Teddy Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Aizbraucaam izpeledeeties ar mashiinu ... Beidzas tas taa 5h vecaakjos ar 3 caurdurtaam riepaam :/ Piebraucaam tuvaak pie kaapaam kipa kur nav jaamaksaa(Zaljaa zonaa) a vot izraadijaas kad tur vieteejie ciinas lai tur nebrauc iekshaa ar mashiinaam un visiem caurdur riepas forshi ne?(Bet ja nu gadienaa paveicas tad nesadur) Pagaajushonedeelj tur bija 20 mashiinaam caurdurtas riepas... Labs ne? Iedomaajaties to skatu kaa 20 mashiinas maina riepas.. aa un jaa tuvaakais riepu serviss ir vecmilgraavii... Bet paldies dievam mums uzradaas viens jabs dzheks kursh bija ljoti izpaliidziigs un paliidzeeja mums tikt liidz autoservisam... Respect vinjam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 IMHO vecaakji smird (vaarda tieshakaja noziimee). un vispaar - ja reiz ir mashina, nah vispaar braukt uz 20 km attalu pludmali, kur viss buus paarpildiits (un smird)? tad jau labaak iesaku atbraukt paardesmit km taalaak uz Garciemu, kur gan pludmale tiiraaka, gan tukshaaka. taa ir laba vieta, jo mashiinu pat siltaa un saulainaa 7dienaa ir kur nolikt, ja vien pabrauc bishku nost no centralas ielas. ka es to zinu? a man tur ir vasarniica . un jaa, es esmu laimiigs baastards ( ar vasarniicu)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 ir bijis. tikai ne vecaakjos. dubultos. caurduura pa diognaali: vienu priekshaa labajaa pusee un vienu aizmuguree kreisajaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Jā, rīt jābrauc meklēt tie urlas un ja atradīs, tad negribu iedomāties, ko ar viniem izdarīs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 ...a man tur ir vasarniica . un jaa, es esmu laimiigs baastards ( ar vasarniicu)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts