Jurko Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Taa kaa es eju prom no sava smirdiigaa faatera smirdiigaa darba kantorii Intelligent technologies tad pienjemu juusu apsveikumus sheit ! Vakar iesniedzu atluugumu, driiz saakshu dzert alu (daudz!!!) Luudzu, luudzu, izsakieties droshi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 .... kad buusi beidzis dzert alu, kur straadaasi taalaak??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 21, 2004 Author Report Share Posted July 21, 2004 (edited) .... kad buusi beidzis dzert alu, kur straadaasi taalaak??? Kaadu laiku padziivoshu uz valsts reekjina Ieshu kaa viens no pirmajiem studentiem bezdarbniekiem un njemshu druumi lielo pikji no valsts, taapeec ka buushu nostraadaajis (/no.v.e.r.g.o.j.i.s/) sheit veselu gadu un tagad man pienaakaas pilntiesiiga dziive uz valsts reekjina A peec tam jau maniis ;| Kas kait alum, ko? Edited July 21, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 kongratz. darbs sux, jo kaa nekaa - to var arii nedariit. iesaku svinot dzert taa, ka nakamaja diena no pohaam naakas rapot pa Brivibas ielu (vislabaakais variants veel ja tev ir anti narkotiku propogandas T-kreklinsh) p.s. doma noshpikota no shaa gada absolventiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Hmm, un Juugs vecaakais tevi taa vienkaarshi palaidiis? Ja es buutu 10 gadus vecaaks un ja man deels taa pateiktu > smirdiigaa faatera smirdiigaa darba < tu vienk ierautu naasii pamatiigu kaavienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 prom no sava smirdiigaa faatera smirdiigaa darba kantorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Kas kait alum, ko? alum nav ne vainas... alus ownzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 eh...jau 2 nedeeljas rukaaju no vietas... psc... vakaros atvelkos kaa izspiesta mellene maajaas, ieveljos guultaa un aizmiegu...no riita atkal pamostos jo mamma modina un iesleedzu kompi(mosh pat ierakstu te kaadu reply - paskat cik pulkst.(pirms 2 h biju maajaas, riit atkal uz darbu))... tiesa gan - man vismaz labi maksaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 Hmm, un Juugs vecaakais tevi taa vienkaarshi palaidiis? Ja es buutu 10 gadus vecaaks un ja man deels taa pateiktu > smirdiigaa faatera smirdiigaa darba < tu vienk ierautu naasii pamatiigu kaavienu! Uuuuuuuuuuuuu ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Hmm, un Juugs vecaakais tevi taa vienkaarshi palaidiis? Ja es buutu 10 gadus vecaaks un ja man deels taa pateiktu > smirdiigaa faatera smirdiigaa darba < tu vienk ierautu naasii pamatiigu kaavienu! Cits gadiijums, tu diemzheel nezini apstaakljus visus (kas ir diezgan loliski) Enivei, atpakalj pie naudas kaashanas muciitim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 23, 2004 Author Report Share Posted July 23, 2004 (edited) Enivei, atpakalj pie naudas kaashanas muciitim? Arii taa var teikt Veel kaa jau teicu ieshu slaukt no valsts lielo pikji kaa pilntiesiigs students - bezdarbnieks (viens no pirmajiem) (Starp citu, muciitim vakar bija dzim$anas diena. Diezgan aatri izdzeeru 5cus kausus alu, peec tam veel triis un beigaas bija tiiri labs paaliic, tikai $odien no piipeeshananas pogjis saap , bet kas ta man, ja jau muciic peerk pa 0,95Ls alinju, tad dzer kameer dod ) Edited July 23, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 uz mani muce ir registrejusi 4 firmas 3 majas 6 garazas katru dienu pa 3 ls 2 masinas un viss tas piederes man kad bus 18 gadi vel neika 50000 ls dzivei mutere atstas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 24, 2004 Author Report Share Posted July 24, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 uz mani muce ir registrejusi 4 firmas 3 majas 6 garazas katru dienu pa 3 ls 2 masinas un viss tas piederes man kad bus 18 gadi vel neika 50000 ls dzivei mutere atstas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 24, 2004 Author Report Share Posted July 24, 2004 Aaaa, veel juus mani variet apsveikt, ka shitaa ir peedeejaa 6diena, kad es straadaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 Man nedaleca, A pa ko jāapsveic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 congratz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 Man nedaleca, A pa ko jāapsveic! par to ka iet prom no shitaina kantora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 Nu tad es ar apsveicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 uz mani muce ir registrejusi 4 firmas 3 majas 6 garazas katru dienu pa 3 ls 2 masinas un viss tas piederes man kad bus 18 gadi vel neika 50000 ls dzivei mutere atstas Zaebis tad jau tu smadzenes vareesi nopirkt... Mozh... P.S. Jurko tad jau tev vel tikai jaanostraadaa 349 dienas tikai Btw kur tu straadaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 uuuja man gan darbam briivais apmekleejums negribu iet prom, btw ja darbs mird tad smird tomeer labaak dzert alu nekaa niikt kaut kaadaa kantorii P.S. dj erix logo ir vinja bilde? neenu ko izskataas tik pat stulbs logo ka voinja posti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 P.S. Jurko tad jau tev vel tikai jaanostraadaa 349 dienas tikai Btw kur tu straadaa? Nee, gadu jau esmu norushinaajis, pietiek! Apskaties apakshaa no kura shitainaa kantora es eju projaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 un kur tu tagad taisies straadaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 31, 2004 Author Report Share Posted July 31, 2004 un kur tu tagad taisies straadaat? Nekur Bezdarbniekos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now