Dj_Ali Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Varu saderet, kad 70 % no jums spele WoW... Un zini dazus labus bugus.. mans jautajums ir tads, vai kads nezin bugu, kad kipa tu esi death, bet vari sist monstrus iet uz BT ( Bloack temple) un uzlikt moutnu... Ja zinat, tad ludzu pasakiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 europas serveri visi bugi ir izlaboti!!!! Ja ari kads paradas tad to izlabo diezgan atri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 dj ali, ok, esam saderejushi uz 10 ls wow sheit spele tikai 23 prochi, ti mnje dolzhen, uzraksti pm, sarunasim ka tu man atdosi paradu a ja ne, ja tebe naidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 wow sheit spele tikai 23 prochi, ti mnje dolzhen, uzraksti pm, sarunasim ka tu man atdosi paradu a ja ne, ja tebe naidu 23 procenti noslid lidz pat 22 procentiem XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Ali Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Da es speleju privata wowscape serveri, cista neviens nezin??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 dj ali parads jatmaksa no ritdienas, par katru nokaveto dienu pec tam shtraafs - 2 lati Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 bucher, beidz pieurlot forumu XD lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Ali Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 Warn sitadiem umnikiem vajadzetu... uzraksta kautku stulbo off topic i vso, zb....... Un bled pieradi ka te 23 % spele, un tad vispar raksti........ Lan sk, neviens seit nespele WoW.. Lab var slegt ciet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 nu vispār tev ar neskādētu wārna, jo pats uztaisīji stulbu topiku, un, ko tu gribi, apvalvojot, ka 70% no šī foruma (kurš, starp citu, ir Counter-Strike, jā, tu pareizi izlasīji, cs, nevis WoW forums), cerēju sagaidīt kaut ko citu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 rzhu, nemogu. termins "privaatajaa" serverii skan ljoti anaali. visi serveri, kas anv originaali, ir suudi. tur pat nav jaadomaa - taa ir ! ko no shii tev vajadzeetu saprast - jaaspeelee originaalajaa, tikai tad tu speesi izbaudiit shiis speeles sniegtaas iespeejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 dj ali, es esmu centralais gign statistikjis, nu labi nav 23, ir 22, bet tu dereji uz to ka 70 bet 70 paljubomu nav, taka es savu esmu pieradijis, bet tu gan kaut ko bezjega uzbrauci man, par to sods - 7ls, shodien kopa 17ls tev vel 6.5h, pec tam jau bus 19ls, taka labak pasteidzies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 man ir jautaajums kaa var buut taa kad "ka tu esi death" ? kad es vienu bridi biju spelejis ari wowscape es dzrideju par taadu bugu, bet tas dzekinsh kam tas bija vinsh teica ka tas vinjam bija nevis bugs bet kkaads laasts kursh uzliekas uz 30 vai cik minuuteem un vinsh var tikai sist parastos briesmonjus bet parejo neko nevar. hz mosh tu doma kko citu. un 70 % te wow chista nespele , butu labak gajis uz netgames/wow forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now