Jump to content
GIGN Forum

Video Karte


scad^^,
 Share

Recommended Posts

Iegādajos jaunu pc, video karte Geforce 6200 256 mb, bet lieta tāda ka spēles ir par zemu fps =[ Tad iz lasiju kkada amerikanu foruma ka vaig izdzest savu driveru, tad noka4at http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745 kkadu Driver Cleaner Pro, bet pectam novilkt 84.21 driveru. Līdz tam man vis skaidrs, bet nesapotu kas tur jadara ar to cleaneru maybe kads var paskaidrot?

Link to comment
Share on other sites

baigais 4akars

uztaisi cs disku ar windowa instalacija piemet parus teikumus no tiem draivera nosaukumu iemet draiverus cd un instale, windows tad pats uzinstales, kka to vareja izdarit :P man tads cd majas, loti daudzus pc var uzinstalet bez draiveriem, jo taja 1 cd ir ap 100dazadiem draiveriem, vidio,sound,cpu :)

labi tas tev pa grutu

my computer/manage/devaice* manage kka ta, tur tev jasamekle :) tur pastuko un vis ok, man tik neliels slinkums to rakstit XD

Link to comment
Share on other sites

Nu nez, es pie video kartes settingiem uzliku visu uz labako performance,.. man ir 100fps gandrīz visu laiku, protams dūmos bik nokrītās, bet tā ir visiem nu nezinu nezinu kā var dabūt lai ir 100effpēēšus arī dumos!!

Man ir NVidia GeForceFX 5500 256Mb, un ir 100effpēēši, tev ir vēl labāka, kā tev var būt maz fps??? :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...