vincister Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 manējam (Teutonic Knight) ir 2 pie attack(445) 2 pie defense(200/285) 5 pie attack(1%) 5 pie defense (1%) 6 pie regeneration(30/day) sākumā bija maz pie regeneration, bet man besīja gaidīt kamēr viņš atkal būs lietojams Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Lai uzbliestu jaunu ciemu, vajag 1 settleru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 A tur pie instructions rakstīts, ka ir ļoti grūti atrast jaunu ciemu. Nav tā, ka es uzspiežu uz blakus esošā lauciņa, kur nekā nav un vienkārši aizsūtu uz turieni settlerus, lai viņi tur izveido ciemu? Ā un vēl ar viņiem var arī resursus pārvedāt? Un nesapratu, kas tur bija teikts par 750resursiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Es biju uzbuvejis vienu setleru un aizutiju raidot un vins nospraga :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Man sāk aptrūkties ko laupīt. genbu no GALATIA aliances ir izdzēsis savu akauntu. Dīvaini... Viņam bija 200pupolācija. Visapkārt vieni nūbiņi un tie paši pamazām pazūd. Tos ciemus, ko es ļoti, ļoti labrprāt aplaupītu nevaru, jo viņi ir alliancē. Nu ne Latvia aliancē, but aliances draugi. Tos, ko būtu vērts laupīt arī nav īpaši jēgas pie viņiem iet, jo viņi ir sapratuši, ka vajag kkā aizsargāties no manīm un tagad ir vainu sacēluši daudz cranny, vai arī ir kāds sitters vai kas, jo reti kad gadās tā labi palauīt. A tādus ar populāciju 300 negribās laupīt, dabūšu pa pakaļu vēl. Es tikai tagad sāku paladinus taisīt a man populācija jau kkur 220, ja nemaldos. Ar Techa's otru akauntu arī veiksmīgi iet ja kāds nezin, tad es arī spēlēju kā Smakulis. Esmu drošs, ka drīz, pat ļoti, ļoti drīz apdzīšu Meerfu. Vispār, kas viņš tāds ir? GIGNietis vai nē? man ar savu un smakuļa acc ir labi paveicies. Man pašam tikai džeki no galatia ir uzbrukuši un tos tā pat nevarēja nosaukt par uzbrukumiem... A kad dabūju Smakuļa acc, tad pamanīju, ka visu laiku uzbruka viens džeks ar populāciju pie tūkstošiem. Laipni paprasīju, vai nevar pārstāt man zagt resursus un viņš mierīgi piekrita. Pat paprasīja vai kāds cits man neuzbrūkot. Man pie Smakuļa vispār visapkārt vieni krutie ciemi, bet neviens vairs nav uzbrucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 Mērfs ir viens mans pacans Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 oh shit es laikam esmu uz izniiciibas robezhas @ s4. man crop stundaa naak par -3 (sanaak, ka nevis naak, bet atskaitaas).... un nevaru nevienu upgreidot jo nesanaak resursu! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 http://s4.travian.com/berichte.php?id=23303308 Nebija kam citam uzbrukt, jo kā jau esmu teicis visus apkārtējos ciemus esmu izslaucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 eh, man s4 tā pagarlaicīgi iet, pa visu spēles laiku - man ir uzbrucis tikai VIENU reizi!!! vienu!! tā ka es apkārt mierīgi lēnām dzīvojos un attīstos un nekas īpaši interesants nenotiek, reidoju visus sīkos un vācu resursus, bet action nekāds, nevar salīdzināt ar s6, kur uzbrukumi nāk viens pēc otra un ir vismaz interesanti moš jāuztaisa kārtīga armija un jāmēģina iznīcināt kādu tādu pašvakāku alliance, nu tā - just for fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 yeah, beidzot šeit dibinu jaunu ciematu cerams ka neviens nenāks nonest EDIT: rekā jau izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 ko tāds dīvains resursu izvietojums? Kāpēc cropa tik daudz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 tāda vieta, ir arī tādas kur ir 15 crop lauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Kā tur ar to resursu sūtīšanu? Var no "lielā" uz "mazo" sūtīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 protams, tapēc jau katru nākošo ciemu ir daudz vieglāk uzbliezt. protection gan nekāds nav, bet var jau armiju aizsūtīt sargāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) Runājot par to video, ko skam bija ielicis. Kā tam džekam varēja troopi būt no dažādām ciltīm?? vincister apsveicu Mūsu alliance virzās uz priekšu EDIT: skaidrs, paldies! Edited November 17, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 reinforcementi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 tur tak visa aliance tam vienam, kurš wonder būvē, sasūta reinforcementus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Es ari meginu uzmeikot otru ciemu , bet tie settleri ir nezeeligi dargi - vienu biju uzbuvejis un vinu nokava :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) ar to otra ciema būvēšanu laikam pārsteidzos. Tgd vajag no k-kurienes izrakt 15k no katra resa. Edited November 17, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Kādā sakarā 15k resu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) 3 setleri maksa aptuveni 15 k resi. Speecigs latvietis. http://s4.travian.com/spieler.php?uid=44575 Edited November 17, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Es tik tagad pamanīju, ka tu, Skam vairs nēsi mūsu aliancē. Es runāju par s4. Nav jau mana darīšana, bet kāpēc aizgāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 vakar jeb šorīt vienos pieredzēju neredzētu lietu - rāda ka man uzbrūk, nevis sarkanā krāsa, bet violetā, izrādās ka viens mans kaimiņš (patiesībā vienīgais) vālē virsū manai oāzei. domāju vot maita grib atņemt man oāzi, bet karavīrus ar bija žēl tur sūtīt, tapēc neko un aizgāju gulēt. šorīt skatos ka ar smuku brandžu uzbrucis, bet bez hero un nav atņēmis man oāzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Aizgaaju , jo viens zurka ar kuru es visu laiku raidoju un vins nezin no kurines saka man ari uzbrukt no citiem profiliem iegaja musu nap alliance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now