tankeris Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Kā pareizi jāuzbrūk? man nesanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 13, 2007 Author Report Share Posted October 13, 2007 ko tu dari, ja saki ka nesanāk? Deadalive tev tie graphic packs iet ar firefox2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 (edited) Uzspiežu uz cita spēlētāja ciematu, tad send troops, ievadu karavīru skaitu, ieķeksēju attack:raid vai kā tur un tad parādas --> Arrival in 0:14:09 hrs. at 19:52:09 o'clock un tas 'at' tik skaitās uz priekšu. Edited October 13, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 13, 2007 Author Report Share Posted October 13, 2007 uzspied ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 oo, paldies. nebiju ievērojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Ka man zinat kuram nav begginers statusa un jautajums ar 2 leggioners ir prata darbs uzbrukt kadam ciemam ar lidzigu population Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 (edited) Tad, kad bruksi virsū, parādīs - ir vai nav. Es tikko ar 8 nesos virsū čuvakam, kam population ir par ~20 mazāk nekā man, bet bija tik par loģionāri cik man. MUAHAHAHAHAA!!! Nedaudz aplaupiju čuvaku. Edited October 13, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 jep, man ir 2x firefoooks spelite tiesham aizrauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 13, 2007 Author Report Share Posted October 13, 2007 man uz otrā firefoxa nekādi neizdodas palaist pat oriģinālo paku... toties uz operas no localhost varu palaist pilnībā/daļēji jebkuru, izrādās tās ko pirms tam mēģināju bija paredzētas vecajam travianam (T2) tapēc negāja arī uz operas un atšķīrās css EDIT: yessss! tagad 4 naktī izdomāju variantu kurš strādā uz firefox. grafikas paka stāv uz localhost servera, bet adresi norādu nevis kā localhost bet kā 127.0.0.1 un strādā maita Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Kura lvl ir tas baraks , tagad saaku celt 10 lvl galvenai maajaai un resursi visiem 3lvl un un taa labiiba 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 rally point vajag barakām tak apskaties faq vai instrukcijās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 es principā vārdu Localhost nekur nelietoju uzreiz ar reālo IP vai 127.0.0.1 tāk.. sāku lēnām taisīt savu armiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 (edited) Eu vincister dzees araa mani no Alianses, es ar otru chubiiju gribu buut aliansee Eu tas kaa crop terejaas ir vnk pizdec es tik nespeeju celt crop field Hmm kadam nav lieki crops??? Edited October 14, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 sūti ingame PM no attiecīgā accounta lai nesanāk černis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 JAu pirms kadam 15 min aizsuutiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 tikai tagad pienāca... he he šobrīd 3 purni vālē virsū, klāt gan būs pēc samērā ilga laika, vēl domāju vai turēt aizsardzību vai aizsūtīt purnus prom lai neapsit EDIT: aliances forumā iepostoju plašāku info ja kādam interesē Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 (edited) he he šobrīd 3 purni vālē virsū, klāt gan būs pēc samērā ilga laika, vēl domāju vai turēt aizsardzību vai aizsūtīt purnus prom lai neapsit EDIT: aliances forumā iepostoju plašāku info ja kādam interesē Ehh man veel japaaugaas lidz normalaam cinjaam BTW izskaatas, kad driiz aliansi varees saukt GIGN Edited October 14, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Kautkads stulbums speleju treso nedelu , bet tikai tagad atradu rally point un barracks :plsdie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Neuztraucies, ar mani bija vēl trakāk. Pēc 2ned. spēlēšanas atradu rally point, sacēlu barakas, bet nemācēju nospiest OK, lai uzbruktu P.S. Tgd laupu jau otro dienu pēc kārtas 2 čubakus. Rīt laikam jau būs akadēmija un varēšu uzbrukt vēl diviem. Kr4 rīt sākšu smagi uzvārīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Baigi traki , paldies veiksmei vel neviens nav uzbrucis (ithink) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Reinforcement Attack: Normal Attack: Raid Kada a4kiriba ir siem te uzbrukumiem var kads paskaidrot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 angleni esi mācījies? 1. papildspēki - aizsūta armiju uz turieni tusēt + viņi ēd turienes crop 2. uzbrukt - uzbrukt arī laupa, bet ja ir lamatās tavējie tad atbrīvos, ja ir katapulta tad daudzīs mājas/resursus, ja ir ram tad bojās aizsargsienu, ja chief tad mēģinās ieņemt (nevar ieņemt capital), spiegam iespēja izspiegot. 3. laupīt - sūti jebkurus džekus bet viņi tikai laupīs, nekādas speciālās lietas nedarīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Vel veins jautajums tiko tikku pie marketina, un varat pasakaidrot ka strada Sistema 1:1 Un ko isti jaraksta ja velos atdot 60 lumbers dabujot 60 corn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Pastāsti sīkāk. Papildspēki? Kā tas īsti notiek? Es aizsūtu savējos karavīrus ciemos pie kāda pilnīgi sveša cilvēka, viņi ēd turienes crop un uzdzīvo? Un kad izdomāju, ka vajag resursus, varu pārstāt ēst turienes crop un sākt uzbrukt un laupīt pie tā cilvēka, pie kura tiko uzdzīvoju? Un jebkurā brīdi atsaukt viņus atpakaļ uz savu pilsētu? Un teiksim, ja es nevēlu kādam cilvēkam neko ļaunu, tikai gribu viņu pamatīgi aplaupīt, jo esmu egoists (KAAA MEEES VISI!!!) , tad kā man ir parocīgāk - uzbrukt un laupīt vai tikai laupīt? Tobiš, kā es iegūstu sev lielāku labumu? Skatoties to combat simulator - Uzbrūkot es pakāšu krietni vairāk karavīrus, nekā, ja es tikai laupu. Vēl varētu kāds pastāstīt kaut ko interesantu, teiksim kas tās pa oāzēm? Iekarojot viņas man nāks lielākā skaitā kāds konkrēts resurss? Vēl teiksim mani interesē tā sasodītā siena, kā lai es zinu, cik lielu aizsardzību viņa piešķir maniem kareivjiem? Ir apskatāma kāda tabula? Tad vēl resursu vērtība tirgū, kāpēc crop ir visnepieprasītākais un vislētākais? Tāpēc, ka viņu nevajag tik lielā daudzumā izmantot kā citus resursus? Hmm... Nu pagaidām nekas vairs nenāk galvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 15, 2007 Author Report Share Posted October 15, 2007 1. par sienām un citām būvēm kas dod bonusus katrai ciltij ir sava veida sienas, norādīju linkus uz faq lapu kurā tabulas ar defense bonusu romiešiem - city wall - no mūra, labu defense bonusu dod, bet var labi sadaudzīt ar katapultām un/vai mūra dauzāmo (ram) gauliem - palisade - no koka, dod mazāk defense bet ir grūtāk iznīcināma būvējot aiziet daudz koka teitoņiem - earth wall - no zemes, dod vismazāk defense bet ir ļooti grūti iznīcināma, būvējot aiziet daudz māla tā kā jau teicu ar katapultām un mūra daudzāmo var dauzīt sienu, ar mūra dauzāmo tas arī viss bet ar katapultām var dauzīt visu, tapēc aizsardzībai ir tāda māja stonemason kura dod izturības bonusu mājām un resursu laukiem. 1lvl dod 110% un 20lvl dod 300% 2. oāzes dažādu veidu ar vienu vai diviem resursu veidiem normāli var tikai aplaupīt(raid), bet tad kad ir uzbūvēta māja hero's mansion un attīstīta līdz 10lvl, ar hero un normālu armiju var okupēt oāzi, kura atrodas tuvumā(laikam tās kartes robežās ko redzi uzspiežot 3. izvēlnes linku, kur tava pilsēta atrodas centrā) lvl15 hero mansion var vēl vienu un lvl20 vēl. kopā 3 oāzes. tās dod attiecīgos bonusus resursiem. NB! tie oāžu zvēri ir diezgan stipri 3. heroes katrai pilsētiņai var būt viens hero kuram nāk experience un varam izvēlēties kādus bonusus gribam no viņa. jebkuru karavīru var dabūt par hero (nevar spiegus, katapultas, ram, setlerus un administratorus) bonusi ir paša uzbrukums, paša aizsardzība, % uzbrukuma(visam baram ar ko hero ir kopā), % aizsardzībai un hp reģenerācija/dienā. 4. reinforcement paredzēts sūtīt armiju palīgā citiem un aizsargāt to pilsētiņu, bet barojās no vietēja crop tapēc ir taktika aizsūtīt armiju pie kāda kurš nespēlē un izēst viņa crop, jo nespēlētājs nesūta atpakaļ. 5. attack uzbrūk un laupa + dara visas īpašās darbības, piemēram ar katapultām bliež pa mājām, ar ram dauza mūri, ar skautu izlūko, ar chief okupē, un atbrīvo savējos no lamatām ja tādas ir 6. raid laupa, nedara nekādas speciālās darbības un neatbrīvo savējos no lamatām!!! pret gauliem vienmēr ieteicams izmantot normal attack, jo tiem mēdz būt lamatas. pret citiem izmanto raid, bet ja nav neviena aizsarga tad principā vienalga. 7. tirgus paskatoties piedāvājumus tirgū (tirgū atrodam "buy") redzams ka crop nav problēmu dabūt. ja ir nepieciešams crop, tad droši pret jebkuru resursu samainam jo vienmēr būs gribētāji kas spējīgi maksāt cropā. vispieprasītākais resurus ir māls(clay) un pēc tam koks(lumber). dzelzs(iron) tirgū vispār figurē vismazāk, bet tas ir tas ar kura apjomu parasti nav problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now