NaCroMaNceR Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Es tik paskatos sūdzības sadaļā uz tiem nabaga baniem utt un vemt gribas! CS ir taču spēle nevis tur kkāds dzīvības un nāves jautājums, Macho 4utj ne galvu rauj nost ja kāds kkam noņem banu pēc gada un ^Ali^ vispār vainīgs vai nevainīgs POHUY bans ir un paliks! psc nekad nebūtu domājis ka dēļ kkādas spēles var tā jākļoties! saprotu vecis tur čīto aim WH speed negodīgi spēlē bet nahuy permently? varbūt cilvēks ir mainījies pa laiku un parāva veci uzspēlēt gign un bans, bļed tas pats kas cietums tikai cietumā mūža ieslodzījoma par narkotiku ārdošanu vai slepkavību neliek! perment bans nekam neder, jā saprotu ka cilvēks bljed tur entās reizes jau čīto un vnk lohojas nu tad jā viņam nav jēgas dzīvot pubā, viņam labākie draugi laikam ir boti tikai vinš vēl to neapjēdz. Gign varēt uztaisīt warn db, 3x ban = perm vai kkā tā, vnk citreiz aizeju pie drauga un tas tik grib ieiet gignā bet tam bans jau kā pusgadu+++ pirms pusgada vinš bija tāāāds lame bet tgd sakarīgs vecis vnk nav problēmu! Lūdzu gign šo apdomāt 3 TK Ban = 1 warn point 1 Cheat Ban = 1 warn point 3 Warn Points = perm ban Perm ban noņemšana ir 10 Ls, Nevis uzreiz no pirmās likt perm ban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 ja kāds nobanotais sapratīs, ka čītot ir slikti un tiešām vēlēsies spēlēt godīgi viņš izdomās kā spēlēt gignā (kaut vai 10Ls) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 nepietiek jau ar 3iem stulbiem topikiem ? tiešām vajadzēja vel vienu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaCroMaNceR Posted September 9, 2007 Author Report Share Posted September 9, 2007 nu tad liec vecuma norobežojumu ~70 % tie kam ir mazāk par 10 gadiem nepietiek prāta lai normāli spēlētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaCroMaNceR Posted September 9, 2007 Author Report Share Posted September 9, 2007 minOrity mums ir dažādas domas par vārda nozīmi "Stulbs" ja redzi kko stulbu tad vnk nepievērs tam uzmanību, stulbs ir tas kas uz stulbumu atbild! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 rly? pirms kaut ko salīdzini uzzini, vai tas nav būlšits. Lai tad tas tavs draugs ja ir sakarīgs 'čalis' aiziet uz brīvības ielu un uzmet 21 kūleni. Ok? gign'ā ir labi kā ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 (edited) Es skatos, Tev neapnīk cept debīlus topikus? MEGAEDIT - kādam cirvim jābūt, lai banu salīdzinātu ar brīvības atņemšanu? Edited September 9, 2007 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 CS ir taču spēle nevis tur kkāds dzīvības un nāves jautājums, Macho 4utj ne galvu rauj nost ja kāds kkam noņem banu pēc gada un ^Ali^ vispār vainīgs vai nevainīgs POHUY bans ir un paliks! psc nekad nebūtu domājis ka dēļ kkādas spēles var tā jākļoties! saprotu vecis tur čīto aim WH speed negodīgi spēlē bet nahuy permently? varbūt cilvēks ir mainījies pa laiku un parāva veci uzspēlēt gign un bans, bļed tas pats kas cietums tikai cietumā mūža ieslodzījoma par narkotiku ārdošanu vai slepkavību neliek! perment bans nekam neder, jā saprotu ka cilvēks bljed tur entās reizes jau čīto un vnk lohojas nu tad jā viņam nav jēgas dzīvot pubā, viņam labākie draugi laikam ir boti tikai vinš vēl to neapjēdz. Gign varēt uztaisīt warn db, 3x ban = perm vai kkā tā, vnk citreiz aizeju pie drauga un tas tik grib ieiet gignā bet tam bans jau kā pusgadu+++ pirms pusgada vinš bija tāāāds lame bet tgd sakarīgs vecis vnk nav problēmu! Lūdzu gign šo apdomāt paldies, nē. Mums ir viss lieliski apdomāts. Sīki cirvji, kas čīto, dabū permbanus. Tālāk - vai nu nomaina kompi, kas ir pēc hvzcik gadiem un kļūst saprātīgāks un spēlē tālāk, vai arī pieaudzē saprātu, saprot, ka gign rox un samaksā 10ls. Šo pēdējo darbību spēj veikt tikai sakarīgs cilvēks, respektīvi tāds kurš pats pelna naudu. Sīkie 10ls par tādu nieku izdot negribēs. Nu ja gadās kāds bagāts sīkais, tad tā ir viņa problēma (nevis nauda, bet saprāta trūkums). nav gluži šis mūža ieslodzījums, ja tu vari joprojām staigāt pa citiem serveriem un ja nomainot kompi vai samaksājot 10ls tevi palaiž brīvībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 nice, divreiz drīkstēs "na haļavu" pačītot. man patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Macho - kur visi izrāvuši, ka nomainot PC IP mainās? Tas ir tikai dinamiskajām IP. Nav pat hardvēriski nekas jāmaina, tikai jānomaina MAC adrese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 vai tad bans neliekas uz kaut kāda cita cipara, nevis IP ? vai es tomēr kaut ko jaucu ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 cipara, nevis IP ? vai es tomēr kaut ko jaucu ..... jauc edi : stēmotos parasti bano ar steam Id Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 maini savu mac adresi cik gribi - redzēsi, ka bans paliek. Pie tam, ja tev ir statiskā ip un kompis nomainīts, bans tāpat paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 nomainot kompi vai samaksājot 10ls tevi palaiž brīvībā Es vairāk neko nesaprotu vai arī miega trūkums man iestājies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Kurš mainīs kompi dēļ bana gignā? Šaubos, ka kāds to darīs. Ar mainīšanu es domāju jaunu pret vecu. Ja ar mainīšanu saprot vienkārši piesēšanos pie cita kompja, tad viss ir ok - bana, protams, nav (vai arī ir cits ). Ja pērk jaunu, tad to parasti dara ar kādu 4-5 gadu intervālu un lai gan ir teorētiska iespēja, ka ip adrese pa šo laiku nav mainījusies, parasti tā tomēr nav, tāpēc es top IP adreses šitu nemaz nepieminēju pie datora mainīšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Kapeec man ir aizdoma ka banu liek uz HDD kaut kaadu unikjuuuu nummuru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 vai tik pasham topika autoram nav bans uz muuzhu! ps. man liekas, ka Macho kaut ko melo, man jau liekas, ka tur ir kaut kaads sakars ar mac.adresi un ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaCroMaNceR Posted September 10, 2007 Author Report Share Posted September 10, 2007 ps. man liekas, ka Macho kaut ko melo, man jau liekas, ka tur ir kaut kaads sakars ar mac.adresi un ip Just make it CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts