s6.travian.com/berichte.php?id=14878050 reinformance ir mana Benčikam pa miegam bik misējās Blin vot te tieshaam pa miegam esmu taaud huinju sakruchiijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ai, ai, Respektīvi lieta tāda - centrā stāv 100 catas, 1200 troopi! Man viņus nav nemaz žēl, ja kāds varētu man piepalīdzēt, tad sanāktu norm attack, galvenais tēmēt uz vienu ciemu! Man būtu pilnīgi vienalga vai zaudētu tās katas, vai nē, bet negribas aizlaist viņas vējā! Bencik, ko saki? Esmu ar mieru noziedot visus troopus, kas man ir centrā uz šī ciema, galvenais pirmajā kārtā jānones grannery un crop lauki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ai, ai, Respektīvi lieta tāda - centrā stāv 100 catas, 1200 troopi! Man viņus nav nemaz žēl, ja kāds varētu man piepalīdzēt, tad sanāktu norm attack, galvenais tēmēt uz vienu ciemu! Man būtu pilnīgi vienalga vai zaudētu tās katas, vai nē, bet negribas aizlaist viņas vējā! Bencik, ko saki? Esmu ar mieru noziedot visus troopus, kas man ir centrā uz šī ciema, galvenais pirmajā kārtā jānones grannery un crop lauki! ja uzbrūkam tad uzbrūkam, lielākajam ciemam, tikai to vajag paziņot laicīgi, jo man diezgan tālu būs jāiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Davai tad es arī pievienojos, jo man tas chuvaks arī sāk uzbrukt! Es netaalu no kercha esmu, taka lidzigs laiks. Vajag izdomat uzbrukuma laiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 jāsagatavo 3000 off armija un tad gan iešu vālēt Esmu atradis foršu kropperi, kurā vietot savus trūpus (sūtu reinforcā pie cita džeka), so cik resi atļaus tik celšu. Jautājums- Ar cik katām norm varētu pietikt (pašlaik man ir 45)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Esmu atradis foršu kropperi, kurā vietot savus trūpus (sūtu reinforcā pie cita džeka), so cik resi atļaus tik celšu. Jautājums- Ar cik katām norm varētu pietikt (pašlaik man ir 45)? DAUDZ PAR MAZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 nu, doh, zinu, ka ar to nav pietiekami, bet, cik man vajag, lai norm nonestu pāris viļņu laikos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Varam arī sūtīt uz galveno ciemu, BET tas prasīs vairāk upurus, manuprāt! Jo šitā atstāt nevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Mu tur ir daudzi faktori, tavs catas lvl, rally point lvl, vinja wall lvl un vai ir stone mansion. Praktiski nereali pateikt cik vajag, ja vinjam ir stonemansion + 20 lvl palisade, tad saakot ar kadam 200 catas buutu arshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Bencik, nu man jau puse ir, respektīvi 100 catas... 20 lvl rally point un ramus ar tak var aizsūtīt, lai nones aizsargmūri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Vot tos ramus neesmu riktiigi lidz galam sapratis... Cik testeju jaa noderigi vinji ir bet tur vajag baigo kvantumu, ja uzbruuk ar 100 catas, tad visamz kaadus 60 ramus vajag lai normaali palisade nonestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) Nu, tad kas būs? Nē! Cikos un kad būs?!? Domāju, ka to vajag darīt pēc iespējas ātrāk! EDIT : Aj, aizsūtiju noscautot, skatīsimies, kas būs Edited March 6, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Redz, kas lācītim vēderā, bez offense armijas laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Redz, kas lācītim vēderā, bez offense armijas laikam Cerams, kad juus esat sen izsutiijushi offensive troopus, jo savadaak juusu plaans tiko izgazaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) Mmm... Kāds plāns? Nekāds plāns nav! Cerēju, ka tu uztaisīsi jaunu topic, ar uzbrukšanas plānu Edited March 6, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ņu lol. Vai tad jūs paši nevarat saorganizēt? Vajadzēja visu srazu darīt. Tagad, kad tu esi skautus aizsūtījis, ir iespēja, ka viņš savāks reinforsus. Es domāju, ka jums visiem jau šovakar vajag sūtīt ārā, savādāk neko neizdarīsiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Sen jau par veelu, atgad ir jagaida, kameer viss norimsies, mees kad attacks taisijaam savacamies visi mircaa vai msn viens suuta virsuu scoutus un uzreiz, ka skauti savu izdariijushi 10 sekunzhu laikaa notiek jau uzbrukumi, kuri visi ir saplaanoti taa lai attack ienaktu ar paris sec starpibu. Saakumaa nav nekas, peec tam nonesoshais vilnji, un tad beigaas jau iet catas, tas viss ir jasuuta pec iespeejas daudzveidigaak un uz visiem ciemiem, lai sajauktu galvu Pagaidaam jums nekas nesanaaks, un man galiigi nav speeka veel attack plaanus taisiit, diemzheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Pagaidaam jums nekas nesanaaks, un man galiigi nav speeka veel attack plaanus taisiit, diemzheel Srry par double post bet vajag... Kas iisti notiek ar skam account ? Kas spelee(ja spele), cik nopietni utt. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 žēl skatīties, kā rodas nesaprašanās un tas viss tādēļ, ka ir tik grūti iepostot šajā topikā... Vispār kmon, ja jau tā lieta iesākta, tad arī godam jāpabeidz būtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now