akec Posted September 7, 2007 Author Report Share Posted September 7, 2007 (edited) Labus blokus, sišana. Katrā ziņā apnicis ākstīties ar kulakiem. Edited September 7, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Pašam mazliet ir sanācis pataustītites pa cīņu veidiem, bet tev es iesaku iet boksā. Kikbokss un taibokss ir vairāk atsaldeņiem un ir gana traumatisks. Sitiens ar kāju var diezgan normāli pačakarēt jebkuru ķermeņa daļu, nerunājot nemaz par sitienu ar celi. Boksā normālu fizisko var uzdzīt pusgadā tīri vēsi. Pārējais jau iet tikai labumā. Pats pagāju Aloiza Tumiņa boksa klubā, nācās pārtraukt dēļ darba, bet citu iemeslu nebija. Un treneris ļoti labi saprata manus mērķus pēc pirmās sarunas - teicu, ka negribu būt boksa pro, bet pakačāties un pasisites savam priekam. Treniņi bija diezgan smagi, kas sastāvēja no iesildīšanās, tehnikas atstrādāšanas, izturības un spēka kačāšanas. Uz kačalku blakus telpā entuziasti varēja iet pēc treniņa. Tīrs sparings bija treniņa pēdējās 10 - 20 minūtes, piektdienās paņēma vairāk sparingu. Visumā diezgan pozitīvi un pēc tam ejot pa ielu ir tāda laba juška - redzi kaut kādi alkāni bļaustās priekšā - ar smaidu sejā ej cauri viņu baram ar apziņu, ka kur sitīsi, tur gulēs. Iesaku boksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 (edited) Iesaku boksu. Ak tad tapeec, tu tik spariigi ar visiem party, gribeji pabokseeties Ir tada viena anekdote, kuru nepastastastiishu, bet beigas 15 iiri ar kulakiem gaja uz razborku pret 1 krievu. Un Krievs teica : Jusu treshaa probleema ir, kad juus uz kautinju nakat bez ierochiem.... Respektiivi domu saprataat, musdienas visiem urlikiem klat ir nakushas gazes pistoles, balonini, keedes Tapeec ar vienu boksu vai karatee var buut par maz Edited September 7, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 (edited) Ja Tev ir kārtīga apņemšanās un spēsi izturēt kārtīgu slodzi, iesaku boksu. Karate... Nu karate, kā jau šeit minēja, ir vairāk, kā sports, visas tās katas, sacensības un eksāmeni, tur Tev iemācīs izdarīt precīzas kustības. Iekšā karatē ir ļoti daudz tehnika, cilvēkam, kurš nedraudzējas ar galvu būtu tur pagrūtāk. Katrā ziņā nedomāju, ka viens ir sliktāks, otrs labāks, katrs šis cīņas veids attiecīgajā dzīves situācīja palīdzēs Tev pieņemt lēmumu. Domāju, ka bokss, būtu Tev piemērotāks. edit: lol @ bencik. Neviens jau šeit nediskutē par kaut kādu strelku, bet gan, kā savā veidā uzturēt sevi formā un neatdot visu pusdienas naudu nepieklājīgiem cilvēkiem. edit2: r&r , pie kāda trenera Tu trenējies? Edited September 7, 2007 by SHARp^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 es Ziemeļvalstu Ģimnāzijā, treneris Jānis Zandbergs. sporta klubs - agrāk bija TAN, tagad Milons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 kā jau te daudziem zināms esmu ar karatē nodarbojies 10 gadus un varu teikt to pašu, ko r&r. īstenībā vislabākais ir zināt vairākus cīņas veidus, tas tev dos pašam plašāku kustību klāstu, kā arī būs vieglāk prognozēt pretinieka gājienus. man paveicās, jo uz manu klubu bieži brauca vadīt seminārus instruktori no dažādiem citiem cīņas veidiem, tāpēc protu gan karate, gan šo to no kung-fu, teikwando un citiem cīņas veidiem. īstenībā, lai izvēlētos sev piemērotu cīņas veidu 15 gadu vecumā tev ir no sākuma jāizdomā, kas ir tava stiprā puse, vai rokas, vai kājas. ja tās ir rokas, tad ieteiktu iet boksā vai līdzīgos cīņas veidos, ja kājas, izvēlies karate vai teikwando. īstenībā nav iespējams pateikt, kurš cīņas veids ir labāks, jo ja tu sasniegsi maksimālo līmeni jebkurā no cīņām, tu atradīsi savus īpašos paņēmienus un tev nemaz nevajadzēs kauties, jo līdzvērtīgs pretinieks tev būs tikai kāds cits meistars. un meistariem nav vajadzības cīnīties. ja tu vēlies mācīties tieši tīri pašaizsardzībai, ieteiktu izvēlēties kādu no universālākām cīņām, kas tev varētu palīdzēt dažādās dzīves situācijās. un iegaumā, ja tev bail no zilumiem, tad labāk netrenējies, jo zilumi būs! lai tev veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted September 7, 2007 Author Report Share Posted September 7, 2007 (edited) Bail nav, jo rēķinos ar zilumiem. Paldies jums par pastāstīto, it īpaši r&r & samuray. Drošvien, ka iešu boksā, jo rokas man ir vairāk attīstītas. Domāju, ka man jautājumi vairāk nebūs. Edited September 7, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Ev, Tu Rīgā trenējies? Es to treneri pazīstu Tu esi izlase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Turkiem 3 problēmas Kāds krievs Vācijā ieradies diskotēkā, tērpies kreklā ar uzrakstu: "Turkiem ir trīs problēmas!". Jau pēc pāris minūtēm pie viņa pienāk pāris turku un jautā: - Ko tu ar to domā? Problēmas meklē? Gribi mūs apvainot?! Krievs atbild: - Šī ir jūsu pirmā problēma - agresivitāte. Jūs vienmēr radāt problēmas tur, kur to nemaz nav. Kad diskotēka beigusies, pie izejas krievu sagaida bariņš turku: - Tagad tu atbildēsi par saviem vārdiem! - Šī ir jūsu otrā problēma, - mierīgi saka krievs. - Jūs vieni paši nespējat atrisināt savas problēmas, tāpēc jebkura sīkuma dēļ sapulcināt savējos. - Kā tu uzdrīksties tā runāt?! - kārtīgi aizsvilstas turki, vilkdami ārā nažus. - Šī ir jūsu trešā problēma - jūs vienmēr ar nažiem ierodaties uz apšaudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Ej uz karatē man patika esu gajis vienu gadu bet jau esu dabujis dzelteno jostu.Drī pretendēšu uz zaļo jostu. Karate ir bokss + karatē= Nevzvarams Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) Karate ir bokss + karatē= Nevzvarams Nuu, es arii ar tevi (moderato) eju SATORI klubaa 1g. Teikshu, ir veerts diezgan interesanti. Nu 1g. tas nav nekas patrennesies 3gadus kaadu ~20 gadiigo noliksi kaa mazo A, par boksu neko nezinu. Padomaa, kas un kaa, peec tam pienjem leemumu Edited September 11, 2007 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 ej uz boksu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts