Jump to content
GIGN Forum

Xm Un Xb!


PliKaiS
 Share

Recommended Posts

Zinu , ka šīs tiesības ir ļoti , tā teikt , "lielas" , bet ir liela gribēšana priekš viņām!

xm gribu tāpēc , ka es pēdējā laikā pa naktīm spēlēju un sīkie pidiņi nekad nespiež 1 votei! Piemēram šodien liku 4x voti, bet nevienu reizi nesabalsoja par, kaut vai bija 8x8 pūldejā!

xb prasu , jo daudz reizes ir speci , kas sēž pat vairāku mapju laiku! Vēl ir tādi indivīdi , kuri pat pēc gag un izkikošanas nesaprot , kad nevajag apsaukāties e.t.c Plus vēl xb iet klāt komada xscr , tā arī ir vajadzīga ! Zinu , ka man bija xb un salaidu visu grīstē , bet apsolos būt labs puika :rolleyes:

Paldies ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu , bet 8x8 pūlu spēlēt ir galīgi dupsī! xb man noņēma , es pat nezinu kāpēc man noņēma , Tu man teici , ka biji nepamatoti bani!

EDIT : vienreiz Tu pats, macho , rakstīji , kad Tu nemaz neliec votes , jo pats zini , kad visādi nūbi saspaidīs pret! Vakaros un vēlāk tikai tādi spēlē, bet es votes likšu!

Edited by PliKaiS
Link to comment
Share on other sites

tā nu gan es neesmu nekad teicis. Es nelieku votes, jo es zinu, ka tāpat visi nobalsos par. Un varbūt 5-8x hvzjaucik gadu laikā esmu izmantojis xm jo ir pietrūkusi 1 balss.

p.s.

nu teorētiski iespējams ka es sen atpakaļ esmu teicis, ka nūbi neko nerubī un tāpēc nenobalso. Bet tas bija sen un tā nav taisnība :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...