minds Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 zheel, skola jau klaat, vareja veel vismaz 2 nedeljas !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 pēdējais semestris... žēl, nākamgad vairs nevarēs lažot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 njaa man pedejais semestris mana skola......pec 9 bus jaiet uz kadu citu skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Es piekrītu mana emo frienda viedoklim! School is fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 No vienas puses ir intresantak neka majas sedet.Bet nu nejau katru dienu gribas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 aj. 1majaa nedela pec brivlaika visgruutak sanjemties aizvilkties uz to skolu un tur palikt. peectam jau kka aiziet, pierod un vasara klaat. eh. vel 5 menesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 UZ skolu iet tomēr bija 1na forša lieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 beidzot tā īsti atpūtos brīvdienās, jo laikam beidzpt tā īsti arī mācījos, kas tomēr sanāk, ka nogrudina. 2. semestris, es jau nāku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) ehhh rītā 11os matemātikas eksāmens vot sēžu un mēģinu viņu saprast :/ OMG tik tgd pamaniiju cik "jauns" topiks Edited January 6, 2008 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 njaa man vajadzeeja divus referaatus uzrakstiit..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Atkal vareshu illziti raustit aiz bizes !!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Šausmīgi patīk "diskutēt" ar skolotājiem (it īpaši ar angļu valodas skolotāju) par viņu atzīmes likšanas stiliem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 nu, pirmajai nedelai ka vienmer nebus ne vainas, puse no klases visu brivlaiku nav satikta, galu gala pec tam gan jasak mochit, pedejais semestris tachu tas ir sava zina uzmundrinoshi - nakama semestra nebus, pavisam cita dzive saksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 pirmaja nedeļa 3 referati jauzraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 novijas, labs sākums man jau 1. dienā spēj iepriecināt. 3diena brīva.. IIIHAAAA . tik tagad jāizdomā, ko darīt. laikam jāmočī paslidot. uz slidām neesmu kāpis 5 gadus noteikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Man toties uz 2dienu (kas tulīt būs) uzdeva 5 stundās mājasdarbus + tādus kuriem tiešām vajag laiku veltīt Besis... Viens atlicis. un to pašu nepildīšu Ā un jā man vēl 2 KD 2dien Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Man tik anglenē 2uzdevumi, kurus tāpat neizpildiju, tūlīt ķeršos klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 man jau 1. dienā spēj iepriecināt. 3diena brīva.. IIIHAAAA . tik tagad jāizdomā, ko darīt. laikam jāmočī paslidot. uz slidām neesmu kāpis 5 gadus noteikti. Vai ne?Forša pirma nedeļa Atieciba par slitodošanu pats ari nesmu bijis kadus 3gadus uz slidam kapis, gribas aiziet paslidot, varbut kadu dienu neiziešu uz skolu, iešu slidot kamer mums Jēkabpili ledus nav atsalis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 lol 3. Mums Literatūrā visai klasei jātaisa projekts par kaut kādu debīlu avīzi. 29 skolēni, 23 pienākumi. Jaukākais tas, ka 6 laimīgie, kuri nepaspēj pieteikties raksta 10 domrakstus, katru 400 vārdu ( min. protams ) garumā. es pis, ja es nebūtu paspējis, nošautos. ;< PS : <3 skolu, nez, kas jums visiem ar tiem brīvlaikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts