Roy Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 (edited) Lieta ir tāda ka ik pēc 1h [kā kuru reizi] pazūd nets... sākumā domāju ka vnk pazūd savienojums vai noraustās elektrība bet tagad sapratu ka vaina ir pc...biju pieslēdzis portatīvo uz 2dienām internets nereizi nepazuda tagad atkal pieslēdzu parasto pc un 2h laikā nets pazuda 5rezies Pirms tam man bija pofig ka viņš pazūd rr pc un viss ok bet tagad reāli izbesijos biju paladis kačāties 3failus [katrs apmēram 500mb] un pazuda nets [psc] biju novilcis kādus 70% tagad javelk par jaunu Ā un ja pazūds nets nerādas nekādi tur Connection problem utt Nezinu varbūt to var kkā labot? Edited September 13, 2007 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Tev ir mDSL? Man mdsl ar šad un tad čakarējas, piemēram, spēlēju CS un viss uzkarās un izslēdzas Internet un DSL lampiņas uz modema. Moš tas tomēr ir neta gļuks? P.S Spēlējot CS viss it kā apstājas, bet pēc kādas 1 min var turpināt spēlēt no tās vietas, kur apstājos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted September 13, 2007 Author Report Share Posted September 13, 2007 Man mdsl ar šad un tad čakarējas, piemēram, spēlēju CS un viss uzkarās un izslēdzas Internet un DSL lampiņas uz modema. Moš tas tomēr ir neta gļuks? P.S Spēlējot CS viss it kā apstājas, bet pēc kādas 1 min var turpināt spēlēt no tās vietas, kur apstājos. Man ir mdsl. Un nets nepazūd tikai tad kad spelēju cs ja es pie pc neko nedaru kādas 30min nets būs pazudis 100proc.... un ja man pazūds nets viņš apkaļ neieslēdzas vienīgais veids kā viņu var dabūt pie dzīvības ir restartējot pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Uz modema visas lampiņas deg, kad nets ir pazudis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted September 13, 2007 Author Report Share Posted September 13, 2007 (edited) Visas deg Edited September 14, 2007 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 Laikam nebij nekāda jēga te rakstīt.... varat lockot topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now