Jump to content
GIGN Forum

Wow

Dj_Ali
 Share

Recommended Posts

Varu saderet, kad 70 % no jums spele WoW... Un zini dazus labus bugus..

mans jautajums ir tads, vai kads nezin bugu, kad kipa tu esi death, bet vari sist monstrus iet uz BT ( Bloack temple) un uzlikt moutnu...

Ja zinat, tad ludzu pasakiet...

Warn sitadiem umnikiem vajadzetu...

uzraksta kautku stulbo off topic i vso, zb.......

Un bled pieradi ka te 23 % spele, un tad vispar raksti........

Lan sk, neviens seit nespele WoW..

Lab var slegt ciet....

nu vispār tev ar neskādētu wārna, jo pats uztaisīji stulbu topiku, un, ko tu gribi, apvalvojot, ka 70% no šī foruma (kurš, starp citu, ir Counter-Strike, jā, tu pareizi izlasīji, cs, nevis WoW forums), cerēju sagaidīt kaut ko citu?

rzhu, nemogu. :D termins "privaatajaa" serverii skan ljoti anaali. visi serveri, kas anv originaali, ir suudi. tur pat nav jaadomaa - taa ir ! ko no shii tev vajadzeetu saprast - jaaspeelee originaalajaa, tikai tad tu speesi izbaudiit shiis speeles sniegtaas iespeejas.

dj ali, es esmu centralais gign statistikjis, nu labi nav 23, ir 22, bet tu dereji uz to ka 70 bet 70 paljubomu nav, taka es savu esmu pieradijis, bet tu gan kaut ko bezjega uzbrauci man, par to sods - 7ls, shodien kopa 17ls tev vel 6.5h, pec tam jau bus 19ls, taka labak pasteidzies!

man ir jautaajums kaa var buut taa kad "ka tu esi death" ?

kad es vienu bridi biju spelejis ari wowscape es dzrideju par taadu bugu, bet tas dzekinsh kam tas bija vinsh teica ka tas vinjam bija nevis bugs bet kkaads laasts kursh uzliekas uz 30 vai cik minuuteem un vinsh var tikai sist parastos briesmonjus bet parejo neko nevar.

hz mosh tu doma kko citu. un 70 % te wow chista nespele , butu labak gajis uz netgames/wow forumu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...