l33t Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 s4 ir smagā,lielā bundža,tas arī daudzko izsaka.nu uzrāviens viņam ir tapēc ka pilnpiedziņa,bet salīdzinot ar kupeju,uzrāviena viņam nav.pasēdi normālā s2 kupejā un s4.13-17l?omfg lolzorz.cik es zinu 2.4 motors auģikam nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Whitesnake tas tak SR, vinjam neder pirmaa mashinaa lidz 5k Audi arii Rembo nav slikts varinats(kaa pirmajai mashinai), panem kaadu parasto kupeju, tas jua leetas tagad, apec tam padauzi paskraapee un parej uz kaut ko nopietnaaku (nav runa par s2, nem rs6 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 a varbūt Bentley? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 r8 nestaav klaat rs6 anyway Un ja rembo panems r8 visi uz vinju skatiisies, jo ta mashina ir retums(tapat kaa rs6 protams), bet rs6 izskatas pec parastas gimenes mashinas. Nu protams cilveks, kas zin kaut ko uzreiz patieks, kad taa nav parasta gimeens mashina, bet krustaa kaadu porsche 911 panmet priekshaa nebutu probleemas Karoche Rembo redzeji sheit Alwis tirgo savu Bmw, nosit cenu un nem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 Nu tas audi ar ta sakarigs liekas R8 Tikai es sadu zveru varetu labi ja pec kadiem 10 gadiem atluaites, ja savilktu jostu stiprak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 superrembo,varu mēģināt tev nobīdīt s2 kupē pa lētām naudām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) es veljoprojam nesaportu nafig tik daudziem pidinjiem patiik taas mazaas aziaatu tjipa sporta fignjas! ne tur liikji var bagazhniekaa ielikt, ne mauku panjemt uz sedekljiem, un kupejas vaseh sax, vislaik tur liideleet shurpu turpu, un ja vel senchi kadreiz javed...! bet ja kraana izmeers neapmira tad ta jau cita runa, to var saprast! Edited October 24, 2007 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Butcher izturiiba, tas ir tas kas raksturo japanu mashinas(ne visas), tur nu vinjaam nav konkurentu, kapeec tu doma taadi skyline un supra tiek uzdziiti lidz 1000 Hp Par ietilpiibu runajot, ja gribi but labs delins un vadaat savus vecakus, sunus un visu paiku tuisnjam janem ford explorer un aidaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 nu ja brauka 5kkm menesi, tad jaa, bet tadam senjotajam ka superrembo kas dazhreiz tik aizved kadu skolotaju ar gekiem uz mezhu pahujarit diez vai tas baigi kaut ko dos! bet nu ja jau jums patik, poh varat braukt, man netrauce, bencik ceru atceresies mani ja kadreiz es ar savu ford explorer samiiciishu tavu kjiinizeri netisham un es neesu BUTCHER Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 un es neesu BUTCHER Srry bucher Un tu ar savu exploreru mani nenokersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now