doGY Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Šo 6dien un 7 dien Latvijā ir Moto Frīstails, domāju iet, bet nekādi nevaru atrast cik maksā biļete!? Vai kāds vēl iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Kurā vietā vispār notiek? ja jau iesaki pasākumu, tad vismaz pievieno attiecīgo infu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Eu nu lol dzheki, kur tad nez Latvijaa netaa var pasuutiit biljetes? Tik daudz variantu? Veseli 2. Bileshu Paradiize un Biljeshu Serviss. Konkreeti par sho pasaakumu te - http://piletilevilv.cma.ee/index.php?id=15896〈=lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Es ar gribēju iet, kad uzzināju kabiļetes maksā sākot no 25ls pārdomāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Es iešu ! Domāju ka būs forši ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Nja ar gribetos aizbraukt,bet čota biļetes pa dārgu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Nu tie 25 Ls nemaz nav tik traki ! Tētis nopirka 9 biļetes (kr4 priekš mūsu ģimenes un manas māsas drauga ģimenes) Tā kā man liekas ka ir vērts pirkt biļetes, jo moči man patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 30 lati bija to vērti kautko tādu un Latvijā WAUWAUVIVA! tik ahuuna forshi nu viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Piekrītu ! Tas bij baigi laps ! Un labi izdomājuši, kā parādīt uzvarētāju (tipa uz tāda krēsla jāsēž un blakus 4 meitenes). Un triki ar bij super (patika it īpaši tas kur tas jaunākais lēca atmugurisko salto bez rokām un piezemējās ar bez rokām) Njā bij to vērts ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 bij lab, Podmols sniedza tādu braucienu kā liela daļa bija gaidījuši no viņa.. Tik kaitināja japānis un otrs, cik vārēja viņi savus 'uuuuuuuuuuuuun' kā arī kaitināja tas, ka abas dienas viņi uzdeva braucējiem tādus pašus jautājumus, un atbildes bija tādas pašas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Tieši tā ! + man patika tas dzeltenajā kreklā, tas jaunākais no viņiem (23 gadi) neatceros kā viņu sauca Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 tas arī bij podmols Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 turpmāk zināšu ! vienīgais ko es zināju par viņu ir tas ka viņam ir 23 gadi un viņš ir Čehs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts