Jump to content
GIGN Forum

About Toyota


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Ievacu info par so masinas modeliem, lai zinat ko pirkt pirmo :) pagaidam vecaku masinas moku.

Galvenie intereses parametri 2000 gads, motors tilp 1.8-2.6 cena 5000-14000 euro

Man iekrita acis sis zvers + - varat pateikt un ari piedavat kadu savu variantu toyotas cellicas, sajos merogos.

Doma nemt lizinga ira, un maksat tos 5 gadus ehh :/

p.s Ka ar remontu LV ja salust, dzirdets ka bmw traki dargs un sarezgits ka sai masinai.

http://ss.ss.lv/msg/lv/87/4301/172025/X3sJHUpjQw==.html

Link to comment
Share on other sites

Tātad, es nesaprotu kāpēc tu gribi šito strādnieku ferrari? Un kāpēc tev senči vēl nav nopirkuši ferrari? Ak ja, nezinu vai pamanīji, bet celica ir kupeja, tātad tavam bērnam un bērna mātei vietas nebūs. Es tev drīzāk ieteiktu senčiem prasīt mb-s600, kāpēc s 600 nevis s350? tāpēc ka par patēriņu tev taču nevaidzētu uztraukties, šeči tač apmaksās.

Link to comment
Share on other sites

Ja pirmo uzrakstu neredzeji PIRKT nevis PIRKS, ar to ir domats ka es par savu naudu velos iegadaties, un ja senci pirku es ta uztrauktos par lizingu???

Par to ka krutie veci perk bmw, es rakstiju nepatik bmw marka varu vel ari piebilst mersedesi ari nesaista.

Konkreti mekleju labu kupeju, jo tur ir vieta gan sievai gan berniem. Labi :offtopic: aizgaja.

Biju ari skatijies mitsubishi eklipses, bet tas taa 50 uz 50.

Nepamaniju ari par paterinu kur rakstija. Mani tas burtiski uztrauc, jo vajdzes no savas kabatas visu maksat. Visi labumi kadreiz beidzas tach <_<

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Laba mašīna, bratam ir, neko sūdīgu nevar pateikt. Izskats lielisks, uzrāviens kā ferrārī, ātrums arī, mīnuss saprotams tāds, ka aizmugurē maz vietas, bet tā tač sporta mašīna. čill.

superrembo, tu tiesības vispār dabūji? :huh:

Link to comment
Share on other sites

Skatos, tu gribi labi mācīties un vēl papildus strādāt? Emulators. :)

edit. Piedo, aizmirsu ka runa bija par Celicu. Btw, nesaprotu tos cilvjus, kas šo mašīnu noliek. Vizticamāk ka paši vērtē pēc izskata, vai arī pēc kaimiņu jura palaistajām baumām. (tizls piemērs) :D

Edited by vintage
Link to comment
Share on other sites

Es laikam buushu tas BMW cieniitaajs, bet labi.. Ja tev patiik prieksheejaas piedzinjas mashiinas, tad droshi tev iesaku bildee redzemo mashiinu.... runaajot par eklipseem, mani fanscinee tie forshie bremzhu diski - tieshi vinju vinju lielums, kas ir pieliidzinaams kafijas tases shkjiivim. Bet tas taa... Manis piedaavaatajs variants ir pats labaakais, tapeec no taa atteikties nevareesi, ir kupeja, ir vieta beernam kaa arii paliks vieta bagaazhai.. Summa buus ap 3000LS, iekljausies tavaas finacees

pajugs.JPG

Good luck and have fun..

Link to comment
Share on other sites

es dodu preikshroku Toyota Supra Twinturbo vai arii Mazda RX7 :khehehe:

nezinu par jauno seliku neko daudz, bet man labaak patiik vecaa selika - taa ar kuru viskrutaak vareeja uzsaakt braukt vecajaa labajaa Grand Turismo :)

P.S. par izturiibu piekriitu Ciprusam . vispaar netikai selikas bet arii vairums paareejaas japaanju mashiinas ir sameeraa izturiigas.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Nu ko meitenes un zeeni, chitaa Celica ir suuds, nee rembo nopietni taa mashiina salidzinajumaa ar iepriekshejaam paaudzeem ir suuds.... Neiet vispaar, vinjai nav neviena motora, kas buutu zveers, beernu speliites.... Vakar sanaca pabraukaaties ar 350 z, teikshu taa arii nekas iipash, neteikshu suuds, bet shito arii neskaties. Beefij wormam shitaada nebija :P Ja tev ir nuada uz kaadiem 10 k euro, iesaku skatities maybe kaadu no nissan s14a, toyota Supra jaunaa paudze(ir gan lietuvaa gan vacija liela izveele). Neaizmirsti arii par Eclipse, bet tikai ne jauno - suuuds. Nu looti labas atsauksmes ir pat Honda civis taiperi, taads kaads wormam. Bet vienu es tev luudz neperc shito suudu, ko tu skaties... Tad labaak panem kaadu no Ford mustang jaunajiem, jau pa 20 k dolaariem no Usa dzen :thumbsup:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

jūs debīli esat? džekam pirmo autiņu vajag, a tie te pa jaudu un ponijiem runā. pirmajam autiņam ir jābūt tādam, ar ko IEMĀCĪTIES braukt. domā autoskolā iemācījies? NĒ. ja aktīvi brauksi, tad tikai pēc pus gada pietiekami sapratīsi, kas ir mašīna un ko ar viņu var izdarīt. ja esi no bērna kājas jau aktīvi braucis, tad tā ir cita lieta. pietiek uz ielām dauņu ar 2,5 motoriem, kas pie katra krustojuma cilindriem galvas cepina. īpaši tie, kas tiesības nav likuši Rīgā un tad brauc un baigos tēvaiņus Rīgas švītiem rāda.

man ieteikums ir ņemt ko līdz 5k eirām. galvenais, lai detaļas lētas, ja vien papucim serviss nepieder. un kredītu ilgāk pa 2 gadiem nevajag ņemt. sasitīsi un tad gadu varēsi maksāt kā idiots.

Link to comment
Share on other sites

izteikšu savu viedokli.šitie ekonomiskie "sporta auto" huiņas.pozeru sporta mašīnas.ekonomiskie zupas rijēji.ja vēlies par tādu naudu nopirkt auto,kuram ir kas?izskats?motors?ja vēlies ģimenes auto tad arī tādu pērc.kupeja pēc būtībaas ir spota mašīna.nē,šī izvēle ir laba ja neesi skrējējs.

1.pirmā mašīna-viemēr būs kāda bukte,švīka un vēl hvz kas,un par to tev būs jāmaksā.

2.pēc kāda laika gribēsies aizvien jaudīgāku motorīti.(ja esi skrējējs)

3.es pastāvu par audi :rolleyes: .iesaku tev pirkt s2 kupē,bez lūkas aizmugurē ērti jūtas 2m pidiņš.pilnpiedziņa vispār ieovno šitos hičaki hujitsu mēslus.

ziema nāk?pamēģini ar savu pavilkt līdzi kvatrai ziemā :lol:

tas 2.2 t motorīts nemaz ar tik daudz nerij uz to 100.uz manu 2.3 10-13 l aiziet pilsētā,7-9 uz šosi,diži neatpaliek no šī-9-10l/100km.komforts lielāks nekā šijās jaunajās.vismaz pēc pieredzes zinu ka toyota kupēs mugura sāp pēc ilgas braukšanas.

aj ko es te..... Audi Quattro :thumbsup:

pielugt.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...