tankeris Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 (edited) zelts npc trading Tam npc trading tā ir jābūt. Ko ar viņu darīt, es arī nesaprotu. Edited October 22, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 thx par zeltu bet man tavā linkā atverās mans warehouse, laikam jau tāpēc, ka tev tur stāv marketplace. enivei es par to npc trading lasīju, bet nesaprotu, ko tur darīt. Pārāk sarežģīti angļu vārdi priekš manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Skam ieliec preciizi to visu kekksu koordnatas, kas tev uzbruuk ja kas pakershu kaadu uz sevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) Njaaa. Uzliku delete account...mazs laiks bija jagaida( nieka 70:00:00 kr4 negaidisu tadu laiku..) EDIT : Kads mani nevar pakert alliance. Edited October 23, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Karo4i tiko paskatijos un nekas traks nav bija , viens dzeks bija uzbrucis ar 9 karaviiiriem un velviens mani izosnaaaja ar scout , bet tagad jagaida tas wiseman (134|197) , vins pie manis buus peec 2 dienaam ? 1 Attack in 56:23:29 hrs. pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Skatos, ka vincisters ir uzodis 8 lvl rezidenci un tos zirgus, kas ir 5lvl stalī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Jau jau vinam tik maz baze stav - tad ko vins suuta man Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Es ja kas uz 3servera esmu. Nick Elkors Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Eu veciit davai taisi jaunu charu in da world 4 , buusu muusu uuber aliansee, un ar resursiem sakumaa palidzeeshu Skam za prikolam aizsuutiiju paris chuubijus pabaidiit to dzeku uz shitaam koordinataam 134|197 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Skaties , ka tik velak pats nenoraujies no vina XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 XD Pag pag Viens par visiem visi par vienu Starp citu es neuzbruuku muusu alianses chali, tas ir mans otraic chars, vnk for fun skraidu apkaart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) kā ir ar to npc trading? paskatieties attēlu. kr4 es gribu no crop atņemt 250, tā lai paliek 290 un lumber pielikt 200 tā lai būtu 236, kā arī pielikt pie clay 50 tā lai būtu 226. Man viss ir pareizi ievadīts? Un ja jau šitā var samainīties resiem, tad kāpēc vajadzīgs ir tirgus placis, kur cilvēki tirgojas viens ar otru? Edited October 23, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 paskatieties attēlu. kr4 es gribu no crop atņemt 250, tā lai paliek 290 un lumber pielikt 200 tā lai būtu 236, kā arī pielikt pie clay 50 tā lai būtu 226. Man viss ir pareizi ievadīts? Un ja jau šitā var samainīties resiem, tad kāpēc vajadzīgs ir tirgus placis, kur cilvēki tirgojas viens ar otru? 1.pff 2.Par katru npc traiding atnem 3 gold no tevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 kas ir tas pff? man pareizi viss ir ievadīts? Ai nu bet pox tā pat diezvai gribēšu tērēt to gold par tirgošanos. Bet man jau atkal jauns jautājums Ja es aizsūtu savu armiju tusēt uz citu ciemu, lai nerij manu crop, tad es no tā otra ciema viņus pa taisno varēšu sūtīt uzbrukt citam ciemam? Vai ar;i man viņi būs jāatsūta atpakaļ uz māju un tad varēšu uzbrukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 man pareizi viss ir ievadīts? Ai nu bet pox tā pat diezvai gribēšu tērēt to gold par tirgošanos. Bet man jau atkal jauns jautājums Ja es aizsūtu savu armiju tusēt uz citu ciemu, lai nerij manu crop, tad es no tā otra ciema viņus pa taisno varēšu sūtīt uzbrukt citam ciemam? Vai ar;i man viņi būs jāatsūta atpakaļ uz māju un tad varēšu uzbrukt? Vajadzes suutit atpakal uz savu ciemu un tad uzbrukt tik varees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 bāc, stulbi. A kas ir ar to pff? :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Nezinu ka iskaidrot siikaak. Ta hujna meigina peec iespejas vienadi samainiit. Ja kautkas ir pa daudz tam atnems , tam kam ir maz tam pieliks klaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) Spy jau atradu kur celas ^^ Kad jus iesakat celt hero mansion ??? Un ko tur jadara isti kad bus uzcelts. Savadak pec hero liekas nebutu slikti vajadzibas. Edited October 23, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Neee uz citu serveri paariet netaisos man ta pasham ir laba aliance Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Skatos, ka esam pieteikuši karu k-kādiem AoD. Kā tas viss izpaužas? sitas vieni pret otriem uz nebēdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 kads nevar pateikt ka vaig visu pec kartas kačat pie Lumber, Clay, Iron, Crop(pagaidam man L 11, CL 11, I 8 un CR 12) Kurs no tiem ir galvenais un kuram jabut vairak un kuram mazak......nesaprotu ka var tikt alliance P.S. Pagaidam viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 romaniem es nemu vera sadi, iron clay wood crop. Katrai rasai pasavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Par allianci - būvē embassy un tad sūti pm spēlē vincister'am Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ko man dariit , kad uzbruks tas speciigais *peeec 50 stundaam XD" Ar arminiekiem noslepties tuvakajaa ciemataa , vai ari palikt un ciiniities un pakaast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Man ir gadijies tā, ka ja kādi pāris karavīri ir pretī, lai gan es viņus apkauju, neko nenolaupu. Mby paveiksies un mirsi, bet resursi paliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now