Jump to content
GIGN Forum

Prikolīga Spēlīte

vincister
 Share

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uzspiežu uz cita spēlētāja ciematu, tad send troops, ievadu karavīru skaitu, ieķeksēju attack:raid vai kā tur un tad parādas --> Arrival in 0:14:09 hrs. at 19:52:09 o'clock un tas 'at' tik skaitās uz priekšu.

Edited by tankeris

Tad, kad bruksi virsū, parādīs - ir vai nav. Es tikko ar 8 nesos virsū čuvakam, kam population ir par ~20 mazāk nekā man, bet bija tik par loģionāri cik man.

MUAHAHAHAHAA!!! Nedaudz aplaupiju čuvaku.

Edited by tankeris

man uz otrā firefoxa nekādi neizdodas palaist pat oriģinālo paku...

toties uz operas no localhost varu palaist pilnībā/daļēji jebkuru, izrādās tās ko pirms tam mēģināju bija paredzētas vecajam travianam (T2) tapēc negāja arī uz operas un atšķīrās css

EDIT: yessss! tagad 4 naktī izdomāju variantu kurš strādā uz firefox. grafikas paka stāv uz localhost servera, bet adresi norādu nevis kā localhost bet kā 127.0.0.1 un strādā maita B)

he he šobrīd 3 purni vālē virsū, klāt gan būs pēc samērā ilga laika, vēl domāju vai turēt aizsardzību vai aizsūtīt purnus prom lai neapsit

EDIT: aliances forumā iepostoju plašāku info ja kādam interesē

Ehh man veel japaaugaas lidz normalaam cinjaam :)

BTW izskaatas, kad driiz aliansi varees saukt GIGN :D

Edited by bencik

Neuztraucies, ar mani bija vēl trakāk. Pēc 2ned. spēlēšanas atradu rally point, sacēlu barakas, bet nemācēju nospiest OK, lai uzbruktu :D

P.S. Tgd laupu jau otro dienu pēc kārtas 2 čubakus. Rīt laikam jau būs akadēmija un varēšu uzbrukt vēl diviem. Kr4 rīt sākšu smagi uzvārīties.

angleni esi mācījies? :P

1. papildspēki - aizsūta armiju uz turieni tusēt + viņi ēd turienes crop

2. uzbrukt - uzbrukt arī laupa, bet ja ir lamatās tavējie tad atbrīvos, ja ir katapulta tad daudzīs mājas/resursus, ja ir ram tad bojās aizsargsienu, ja chief tad mēģinās ieņemt (nevar ieņemt capital), spiegam iespēja izspiegot.

3. laupīt - sūti jebkurus džekus bet viņi tikai laupīs, nekādas speciālās lietas nedarīs

Pastāsti sīkāk.

Papildspēki? Kā tas īsti notiek? Es aizsūtu savējos karavīrus ciemos pie kāda pilnīgi sveša cilvēka, viņi ēd turienes crop un uzdzīvo? Un kad izdomāju, ka vajag resursus, varu pārstāt ēst turienes crop un sākt uzbrukt un laupīt pie tā cilvēka, pie kura tiko uzdzīvoju? Un jebkurā brīdi atsaukt viņus atpakaļ uz savu pilsētu?

Un teiksim, ja es nevēlu kādam cilvēkam neko ļaunu, tikai gribu viņu pamatīgi aplaupīt, jo esmu egoists (KAAA MEEES VISI!!!) , tad kā man ir parocīgāk - uzbrukt un laupīt vai tikai laupīt? Tobiš, kā es iegūstu sev lielāku labumu? Skatoties to combat simulator - Uzbrūkot es pakāšu krietni vairāk karavīrus, nekā, ja es tikai laupu. Vēl varētu kāds pastāstīt kaut ko interesantu, teiksim kas tās pa oāzēm? Iekarojot viņas man nāks lielākā skaitā kāds konkrēts resurss? Vēl teiksim mani interesē tā sasodītā siena, kā lai es zinu, cik lielu aizsardzību viņa piešķir maniem kareivjiem? Ir apskatāma kāda tabula? Tad vēl resursu vērtība tirgū, kāpēc crop ir visnepieprasītākais un vislētākais? Tāpēc, ka viņu nevajag tik lielā daudzumā izmantot kā citus resursus? Hmm... Nu pagaidām nekas vairs nenāk galvā.

1. par sienām un citām būvēm kas dod bonusus

katrai ciltij ir sava veida sienas, norādīju linkus uz faq lapu kurā tabulas ar defense bonusu

romiešiem - city wall - no mūra, labu defense bonusu dod, bet var labi sadaudzīt ar katapultām un/vai mūra dauzāmo (ram)

gauliem - palisade - no koka, dod mazāk defense bet ir grūtāk iznīcināma būvējot aiziet daudz koka

teitoņiem - earth wall - no zemes, dod vismazāk defense bet ir ļooti grūti iznīcināma, būvējot aiziet daudz māla

tā kā jau teicu ar katapultām un mūra daudzāmo var dauzīt sienu, ar mūra dauzāmo tas arī viss bet ar katapultām var dauzīt visu, tapēc aizsardzībai ir tāda māja stonemason kura dod izturības bonusu mājām un resursu laukiem. 1lvl dod 110% un 20lvl dod 300%

2. oāzes

dažādu veidu ar vienu vai diviem resursu veidiem

normāli var tikai aplaupīt(raid), bet tad kad ir uzbūvēta māja hero's mansion un attīstīta līdz 10lvl, ar hero un normālu armiju var okupēt oāzi, kura atrodas tuvumā(laikam tās kartes robežās ko redzi uzspiežot 3. izvēlnes linku, kur tava pilsēta atrodas centrā)

lvl15 hero mansion var vēl vienu un lvl20 vēl. kopā 3 oāzes.

tās dod attiecīgos bonusus resursiem. NB! tie oāžu zvēri ir diezgan stipri

3. heroes

katrai pilsētiņai var būt viens hero kuram nāk experience un varam izvēlēties kādus bonusus gribam no viņa. jebkuru karavīru var dabūt par hero (nevar spiegus, katapultas, ram, setlerus un administratorus)

bonusi ir paša uzbrukums, paša aizsardzība, % uzbrukuma(visam baram ar ko hero ir kopā), % aizsardzībai un hp reģenerācija/dienā.

4. reinforcement

paredzēts sūtīt armiju palīgā citiem un aizsargāt to pilsētiņu, bet barojās no vietēja crop tapēc ir taktika aizsūtīt armiju pie kāda kurš nespēlē un izēst viņa crop, jo nespēlētājs nesūta atpakaļ.

5. attack

uzbrūk un laupa + dara visas īpašās darbības, piemēram ar katapultām bliež pa mājām, ar ram dauza mūri, ar skautu izlūko, ar chief okupē, un atbrīvo savējos no lamatām ja tādas ir

6. raid

laupa, nedara nekādas speciālās darbības un neatbrīvo savējos no lamatām!!!

pret gauliem vienmēr ieteicams izmantot normal attack, jo tiem mēdz būt lamatas.

pret citiem izmanto raid, bet ja nav neviena aizsarga tad principā vienalga.

7. tirgus

paskatoties piedāvājumus tirgū (tirgū atrodam "buy") redzams ka crop nav problēmu dabūt. ja ir nepieciešams crop, tad droši pret jebkuru resursu samainam jo vienmēr būs gribētāji kas spējīgi maksāt cropā. vispieprasītākais resurus ir māls(clay) un pēc tam koks(lumber). dzelzs(iron) tirgū vispār figurē vismazāk, bet tas ir tas ar kura apjomu parasti nav problēmu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...