bencik Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Latvija gan nevar dabuut, bet es no Maskava vinjas vedu - Captain Black Cherry, stipras un smarzhiigas cigarellas, ja piipee parasto l&M no shitaa iedos galvaa loti iespeejams ka nemetaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 ) Esmu dzirdējis tieši pretējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Vajag panemt vecaa pienaa samerceet, ja no parastaa nekaa nav, vot tad varesi visas savas brokastis apskatiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) Nez, es arī esmu dzirdējis, ka no viņām (mentolenēm) ir problēmas ar TO lietu. Tas gan bija no sērijas viena tante teica. P.S. bencik, SHARp^ par stāvēšanu runāja Edited October 1, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd0m Posted October 1, 2007 Author Report Share Posted October 1, 2007 Ok tnx par info gan jau kko izdomaasu par sito lietinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Blah vispar ta aizdomajos par pipasanu.. Pats pipaju jau kadu 3 vai 4 gadu.. Un tiko apjedzu ka diena iziet vismaz kada pacina, protams ir iznemumi. Bet parasti, katru dienu nakas nopirkt, protams nav bijusi tada diena kad kadam neiedotu, kadu ciigu. Vispar esmu meginajis kadas 10 reizes atmest, bet bez panakumiem, maksimums izvelku paris stundas, ta ka jutu kad atmest vairs vismaz man nav iespejams, tas ir ta pat ka est, protams esana sanak retak un pipesana ir kaitigaka neka esana, bet nu tas taa.. Atceros kadreiz vesi sule kad bija jaskrien tie 2 km, noskreju ka nemetas, bet nu tagad apskrienu 2 vai 3 aplus un sajuta tada ka plausas izleks pa muti. Jasak laikam reiz bus darit kau kas lietas labbaa..Iesaku nemaz nemeginat tev sakt, tiesam lai paliktu atkarigam daudz nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Pīpēju, jo gribu būt kruts. Bet par tēmu runājot - esi vecis, un pīpē marlboro Esi kruts un nepīpē Manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 da nu tin tak pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Labāk nesāc ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 ja gribi lai dolbij tad uzpipe zali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd0m Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 laikam gan buus jaatmet vakar arii manu draugu uzkeera ... tad nu tas laikam ir arii viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Rofl, foršs topiks tikko atsāk pīpēt un jau met nost! diezgan tā "kkas nesaiet kopā" ne tā! ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd0m Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 viss saiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Ja gribi pamēģināt - iesaku cigarellas! Labi smaržo un garšo Galvā gan dos Tev sākumā Nezinu cilvēku, kurš pīpētu vairāk kā pāris mēnešus, un kam kaut kas dotu galvā! Vienīgi džeks vienreiz nopirka mazos cigāriņus kaut kādā super getto vai kieoskā un bija nenormāli apmierināts, ka par vienu samaksāja ~20 sant. Tikai kad viņš uzpīpēja, tad gan viņu grieza Viņš teica, ka tajos esot bijusi vairāk līme kā tabaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 ja gribi apdolbiities griezies pats ap savu asi bet ja gribi piipet tad iesaku malbaro, vai peleeko caines Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now