Jump to content
GIGN Forum

Cs Uz Linux

Recommended Posts

Es pēc gignā esošās pamācības sāku taisīt CS 1.6 serveri uz Linux nekas grūts, bet jau pašā sākumā rodas pāris gļuki karoča pēc šīs funkcijas ./hldsupdatetool.bin man viņš uzmet noteikumu tekstu un ja piekrītu rakstu yes nepiekrītu no uzrakstu yes un viņš uzmet nākamajā rindiņā ( uncompress: command not found ) un tālāk, kad vadu sekojošo informāciju ./steam -command update -game cstrike -dir . parāda to pašu. Serveri taisu uz attālināta servera un pieslēdzos caur NX for Windows.

Moš kāds zin kā labot un kas pa vainu?

Njā to es ar biju atradis tik citā adresē, bet šo komandu var ievadīt tikai caur roo login un šim serverim tas ir nokāries īstenībā tur ir vell vairāki gļuki un bagi, jo viņš ir vell testa režīmā un mēdz bieži uzkārties.

Es gribēju pajautāt vai kāds nevarētu uztaisīt pliku CS 1.6 serveri priekš Linux ar krakotiem engines, bet bez metamod un addons mapes tās uzlikšu pats, jo man pašam ir pagrūti uztaisīt caur NX, jo serveris bieži karās ja ilgāk strādā ar to un nav piekļuves root, lai appietu šo eroru ( bash: uncompress: command not found ). Protams ne jau pa velti, jo Latvieši jau tā rīkojas reti :D vienkārši esam tāda tauta es jau pats ar tā daru :)

Tā ja ir interesentu tad man PM pēc iespējas ātrāk, jo pirmdien serverim vajag jau būt uz pekām par atlīdzību vienosimies, ko un kā tieši gribi saņemt. ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...