PiraC Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Man ir baigaa ideja ! ! ! Kaada vareetu uztaisiit mapi, kuraaa buutu viens vieniigs tuksnesis, kur pashaa viduu jaanoliek bumba... Jaaskrien pa to mapi kaadas 2 minuutes, lai nokklluutu pashaa viduu... Un tur vareetu braukaat ar visaadaam mashiinaam.... BAIGI LABAA IDEJA VAI NE??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 tu esi slims ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Nu ja tev ir ideja tad saac iistenot vinju un saac taisiit karti un skraidi tur viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Man ir baigaa ideja ! ! ! Kaada vareetu uztaisiit mapi, kuraaa buutu viens vieniigs tuksnesis, kur pashaa viduu jaanoliek bumba... Jaaskrien pa to mapi kaadas 2 minuutes, lai nokklluutu pashaa viduu... Un tur vareetu braukaat ar visaadaam mashiinaam.... BAIGI LABAA IDEJA VAI NE??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Man ir baigaa ideja ! ! ! Kaada vareetu uztaisiit mapi, kuraaa buutu viens vieniigs tuksnesis, kur pashaa viduu jaanoliek bumba... Jaaskrien pa to mapi kaadas 2 minuutes, lai nokklluutu pashaa viduu... Un tur vareetu braukaat ar visaadaam mashiinaam.... BAIGI LABAA IDEJA VAI NE??? pamodies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 ehh , meitenes diezs vai mapes maacees taisiit Kur nu veel ar mashiinaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Man ir baigaa ideja ! ! ! Kaada vareetu uztaisiit mapi, kuraaa buutu viens vieniigs tuksnesis, kur pashaa viduu jaanoliek bumba... Jaaskrien pa to mapi kaadas 2 minuutes, lai nokklluutu pashaa viduu... Un tur vareetu braukaat ar visaadaam mashiinaam.... BAIGI LABAA IDEJA VAI NE??? Geniaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Es briinos, ka shis neiespeejamais geks veel nav "Dabas Briinumos" ticis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivDaiKtiNsh Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 eeev duudinj! tiesham laba ideja!mashiinas tas ir labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 wow mashiinas nu tak limp tu kljuudies Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 (edited) wow mashiinas nu tak limp tu kljuudies mashiinu vietaa labaak veikalus lai ir CS=SHOPING Edited June 28, 2004 by ONE Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Leeeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 es braukaatu ar dzhipu un juus man vareetu kaapt aizmuguree uz piekabes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Es briinos, ka shis neiespeejamais geks veel nav "Dabas Briinumos" ticis Vinsh ir par stuulbu Db Superrembo pat ir gdraaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 nu ja kaads/a sito briinumu radiis tad vajag veel pievienot autostaavvietu un ka no vaagja shaut nedriikst, nosaakuma jaanoparkojaas un jaauzpiipee un tikai tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 visi vareetu veel maajaas dziivot, nu taadaas mazaas buudinjaas... buutu nakts kad kjipa visiem jaagulj un no riita jaaceljas un tikai tad jaashaudas... ideja kaa taada piraatam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 plus veel iela ar maukaam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrometeJ Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Atvaino vecīt , bet manuprāt tev smiltis ausīs sabirušas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Ideja ir laba. Vairāk vajag nestandarta kartes ar šāda veida jautrībām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drufulis Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Vēl viens debīlais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 tu par sevi nez kursh sho ielika Taks gribu traktora tiesības. Uz MTZ 50, lai ar piekabi varētu braukt. Un vēl bombongas gribu, tas nozīmē ka Gign ir man parādā tagad traktora tiesības komplektā ar bombongām. tiesiibu sadaljaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 blody...tu zini taadu lietu kaa joki vai smiekli ? apmeeram taa jaaizskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 nu jaa tradeMAAK vajag vairaak nestandarta kartes... vareetu buut taadas kartes kur pat vareetu preeceeties... dziivot laukos un pa laikam pashaudiities... vai arii teiksim karti kur visi ir akvalangisti un shaudaas ar harpuunaamm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 extraordinary tas bija AARKAARTIIGI SMIEKLIIGI... es dzilji atvainojos un kriitu drufulja-muusu gariigaa teeva priekshaa uz celjiem un luudzu piedoshanu veelreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts