Jump to content
GIGN Forum

Interesans Saita Nosaukums, Nez Ko Vards Urla Nozime Vinu Valoda.


eM`
 Share

Recommended Posts

Urla - pilsēta Turcijā. Šis ir krietni interesantāks gadījums.

Link to comment
Share on other sites

Es iedomajos, kaa krievam kurs ar triis striipam nodzivojis 10 gadus aprecaas ar sievieti no Cehijas un parvacaas tur dziivot.

Virs : " Eu, urla pusdienas uztaisiiji?" , :"Mana milja urla"

"Vai juus nemat sho ulru par savu urlu un apsolat vinju mileet liidz urlu kapi juus shkirs"

Cik pasaule ir maza :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Njaaa... izalasiju juusu ne ljoti gudru diskusiju un noleemu 6o to uzrakstiit bi6ku... :thumbsdown:

1) Neredzu logikas... vaards "Urla" kapeec lietojam 6o vaardu ja iisti nezinam ko tas noziime?

2) "Urlu kapi ... hahaha...." - Kas tur ir smiekliigs? Taa pat Krievi var pateikt par Latvie6u kapiem - "Gansu kapi" ... neredzu tur neko smiekliigu...

3) Kaadam te bija stulbs prikols ""Vai juus nemat sho ulru par savu urlu un apsolat vinju mileet liidz urlu kapi juus shkirs" - vai jums buutu patiikami ja kaads tejktu: ""Vai juus nemat sho gansu par savu gansu un apsolat vinju mileet liidz gansu kapi juus shkirs" - nedomaaju viss... :thumbsdown:

4) Neapmierina tas, ka Latvijaa daudz Krievu? Nu, naaksies jau samierinaaties... :khehehe: nekur juus vinjus neliksiet. Notiks asimilaacija... jau notiek... un briinos par tiem Latvie6iem, kuriem ir radinieki Krievi... arii Krievus tie apcelj... :thumbsdown: Taa ir necienja pret radiniekiem... :blink:

5) Un tagad.... uzspeleesim speeli... pierakstiet visus Latvie6u necenzeetus vaardus kuri eksistee... (nelietojot vaardus "cuuka" "aazis" u.c - jo tie ir dziivnieku nosaukumi) un peec tam uzrakstiet visus Krievu (tataaru - mongolu; nu tie skaitaas Krievu 6obriid) Un tagad paskaitiet cik Jusu valodai to ir un cik daudz ir Krieviem....

6) Ko gribu ar to pateikt? - Juus, Latvie6i reti lietojiet savu necenzeetu vaardu vaardniicu... ljoooooti daudz ka juus panjemaat no Krieviem

"vot" , "davaj" "karo4e" utt...

Arii... Jums ta4u ir sava valoda... nevajag nemt vaardus no Krievu valodas... un ari no Anglju... jus ko Amerikaani kautkaadi?

"OMG! dammit" - stulbi izklausaas! arii kad saka "sorry" ja uzkaap uz kaajas... taa arii gribaas pateikt "tu ko amerikaa dziivo?" - Jums ta4u ir sava valoda un kultuura/// priek6 kam liidzinaaties uz citiem???? :thumbsdown:

Gribeetos veel parunaat par 6o teemu bet nu... Esmu paarliecinaata, ka nekaadu gudru domu 6eit neizlasii6u... :thumbsdown:

Bez "urlam" juus neesat nekas!

Аривидерчи о Латышский Народ! :10cm:

Edited by Ieva_3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...