Krims Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 esmu karšu taisīšanā iesācējs, un gribēju PRO-taisītajiem pajautāt dažas lietas saistība ar gaismas effektiem! tātad, es gribu ievietot atseviščās vietas jeb pareizāk sakot atseviščās telpās ievietot tumšas vietas un citur citas krāsas gaismu piem. sarkanu, jo savādāk karte ar vienu gaismu izskatās ļoti dīvaini un parasta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Ja es pareizi sapratu, tad par šo ir runa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krims Posted September 15, 2007 Author Report Share Posted September 15, 2007 iespējams, bet es vienreiz provēju arī to nomainīt, bet nekāda effekta :/ paprovēšu... ir vēl kādas idejas?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 kādas vēl idejas? tev jau pareizi pateica, tas ka tev nesanāca nenozīmē ka tā nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 max 255, pec krasas mainas, lampinai redaktora jabut cita krasa. Ja tas ir, tad ir effekts. Ka tu kompile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krims Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 es palasīju pamācības, un padomāju, varbūt man ir tā problēma ar LEAK, itkā viņu atradu, bet es nemāku viņu izlabot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now