noname Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Iesakiet kā uzlabot CS skilu,ka jādara lai uzlabotu to gan iekš pub gan iekš mix/cw !! Kādi ir jūsu paņēmieni kā uzlabot skilu? Kas vajadzīgs priekš skila uzlabošanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Kādi ir jūsu paņēmieni kā uzlabot skilu? Kas vajadzīgs priekš skila uzlabošanas? Pieredze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Nopērc labas ausis no 20-50 ls,spēlē uz sound,spēlē agresīvi. EDITS: Nopērc arī labi pelu, kas negļučitu! Edited October 5, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Es, lai uzlabotu cs skillu, vienmēr mammai pasaku paldies par brokastīm, saklāju gultu, iztīru istabu, palūdzos dieviņu, un nekad nedzeru, dievs nedod, ka vēl cs skills nokritīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 Ausis man nav uberlabās bet ir geimeru pele (a4tech) un pieredze man ir vairak kā 2 gadi un es bots :/ Un kā jāsaprot 'spēlēt agresīvi' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Uznemies iniciatiivu un bruuc virsuuu , kaa ari neskrien kopa ar baru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Esmu jau tā mēģinājis daudzkārt,vienmēr iznākums ir tāds ka man pretī vai nu nāk bars un līķis,vai nu nāk pretī cits spēlētājs kuram lielāks skils ;[ Lai nebūtu jātaisa jauns topiks,vēl 1 jautājums - kā uzlabot fps? edit: un es nevaru nekādīgi uzlikt lai man rāda radaru, cerams varat palīdzēt! Edited October 5, 2007 by noname Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 nopērc jaunu kompi, būs fps lielāks... un kāds pro tu vēlies kļūt, spēlējot 2 gadus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 Nejau pro, vidējs spēlētājs nevis totāls bots :/ Un ir zināmi daudzi labi cs`eri kuri apmēram tik pat ilgi spēlē,un skills ir daudz daudz labaks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Tev laikam baigi patīk, ka tevi pamāca?? Paspēlē csdm serveros , pamācies rušot. Vispār es spēlēju tikkai un vienīgi prieka pēc un kad nav ko darīt, man ir pilnīgi poxuij kā es spēlēju , protams gribās vairākus paraut, bet nu kā sānāk tā sanāk! Iesaku cs`u izmantot kā liekā laikā nosišanu ( tad kad sēdi mājas un nav ko citu dārīt kā vākt istabu, vai skatīties TV) , nevis kkāda bezjēdzīga skilla kačāšanu! (" with this ,I mean go fuck girls!") Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 spēlē 4 stundas dienā cs, skills būs augstāks. bet vai tas ir tā vērts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Normāli nevar cilvēkam pastāstīt.... visgalvenais ir 100 fps tas csaa ir patas galvenais... protams normāls cfg bet pārsvarā ar defolto var spēlēt kā es jau 5 gadus spēlēju ar peli pa 12 ls un viss ir štokos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 jautaajums jau nav - kaa aatri kljuut par pro. bet kaa uzlabot skillu. tas ir kaut minimaali, bet uzlabot nu es nez. es tev iesaku pubos speeleet agresiivi - shaudiities carus ienaam, skriet aatri, un teemeet galvaas. tikai ar pubiem neaizraujies paaraak. kaadu mix arii uzrauj. bet rpotams vislabaak atrodi sev kaadu tiimu kam ir liidziigs skills taveejam un memberi tajaa speelee for serious gaming. P.S. lai uzlabotu fps reaali ir vajadziia tikai krutaaka videokarte. ja tev pashlaik ir nvidia tad ieej nvidias settingos un nonem vertical sync. buus tev 100 fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Neesmu parliecinaats vai vispaar taadi panjemieni pastaav. Un tas buulshits par to, ja nopirksi krutas austinjas, mega daargu peli un vel dazhaadus devais, tad tu shausi labaak - tas viss ir galiigi garaam. Protams iespeejams es saku to tikai taapec, ka man nekad nava bijushi kruti devaisi, bet tas man nekad nava liedzis speeleet labi. Var arii dabuut leetu peli, galvenais lai pasham buutu eerti speleet. Enivei skills nekriit no gaisa, tas naak ar laiku, protams ja neesi galiigs dunduks. Radars+skanja+logjiska domashana - formula uz panakumiem. Es tikai pats personiigi ieteiktu no saakuma aimu ietreneet ar kaadu parastu peli, peectam peec veleshanas skaties vai vajag labu peli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 Paldies jums par ieteikumiem,gaidu vel ja ir kādam ! Atkārtošu jautājumu - kā uzlabot fps (nepērkot jaunu pc) un kā uzlikt radaru (ar show radar un draw radar man nekā nemainās ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Mo6 tev cfg ir stulbs , tad panem so "high fps cfg" , kuru es panemu no viena arzema foruma + dazi bindi ir nedaudz prieks manis parveidoti , bet fps only 99,9 un sync man ir on! Edited October 5, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 play hard, go pr0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 naked pareizi saka. klausies skanjas, vero radaru, doma lidzi un tev pat nevajadzes baigo aimu, jo +- vienmer zinasi, kur gaidit pretinieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 Paldies,jūs esat ļoti laipni. Tagad pasakiet lūdzu kur jāiet lai noņemtu to sync un kā var uzlikt radaru ja nepalīdz komandas show radar un draw radar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Sync var nonemt iejot GeForce kontrol paneli un tad Performenc & qualty settings un v-sync off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 sv_radar 1 laikam bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 Piedod par manu stulbību bet es nezinu kur tas ir, varbūt parādiet ar ekrānšāviņu (screen`u) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Iej Start un tad iej control panel un panem GeForce! Oj sorry , panem nevis geforce , bet Nvidia. Edited October 5, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 samuray LIELS paldies tev Beidzot man rāda radaru! -1 problēma! SkaM^ man tāda tur nav ;[ Skaties http://xs220.xs.to/xs220/07405/scrcontrol.png kā man ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Nu nezinu , man ir siitaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts