Jump to content
GIGN Forum

Prikolīga Spēlīte

vincister
 Share

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ko tu domā ar aizsūtīt pēc koka? tu nevari aizsūtīt pēc kaut kā. tu vari likt uzbūvēt kaut ko vai arī attīstīt kaut ko.

resursus var sūtīt viens otram caur tirgu un tu vari sūtīt citiem un citi tev. nevis tu sūtīt pēc.

pabeigs taisīt un tad atnāks :D

var vienlaicīgi tikai vienu lietu būvēt/apgreidot

romieši var vienu pilsētā un vienu lauku.

Es vel speleeju viena krievu serveri un tu prikols taads - atnaak man vestule no kautkads krieva:Kad beigsies beginers protection , tad tu vari izveleties vai nu tu suuti katru dienu man pa 200 resursiem vai ari tu tiksi iznicinaats.(raxtiits krieviski)

Juus kad spelejat kadu stragedy speli jums tak liek buuvet majas lai varetu lielaku poplaciju attistii , nu sis cropp ir tas pats kas maajas!

tev dod piemeram stundaa 45 cropp BET popolacija ir 46 - TATAD secinam , KA stunda dod 1Cropp

tev dod piemeram stundaa 45 cropp BET popolacija ir 46 - TATAD secinam , KA stunda dod 1Cropp

izlasi ko pats teici! tev nevar populācija būt lielāka par saražoto crop!!!

un ne visas būves ņem 1 crop, ņem arī 2, 3

armija ņem ievērojamu daudzumu crop, un armiju var uztaisīt vairāk kā ražo crop un tad crop būs negatīvs!!!

augšā malā pēc resursiem, pēdējais cipars apzīmē saražoto crop un priekšpēdējo patērēto (mājas + armija)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...