Jump to content
GIGN Forum

Xm Un Xb!

PliKaiS
 Share

Recommended Posts

Zinu , ka šīs tiesības ir ļoti , tā teikt , "lielas" , bet ir liela gribēšana priekš viņām!

xm gribu tāpēc , ka es pēdējā laikā pa naktīm spēlēju un sīkie pidiņi nekad nespiež 1 votei! Piemēram šodien liku 4x voti, bet nevienu reizi nesabalsoja par, kaut vai bija 8x8 pūldejā!

xb prasu , jo daudz reizes ir speci , kas sēž pat vairāku mapju laiku! Vēl ir tādi indivīdi , kuri pat pēc gag un izkikošanas nesaprot , kad nevajag apsaukāties e.t.c Plus vēl xb iet klāt komada xscr , tā arī ir vajadzīga ! Zinu , ka man bija xb un salaidu visu grīstē , bet apsolos būt labs puika :rolleyes:

Paldies ;)

Nu , bet 8x8 pūlu spēlēt ir galīgi dupsī! xb man noņēma , es pat nezinu kāpēc man noņēma , Tu man teici , ka biji nepamatoti bani!

EDIT : vienreiz Tu pats, macho , rakstīji , kad Tu nemaz neliec votes , jo pats zini , kad visādi nūbi saspaidīs pret! Vakaros un vēlāk tikai tādi spēlē, bet es votes likšu!

Edited by PliKaiS

PliKaiS said:

tā nu gan es neesmu nekad teicis. Es nelieku votes, jo es zinu, ka tāpat visi nobalsos par. Un varbūt 5-8x hvzjaucik gadu laikā esmu izmantojis xm jo ir pietrūkusi 1 balss.

p.s.

nu teorētiski iespējams ka es sen atpakaļ esmu teicis, ka nūbi neko nerubī un tāpēc nenobalso. Bet tas bija sen un tā nav taisnība :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...