Jump to content
GIGN Forum

Juusu Apsveikumi Man.

Jurko
 Share

Recommended Posts

.... kad buusi beidzis dzert alu, kur straadaasi taalaak???  blink.gif

Kaadu laiku padziivoshu uz valsts reekjina 4.gif

Ieshu kaa viens no pirmajiem studentiem bezdarbniekiem un njemshu druumi lielo pikji no valsts, taapeec ka buushu nostraadaajis (/no.v.e.r.g.o.j.i.s/) sheit veselu gadu un tagad man pienaakaas pilntiesiiga dziive uz valsts reekjina XD.gif

A peec tam jau maniis ;|

Kas kait alum, ko? thumbsup.gif

Edited by Jurko

kongratz. darbs sux, jo kaa nekaa - to var arii nedariit.

iesaku svinot dzert taa, ka nakamaja diena no pohaam naakas rapot pa Brivibas ielu (vislabaakais variants veel ja tev ir anti narkotiku propogandas T-kreklinsh) w00t2.gif

p.s. doma noshpikota no shaa gada absolventiem images2.jpg

Hmm, un Juugs vecaakais tevi taa vienkaarshi palaidiis?

Ja es buutu 10 gadus vecaaks un ja man deels taa pateiktu > smirdiigaa faatera smirdiigaa darba < tu vienk ierautu naasii pamatiigu kaavienu!

Guest blody

eh...jau 2 nedeeljas rukaaju no vietas... psc... vakaros atvelkos kaa izspiesta mellene maajaas, ieveljos guultaa un aizmiegu...no riita atkal pamostos jo mamma modina un iesleedzu kompi(mosh pat ierakstu te kaadu reply - paskat cik pulkst.(pirms 2 h biju maajaas, riit atkal uz darbu))...

tiesa gan - man vismaz labi maksaa...

Ja es buutu 10 gadus vecaaks un ja man deels taa pateiktu > smirdiigaa faatera smirdiigaa darba < tu vienk ierautu naasii pamatiigu kaavienu!

Uuuuuuuuuuuuu ja smiliez.de_1538.gif

Cits gadiijums, tu diemzheel nezini apstaakljus visus (kas ir diezgan loliski)

Enivei, atpakalj pie naudas kaashanas muciitim? wink.gif

Enivei, atpakalj pie naudas kaashanas muciitim? wink.gif

XD.gif Arii taa var teikt naughty.gif

Veel kaa jau teicu ieshu slaukt no valsts lielo pikji kaa pilntiesiigs students - bezdarbnieks (viens no pirmajiem) laughing7.gif

thumbsup.gif

(Starp citu, muciitim vakar bija dzim$anas diena. Diezgan aatri izdzeeru 5cus kausus alu, peec tam veel triis un beigaas bija tiiri labs paaliic, tikai $odien no piipeeshananas pogjis saap eusa_doh.gif , bet kas ta man, ja jau muciic peerk pa 0,95Ls alinju, tad dzer kameer dod 4.gif )

Edited by Jurko

uz mani muce ir registrejusi 4 firmas 3 majas 6 garazas katru dienu pa 3 ls biggrin.gif 2 masinas un viss tas piederes man kad bus 18 gadi vel neika 50000 ls dzivei mutere atstas

Zaebis tad jau tu smadzenes vareesi nopirkt... Mozh...

smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

P.S. Jurko tad jau tev vel tikai jaanostraadaa 349 dienas tikai smile.gif Btw kur tu straadaa?

uuuja man gan darbam briivais apmekleejums negribu iet prom, btw ja darbs mird tad smird tomeer labaak dzert alu nekaa niikt kaut kaadaa kantorii naughty.gif

P.S. dj erix logo ir vinja bilde? neenu ko izskataas tik pat stulbs logo ka voinja posti...

P.S. Jurko tad jau tev vel tikai jaanostraadaa 349 dienas tikai smile.gif Btw kur tu straadaa?

Nee, gadu jau esmu norushinaajis, pietiek!

Apskaties apakshaa no kura shitainaa kantora es eju projaam 4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...