Jump to content
GIGN Forum

Kas Notiks :( ?

lil_nigga*
 Share

Recommended Posts

Daudz kur runā kad paradisiem cs promod, cs 1.6 slavas laiki beigsies, ko jus par to sakāt jūs paliksiet vel pie cs1.6 vai pāriesiet uz source vai promod?

Un ja vairakums speletaju aizies uz citam spelem (source vai promod) vai gign servers ari vairs nebus 1.6 bet cits..

Es personigi domaju ,ka pats palikšu pie 1.6 ,ja tomēr ne tad promod, jo man source tiesam nepatīk

Pie tam esmu dzirdejis ka 1.6 pedejo gadu būs @ WCG (tas gan pa ausu galiem k-kur dzirdets)

Edited by lil_nigga*

nezinu vai del ta ka iznaks tas tav saucamais "promode" cs 1.6 slavas laiki beigsies

domaju ka bus tapat ka ar source iznakshanu

visi baigi gaidija un teica ka speles tikai source bet nu rekaa iznaca ka visi palika pie 1.6

bet ja cs 1.6 vairs nespeletu @ wcg tad dorshi vien ka visas pro komandas parietu un source un visi parejie liidzi un tad gan varetu beigties cs 1.6 slavas laiki

jāskatās, kā tur notiksies viss.. 1.6 jau ir foršs dikti, bet varētu jau pamēģināt to promode, jo to laikam centīšoties pielīdzināt 1.6 vai pat 1.5 pēc šaušanas, granātu mešanas un, kas tur tik vēl ne.. jāskatās, jāskatās.

gigns jau ar nestāvēs uz vietas, es domāju, uzbliezīs normālu promode serverīti kopā ar 1.6

Mana doma ir tāda - 1.6 vēl dzīvos vismaz +/- 2 gadus. Tad Promods jau varētu būt kautcik pilnveidots. Uzliksim Promodam CS 1.6 skinus un bambīsim kā traki. Lēnām arī visi serveri uz to pāries. Es uzskatu, ka Sourcei nav nākotnes. :)

KKur dzirdēju frāzi "1.6 -tas ir sports, source - prasta spēle"

Pirmkārt, domāju, Latvijā daudzi vēl spēlēs 1.6 ilgu laiku, jo nu nav visiem tik advancēti PC lai spētu normāli pavilkt Source vai ProMod. Pats esmu Source vienreiz mēģinājis, nepatika - kartes pārāk smukas ( :D ) nevaru koncentrēties spēlei :D

lol :D nevis promode, bet promod nu labi tas tāds sīkums :D

Es 100% pāriešu uz promod, Source jau ir var teikt izjucis projekts ar mazu popularitāti..

Cik lasīju daudzi labi spēlētāji no Latvijas pāries uz promod..

Vairak INFO:

TE

TE

GL&HF :) ātrāk pāriešu pie ProMod un sākšu ātrāk kačāt skillu :)

Tagad tiesam reti speleju, bet tas ka es neko nespeleju tikai 1.6 dazreiz uzrubiju, cw, puba kada.

Es pat nezinu kas ir promod, tapat ka dazi teica ka 1.7 bus populars kur tas ir vispar nezinu, kr4 nekas ipas viniem neiznaks.

bet 1.6 bus vel kadi 2 gadi !

domaju varbut uz sourci pariet !?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...