Jump to content
GIGN Forum

Kā Uzlabot Cs Skilu?


noname
 Share

Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Esmu jau tā mēģinājis daudzkārt,vienmēr iznākums ir tāds ka man pretī vai nu nāk bars un līķis,vai nu nāk pretī cits spēlētājs kuram lielāks skils ;[

Lai nebūtu jātaisa jauns topiks,vēl 1 jautājums - kā uzlabot fps?

edit: un es nevaru nekādīgi uzlikt lai man rāda radaru, cerams varat palīdzēt!

Edited by noname
Link to comment
Share on other sites

Tev laikam baigi patīk, ka tevi pamāca??

Paspēlē csdm serveros , pamācies rušot. Vispār es spēlēju tikkai un vienīgi prieka pēc un kad nav ko darīt, man ir pilnīgi poxuij kā es spēlēju , protams gribās vairākus paraut, bet nu kā sānāk tā sanāk!

Iesaku cs`u izmantot kā liekā laikā nosišanu ( tad kad sēdi mājas un nav ko citu dārīt kā vākt istabu, vai skatīties TV) , nevis kkāda bezjēdzīga skilla kačāšanu! :thumbsup: (" with this ,I mean go fuck girls!")

Link to comment
Share on other sites

jautaajums jau nav - kaa aatri kljuut par pro.

bet kaa uzlabot skillu.

tas ir kaut minimaali, bet uzlabot

nu es nez. es tev iesaku pubos speeleet agresiivi - shaudiities carus ienaam, skriet aatri, un teemeet galvaas.

tikai ar pubiem neaizraujies paaraak. kaadu mix arii uzrauj. bet rpotams vislabaak atrodi sev kaadu tiimu kam ir liidziigs skills taveejam un memberi tajaa speelee for serious gaming.

P.S. lai uzlabotu fps reaali ir vajadziia tikai krutaaka videokarte.

ja tev pashlaik ir nvidia tad ieej nvidias settingos un nonem vertical sync. buus tev 100 fps.

Link to comment
Share on other sites

Neesmu parliecinaats vai vispaar taadi panjemieni pastaav. Un tas buulshits par to, ja nopirksi krutas austinjas, mega daargu peli un vel dazhaadus devais, tad tu shausi labaak - tas viss ir galiigi garaam. Protams iespeejams es saku to tikai taapec, ka man nekad nava bijushi kruti devaisi, bet tas man nekad nava liedzis speeleet labi. Var arii dabuut leetu peli, galvenais lai pasham buutu eerti speleet.

Enivei skills nekriit no gaisa, tas naak ar laiku, protams ja neesi galiigs dunduks. Radars+skanja+logjiska domashana - formula uz panakumiem. Es tikai pats personiigi ieteiktu no saakuma aimu ietreneet ar kaadu parastu peli, peectam peec veleshanas skaties vai vajag labu peli.

Link to comment
Share on other sites

Mo6 tev cfg ir stulbs , tad panem so "high fps cfg" , kuru es panemu no viena arzema foruma + dazi bindi ir nedaudz prieks manis parveidoti , bet fps only 99,9 un sync man ir on! :)

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...