Purva-Zivs Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 a. neieshu/negribeetu q. kas ir Okatarinetabellachichiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crased` Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 tas ir garash vards Vai shitas: smaidinsh jums neko neizsaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 A: Vai jautaajumu kas atkaartojas tev neko neizsaka? Q: Ou beibe beibe, how was I supposed to now? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Nekaa q. Kapeec shitas jautaajums ir tik leets ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 a: taapeec ka tu esi leets q: man taisniiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 nee kaads buus naakamais niks ko Flyer pieregistrees? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siets Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 A : zizlis Q : kaads buus aiznaakamais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Njau! Q: Cik ilgi spēlē cs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 pusotru gadu. q - shilds smird? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Ljoti q. ja uz gign buutu shields tu vinju pirktu katru otro raundu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Nē! Q: cs.kompakts.lv ir botu serveris vai nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 (edited) a: nee, tagad kompakta vietu aizpilda haoss.apollo.lv q: tev ar redzi nav probleemas? Edited August 3, 2004 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 A: peedeejaa laikaa nedaudz ir, bet pie acu aarsta savu muuzhu vairs neieshu. gadiijums taads: pirms 3 gadiem aizgaaju uz paarbaudi, man saka: aij, aij, redze pasliktinaas, labajai acij ir -0.1, kreisajai ir -0.5; buushot jaataisa vingrinaajumi. nu, es taa kaa bishku pastresoju, sak' nah man tagad taa, it kaa liekas ok, betnu negribeejaas riskeet ar pasliktinaashanos un noleemu arii pavingrinaaties. peec pusgada aizeju atpakalj, paarbauda man redzi veelreiz. a es pats jau nu jutu, ka man ir kaartiigi uzlabojusies - pa 300 m attalumu vareeju salasiit sameeraa mazas sienas reklaamas. vardusakot, bij ok. shie iecheko rezultaatus (labajai acij 0.0, kreisajai acij -0.1 (!!!)) un saak teikt kautko apmeeram: oi, oi, oi, shitaa pasliktinaajusies redze, tuuliit vajag brilles. no saakuma meegjinaaju kautko argueet, tad atvilkaas veel viena veca maita un teica to pashu. tad es, logjiski, pasuutiju vinjus nafig un aiztinos. un, kaa jau teicu, veelreiz tur neraadiishos. kapitaalistu cuukas, tikai grib paardot savu preci. Q: no zobaarsta ir bail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Nē, jo man iešpricē un es guļu, kā paradīzē ar atvērtu muti! Q: Vai kādreiz dzīvē ir bijis kaut kas lauzts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 A: looooool, uz shito man vnk BIJA JAATBILD. taatad. esmu lauzis tikai rokas, BET! tie ir bijushi pirksti, elkonji, plaukstas + esmu panaacis delma un pleca kaulu plaisaajumus . vaardusakot, ir veesture. lielaakais prikols bija ABU roku salaushana uz ledus klases ekskursijas laikaa. biju uz slidaam un aatri slidoju, tad bremzeeju un sagriezos pa apmeeram 720 graadiem, kaajas kaukaa izsliideeja un nomochiiju tieshi uz plaukstaam. aciimredzot sagruudu tos kaulus, jo reals luuzuums nebija, tikai plaisas kaulos. bet saapeeja (atvainojiet par izteicienu) pizģec! jautri gan peec tam bija autobusaa, uz kuru mani, pirmaamkaartaam, "aizveda" 6 meitenes un peec tam visu atlikusho braucienu apruupeeja . man gan tas iisti nebija vajadziigs, bet es nespeeju sanjemties un saapinaat vinjas to pasakot . tipa maates sindroms saucaas. peec tam veel arii protams skolaa bija jautri, kur es visas skolotaajas uz meenesi pasuutiju ar jebkaada veida rakstiishanu un biju pilniigi briivs no jebkaadiem rakstveida darbiem. khe-he-he. vaardusakot ir bijis jautri pat kaulinjus nezheelojot. btw atklaaju, ka tas viss bija taapeec, ka liidz tai likteniigajai 8 klasei dzeeru videeji 1 Litru kolas dienaa. kopsh taa laika kolu vispaar nedzeru. un juutos labi. Q: vai tu lieto skype? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 buutu mikjis un austinjas (2 in 1), lietotu. kur 10. tramvajam ir galapunkts (Centraaltirgus - ...)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Kautkur Paardaugavaa. Vai tev ir iesnas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Nepārtraukti Mati gari vai īsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Garaaki nekaa tev. Nu taadi. Hm. Nu ne gari ne iisi. Liidz naasij aizstiept nevaru Kas taisa skanju "njiki njek, njiki njek, njiki njek"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 ieshljuucenes, kad es eju pa slapju baseina malu (you thought i was gonna say something perverse, didn't you? ) Forshaakaa TV reklaama? (ne obligaati Latvijas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Aldaris ? Uz kachakzaali dodies ? ( tiem kas nezin - trenazhierzaale ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Yuu katru gadu piestaigaaju skolas bufetee - paplaates neesaat paliidzu... q - ko tu domaa pa Ostinu Poteru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 nedomaaju... tu spiego????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 4, 2004 Author Report Share Posted August 4, 2004 slepena informaacija kaada atshkjiriiba starp ozone un haiduci --> dragostea din tei ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 BIG q. tev patiik kraasot skolaa sienas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts