Jump to content
GIGN Forum

Upgrade!

sk8er
 Share

Recommended Posts

Numm taa !

Lieta taada kad tagad par cik esmu bezdarbniex w4ck0 seezot druumajaaa laikaa maajaas, sanaak speelet jau no agra riita un kaa zinam tautas nav... un daudzreiz pie vainas ir mape !

Gribeeju paluugt vote tiesiibas un + veel xg lai nav jaaklausaas mazo beernu rupjie izteicieni vai kkaadi aizvainojumi par maati utt !! ;)

Ceru uz sapratiis B)

svētā govs. tas sk8er džeks bija 4uwis? O_O

jēzus. a man likās tas sk8er toreiz sen atpakaļ mācēja spēlēt.

šausmas.

ja tas tiešām ir 4uwis - PAMET ŠO SERVERI UZ NeATGRIEŠANOS LŪŪŪŪDZUUUUUU.

lai gan no otras puses, es tagad spēlēju tf2, tā ka man poh (bet līdz zināmam līmenim, respektīvi - tiesības tu nedabūsi)

O_O

jēzus. a man likās tas sk8er toreiz sen atpakaļ mācēja spēlēt.

šausmas.

ja tas tiešām ir 4uwis - PAMET ŠO SERVERI UZ NeATGRIEŠANOS LŪŪŪŪDZUUUUUU.

lai gan no otras puses, es tagad spēlēju tf2, tā ka man poh (bet līdz zināmam līmenim, respektīvi - tiesības tu nedabūsi)

Iepriecinaashu tevi ... NEESMU NEKAADS 4uwis 4ubrix uutt :D

Nuu un ar shito sk8er niku es jau paaris gadus ( jeb visu laiku gign esmu speleejis )

Edited by sk8er

:thumbsup::)

Hmm, chuwis arī ar niku sk8ter grozījās, bet šitais džeks moš ir kāds cits. Šitais bija tas, kuram mazā māsa dziedāja pa mic. :) Ja es ko jaucu, tad ļoti atvainojos.

P.S. Ja mani kāds nosauktu par 4uwi, es viņu droši vien nosistu. :rolleyes:

Allworth, kas Tev liek domāt, ka tas ir 4uwis? Ja sk8er ir tas par ko viņš uzdodas, tad varu piebilst, ka čalis ir bieži redzēts no rītiem, spēlē tīri sakarīgi, un nekādi uberdauniskie gājieni nav manīti. Par viņa cs stāžu gan nemācēšu neko teikt, jo nezinu...

Bet ja tas tiešām ir 4uwis, tad...sorry vecīt, cik zemam līmenim ir jābūt, lai ar kaut kādu ļevo niku mēģināt iegūt acc? Lai nu kā tur būtu - meliem īsas kājas...agrāk vai vēlāk patiesība uzpeldēs! ;)

cestno govorja adminov prosjat vsjo bolshe i bolshe ljudej i potom prosto propadajut... k primeru privedjom denja, kotorij pomojemu tolka na forume i objavlaetsja inogda, uuDee i kro kotorije tak casto objavlalisj i govorili budut sleditj za porjadkom... gde vse oni seichas ? ja vozderzhusj.... :blablabla:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...