lil_nigga* Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) Daudz kur runā kad paradisiem cs promod, cs 1.6 slavas laiki beigsies, ko jus par to sakāt jūs paliksiet vel pie cs1.6 vai pāriesiet uz source vai promod? Un ja vairakums speletaju aizies uz citam spelem (source vai promod) vai gign servers ari vairs nebus 1.6 bet cits.. Es personigi domaju ,ka pats palikšu pie 1.6 ,ja tomēr ne tad promod, jo man source tiesam nepatīk Pie tam esmu dzirdejis ka 1.6 pedejo gadu būs @ WCG (tas gan pa ausu galiem k-kur dzirdets) Edited September 4, 2007 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 nezinu vai del ta ka iznaks tas tav saucamais "promode" cs 1.6 slavas laiki beigsies domaju ka bus tapat ka ar source iznakshanu visi baigi gaidija un teica ka speles tikai source bet nu rekaa iznaca ka visi palika pie 1.6 bet ja cs 1.6 vairs nespeletu @ wcg tad dorshi vien ka visas pro komandas parietu un source un visi parejie liidzi un tad gan varetu beigties cs 1.6 slavas laiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 jāskatās, kā tur notiksies viss.. 1.6 jau ir foršs dikti, bet varētu jau pamēģināt to promode, jo to laikam centīšoties pielīdzināt 1.6 vai pat 1.5 pēc šaušanas, granātu mešanas un, kas tur tik vēl ne.. jāskatās, jāskatās. gigns jau ar nestāvēs uz vietas, es domāju, uzbliezīs normālu promode serverīti kopā ar 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 (edited) vispar ja padomā ir vel daudzi kas spele 1.5 taka iespejamss sakuma visi aizies uz to promod bet naks arī'daudzi atpakaļ ja nenaks tad nenaks bet diezvai tas promod but kautkads megahiits Edited September 4, 2007 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 kad tad būs tas promod? visi tik runā par šamo jau kādu gadu, bet joprojām neredzu kur šis būtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Mana doma ir tāda - 1.6 vēl dzīvos vismaz +/- 2 gadus. Tad Promods jau varētu būt kautcik pilnveidots. Uzliksim Promodam CS 1.6 skinus un bambīsim kā traki. Lēnām arī visi serveri uz to pāries. Es uzskatu, ka Sourcei nav nākotnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 nu es promod noteikti pameginasu. ja patiks - pariesu, ja nepatiks - spelesu 1.6 lidy kamer apniks cs ka tads Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 KKur dzirdēju frāzi "1.6 -tas ir sports, source - prasta spēle" Pirmkārt, domāju, Latvijā daudzi vēl spēlēs 1.6 ilgu laiku, jo nu nav visiem tik advancēti PC lai spētu normāli pavilkt Source vai ProMod. Pats esmu Source vienreiz mēģinājis, nepatika - kartes pārāk smukas ( ) nevaru koncentrēties spēlei Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 lol nevis promode, bet promod nu labi tas tāds sīkums Es 100% pāriešu uz promod, Source jau ir var teikt izjucis projekts ar mazu popularitāti.. Cik lasīju daudzi labi spēlētāji no Latvijas pāries uz promod.. Vairak INFO: TE TE GL&HF ātrāk pāriešu pie ProMod un sākšu ātrāk kačāt skillu Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Tagad tiesam reti speleju, bet tas ka es neko nespeleju tikai 1.6 dazreiz uzrubiju, cw, puba kada. Es pat nezinu kas ir promod, tapat ka dazi teica ka 1.7 bus populars kur tas ir vispar nezinu, kr4 nekas ipas viniem neiznaks. bet 1.6 bus vel kadi 2 gadi ! domaju varbut uz sourci pariet !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 bļa, ko var dirst. Iznāks tas sūds, tad arī skatīsies. Es domāju, ka nekas labāks tur nebūs un visi tāpat paliks pie 1.6, lai gan tur atkal jāskatās ko darīs visi wsvg, eswc, wcg uc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now