Jump to content
GIGN Forum

Nakts Aktivitaates

Koshkers
 Share

Recommended Posts

Ssis ir mans staatsts par vienu no manaa skaistajaam nakts dziives lietinnaam tongue.gif

Bija ap 23:59, es un mans draugs Kazza staigaajaam ap skolu. Skolaa tajaa laikaa bija kautkaada nometne. Nu karocca pilns ar kekssiem bija, peec izskata vinniem bija ap 18 gadiem.

Nu es un Kazza ejam gar lodzinniem un skatamies ka dussas kabiinee ir gaisma XD.gif Nu buudams llauns puika es no taaluma skatoes kaa chiksa izggerbjaas (zzeel ka bija kautkaads jobans suuds pieliimeets priekssaa logam, nevareeja normaali redzeet cauri sad.gif ) Taatad, es pagaidu kameer chiksa ir plika un tad ar lielu atveezinu iemaucu pa stiklu laugh.gif Vinna gandriiz nogaazaas, jo griida bija slapja. rolleyes.gif Peec paaris minuuteem, kad spiegossana vai llaunie puiki nenaak bija beigusies mees atkal ejam pie taa passa loga un skatamies, atkal ggerbjaas nost. Es saku ''Kazza, pienaacis tavs laiks, es viirs, piesit pie taa loga'' Nu ko, ssis nnem un piesit (taa labi stipri) Viss ko mees dzirdeejaam bija pamatiigs kvieciens , bet tikmeer mees jau bijaam prom un atpakall netaisijaamies iet, jo chiksas jau ar magnumiem gaidija kruumos, kamer mees naaksim. shock1.gif

Taalaak mees ejam gar muuzikas kabinet un peekssnni Kazza tikai redz kaa es pamatiigaa lidojumaa lecu atpakall. Pie muuzikas kabineta loga bija atspiedusies chiksa un vinna flirtee ar vienu zeenu, kurss gull uz griidas. Nu es saku kazzam ''Kautkas llauns jaaizdara devil.gif '' Peec paaris minuussu paarspriessanaas mees izdomaajaam plaanu. Saakumaa mees sagatovojaamies ieskreejienam no stuura, peec tam mees skaitijaam liidz 3 un skreejaam. Kad tikaam pie loga mees izsmeereejaamies pret vinnu. Labaakas bija ka es tai chiksai tiessi aiz muguras to dariju. Reakcija bija saprotama, vinna no visa spara nolec no palodzes un nogaazaas uz griidas. Peec tam bija diezgan baisi, vinni abi skatijaas uz mani ai taadiem muulliem blink.gif Tas keks bija lloti dusmiigs, jo iztrauceeju vinnu flirteet biggrin.gif bet chiks uz mani taa smidiigi skataas, es tur kaadas 30 secundes staaveeju pielipis pie stikla un vinni tikai skataas uz maniim ar dusmiigu seju, bail sametaas un aizgaaju... Riit atkal iessu, bet rezultaati var buut traggiski unsure.gif

Nu ko, kaads ir kautko liidziigu tam pastraadaajis?

ahh, jā, šī maģiskā lietiņa - adrenalīns happy.gif ... kāds var man pateikt ko viņš UT2003 dod?

a koshker, ja jūties gatavs nākamajam līmenim, izstrādā ko līdzīgu hainy'a tusā, ar kādu no mūsu puišiem, sarunāts? wink.gif

ahh, jā, šī maģiskā lietiņa - adrenalīns happy.gif ... kāds var man pateikt ko viņš UT2003 dod?

a koshker, ja jūties gatavs nākamajam līmenim, izstrādā ko līdzīgu hainy'a tusā, ar kādu no mūsu puišiem, sarunāts? wink.gif

edd tur ir kombinaacijas , ja sasniedz 100 adrenaliinu , piem. aatrums , neredzamiiba , regjeneraacija utt... kaut ka ar W ; A ; S ; D .. es vienmeer nahaljavu taas spogas saspaidu un tad skatos - yee invisibility 4.gif

koshka taads ljaunais .. pee , nu bet smiliez.de_265.gifsmile.gif

smiliez.de_2125.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...