Jump to content
GIGN Forum

Travian!

vincister
 Share

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tām, jautājums tāds : Jaunajā ciemā, kurai blakām ir diezgan labas oāzes uzcēlu hero mansion. Tātad lai ieņemtu oāzi ir vajadzīgs hero mansion lvl 10, bet man jaunajā ciemā neizveidojas hero. Viņš paliek tur pat, main ciemā.

Tātad, kas man jādara, lai kādā ciemā iekarotu oāzi (main ciemā esmu jau to 2 reizes izdarijis).

ai,

ai,

Respektīvi lieta tāda - centrā stāv 100 catas, 1200 troopi! Man viņus nav nemaz žēl, ja kāds varētu man piepalīdzēt, tad sanāktu norm attack, galvenais tēmēt uz vienu ciemu! Man būtu pilnīgi vienalga vai zaudētu tās katas, vai nē, bet negribas aizlaist viņas vējā! Bencik, ko saki? Esmu ar mieru noziedot visus troopus, kas man ir centrā uz šī ciema, galvenais pirmajā kārtā jānones grannery un crop lauki!

ai,

ai,

Respektīvi lieta tāda - centrā stāv 100 catas, 1200 troopi! Man viņus nav nemaz žēl, ja kāds varētu man piepalīdzēt, tad sanāktu norm attack, galvenais tēmēt uz vienu ciemu! Man būtu pilnīgi vienalga vai zaudētu tās katas, vai nē, bet negribas aizlaist viņas vējā! Bencik, ko saki? Esmu ar mieru noziedot visus troopus, kas man ir centrā uz šī ciema, galvenais pirmajā kārtā jānones grannery un crop lauki!

ja uzbrūkam tad uzbrūkam, lielākajam ciemam, tikai to vajag paziņot laicīgi, jo man diezgan tālu būs jāiet.

Mu tur ir daudzi faktori, tavs catas lvl, rally point lvl, vinja wall lvl un vai ir stone mansion. Praktiski nereali pateikt cik vajag, ja vinjam ir stonemansion + 20 lvl palisade, tad saakot ar kadam 200 catas buutu arshana :)

Sen jau par veelu, atgad ir jagaida, kameer viss norimsies, mees kad attacks taisijaam savacamies visi mircaa vai msn viens suuta virsuu scoutus un uzreiz, ka skauti savu izdariijushi 10 sekunzhu laikaa notiek jau uzbrukumi, kuri visi ir saplaanoti taa lai attack ienaktu ar paris sec starpibu. Saakumaa nav nekas, peec tam nonesoshais vilnji, un tad beigaas jau iet catas, tas viss ir jasuuta pec iespeejas daudzveidigaak un uz visiem ciemiem, lai sajauktu galvu :) Pagaidaam jums nekas nesanaaks, un man galiigi nav speeka veel attack plaanus taisiit, diemzheel :(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...