Jump to content
GIGN Forum

Vai Var ?

doGY
 Share

Recommended Posts

Filmai nāk'līdzi lat sub titri, bet kas pašam ir jāieliek kā to izdarīt ?

2. Vai var lai būtu subtitri iekš filmas kad skatos caur dvd uz televizora kad esmu ierakstījis no pc diska ? vai arī kā var ierakstīt lai būtu lat val subtitri ? VAI kā var ielikt filmā un ierakstīt lai būtu SUBTITRI ???

varbūt, ka subtitrus var atsevišķi izvēlēties un filmas laikā uzlikt (tas parasti ir pieejams dvd), vai arī var nolādēt internetā no neskaitāmajiem saitiem atsevišķus subtiturs (vienkārši ieraksti googlē subtitles un filmas nosaukums un meklē laimīgs) un tad diskā raksta iekšā to tavu .avi failu un subtitru failu, tikai filmas un subtitru failu nosaukumiem ir jāsakrīt. bet latviešu subtitrus tu vēl ilgi meklēsi, saku uzreiz :)

es pieļauju, ka tie subi tev ir srt failā vai ne? tad vienkārši uz diska iecep ne tikai Jenna.jameson.xxx.xvid.avi failu, bet arii to srt failu ar tieši tādu pašu nosaukumu - respektīvi Jenna.jameson.xxx.xvid.srt. ja tev ir kaut cik moderns dvd xvid pleijeris, tad ņems. savukārt uz PC ar VLC/MPC šis variants strādā 100%, sliktākajā gadījumā pašam ir jāieiet subtitles optionos un jāatķeksē, lai rāda, jo pēc defolta varbūt nerāda.

Paldies visiem vnk vajadzēja 5dienas filmu vakaru uztaisīt un bija tādi kas nesaprot īsti angl val un noka4āju 300 spart. ar sub lat val. nekas noskatijāmies anl val :) es 2x. And this is where we fights and this is where they die' s

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...