S_P_O_X_X_X Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ko darit ja kads hako datoru dara visu ko grib??? bez stulbam atbildem Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 (edited) idiootisks un debiils jautaajums izrauj interenta tiikla vadu no tiikla kartes ieinstale normalui firewall un leic atpakal bet itka kadam nebutu ko darit kaa tadam ka tev kko chakaret gan jau ka esi sainstalejis visadus vnc vai remote admin un pateicis kadam savu paswordu un vinsh tik tevi chakare Edited September 5, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Paskaties Task Manageri kādi procesi. Noteikti kāds uzinstalējis kkādu radmin vai kko citu. Tie, kas patiešām spētu uzhakot datoru, atrastu ko svarīgāku, nekā gramstīšanos gar Tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 izrauj interenta tiikla vadu no tiikla kartes ieinstale normalui firewall un leic atpakal bet itka kadam nebutu ko darit kaa tadam ka tev kko chakaret gan jau ka esi sainstalejis visadus vnc vai remote admin un pateicis kadam savu paswordu un vinsh tik tevi chakare Blja bet lieta tada ka man pagaidam naw norm firewall kur dabut!!! ja man ir 10ls un doma nopirkshu :D:D:D:D:D:D:D Nu es laikam jau zinu kursh bet iespejams ka nav jo man viens cits piedraudeja :@ un tada lieta man pisleta ir savs nets kr4 un viniem naw nekadas aizsarddzibas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 pagaidi nakti un nokachaaa vienkarshak butu ka lietotu antivirusu kopa ar firewall bet tad tev jaatsleedz windows firewall un diez vai tu to maaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 hmm paskatijos neka aizdomiga nemaniju varbut tapec ka es tiko izsledzu i pc un inettu un patureju 5 min man vienreiz bija ta ari bet tas bija mans draugs vins man paldizeja csu spelet vislaik hedus taisija un visi teica ka es 4itoju es saku man neka naw esmu tirs nakoshaja diena aizeju uz skolu draugs saka nu ka hedi smuki bija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 vienkarshak butu ka lietotu antivirusu kopa ar firewall bet tad tev jaatsleedz windows firewall un diez vai tu to maaki OMG! cotrol panel un windows firewall :D nu psk ko talak jadara kad atsledz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 :D nu psk ko talak jadara kad atsledz? vispar tas nav ta ka tu doma tev ir jaieiet adimnistrative tuulos talak services un jaatsledz tur firewall un jaidzesh registri un tad skaitaas pilniibaa izsleegts firewalls nee nu tagad neko nedari pagaidi nakti kad tavs šantāžists gulees un noakchaa antivirusu kopa ar firewall vai tikai firewall uzinstale atsledz windows firewall un ierubi to firewallu ko nokachaji parastais firewalls vissakariigaakais liekas outpost firewall pro a no antivirusiem tad ieraksti googlee sava antivirusa nosaukumu un klat internet security vai kka tml ja negribi mainit antivirusu pac lietuju bitdefender 9 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 Vot tagad darishu ta ja kautko vins izdaris tad momentali to izdarishu ko tu teici itka mans draugs teica ka kopsh es uzliku firewall vins netiek ieksha hmm lab pagaidishu! bet tiesham big respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 izdzes windows mapi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Tev kads vnc nav palaists fona? Zinu ka caur cmd skaneja tur tas ip un vareja atrast tas ievainojamas un piekonekteties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Nice. Varu vieniigie ieteik normālu FireWall Sygate Personal Firewall Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 tak ko juus te spamojat . probleema atrisinaata. P.S. tas sygate smird outpost firewall labaaks . tik ja tu instalee jaunu antivirusu tad obligati veco izdzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now