Jump to content
GIGN Forum

Yeah Es Dabūju Tv :)


^Ali^
 Share

Recommended Posts

Tā nu šodien biju pakaļ savam tv(baigi liela kaste) , izbrīnija tas, ka neprasīja parādīt pasi, lai pārliecinātos,ka esmu Artis ..... , bet nu tas tā pēc tam nobildēja izsniedza doķus un palaida lielajā pasaulē, bet tākā konsultējoties ar muterīti tika izlemts tv tomēr nepaturēt, jo arī līdšinējais ir diezgan liels tad nu es viņu pārdodu(īstenībā pircējam kuru katru brīdi jābūt klāt). Pārdodu es viņu par 470ls , tiks nomaksāti visi rēķini(kopā sanāca 360ls) un tad jau no naudas, kas paliks pāri uzlikšu kautko arī tusiņā kurš būs pie manis visiem tiem kuri palīdzēja man tikt pie viņa :)

p.s ataisīt kasti negribās, jo tomēr lielāka iespēja, ka paņems, ja redzēs ka nav pat izpakots :)

post-1229-1191422969_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nu karoč jāskatās, ja nepaņems šitas čalis, kas tagad dodas pakaļ tad runāsim :) ,j o negribas viņam teikt: "Klau čali, mēs te izdomājām, ka gribam kādu porņjuku noskatīties vēl uz viņa, piekāp pēc 2 nedeļām" :D

Link to comment
Share on other sites

Ali tu gribi teikt ka tu uz shito teluku esi pats personigi izteerejis 360 LS ja taa tad man liekas ka tev biki nav majas vai ari tu esi tads cilveeks kas iet liidz pedejam :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Macho, kriksis ir Raitis Jaksts , tākā uzpriekšu :) Es gan vislaik domāju, ka tā ir sieviete, jo balsošanā viņš bija tik nervozs un debīls(nevajadzīgi balsoja, kad mēs ar 2 čali bijām apstājušies), labi vien ir, ka papisa.

Chiky, kas neriskē, tas nedzer šampanieti :)

Link to comment
Share on other sites

pēc tam nobildēja izsniedza doķus un palaida lielajā pasaulē
Vaidzeeja teikt ka negribi fotograafeeties.. veelaak vareetu aiziet normaali uzraadiit dokjus un sgraabt 2 teljkuku :) Lab, tas taa jokam!

Apsveicu ar lielo vinnestu velreiz, ceru ka manis paaris balsis tomeer paliidzeejushas :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...